Shadows Past and Present
Against the Odds
Survival the Hard Way
Silent Enemies
stan bardzo dobry cena 10zl
Babylon 5 Season By Season The Coming of Shadows Season 2
stan dobry poniewaz okladki(reszta bardzo dobra) posiadaj widoczne slady uzytkowania lekko zagiete ogolnie jak na 11letnia ksiazke nie ma co narzekac
4 egzemplarz cena 5zl za jedna ksiazke
posiadam tez ponad 200 kart babylon 5 sezon 5 (niestety nie ma kompletu) w najblizszym czasie podam jakie numery posiadam (musze troche czasu znalesc)
stan bardzo dobry 10 kart= 1zl
X-files magazine (wsumie to caly magazyn to prawie komiks kilka stron o epizodach aktorach i roznych zwiazanych z serialem rzeczami)od 4 do 15 z wyjatkiem 12
stan bardzo dobry jak na swoj wiek
cena 4zl za jeden magazyn
Komiksy Battlestar Galactica(wydawnictwo Maximum Press canada) stan bardzo dobry:
Special edition January 1997
War of Eden part 2 August 1995
War of Eden part 3 September 1995
4 komiks bez zadnego podtytulu (przynajmniej ja nie widze) jest z november 1995 (na okladce numer 4)
4zl za jeden komiks
co do przesylki to preferuje polecony priorytet to bedzie z 5zl za przesylke (oczywisice jesli ktos kupi tylko 10 kart to moge wyslac zwykla przesylka zeby koszt przesylki nie przewyzszaly koszto zakupu)
w polsce bede od 12 lipca sobota wiec wysle 14 w poniedzialke oczywiscie po wczesniejszej w placie na konto inteligo (w pko bp nie pobieraja oplaty przynajmniej tak bylo rok temu jak bylem w polsce ;])
moge oczywisice wystawic przez allegro (moje konto http://www.allegro.p...search=CrAsH_1 )odbior osobisty mozliwy Wrzesnia Poznań
sa to przedmioty z mojej kolekcji ktore mi sie powtarzaja przy wiekszym zakupie oczywisice zawsze moge troche opusicic z ceny ale nie wydaje mi sie ze ceny sa wygorowane bo mi nie chodzi o zarobek tylko podzielenie sie tym co podwoje a wiem ze w polsce te rzeczy nie sa latwe do zdobycia
kto pierwszy ten lepszy pisac w postach ponizej
Użytkownik Cr@sH edytował ten post 25.06.2008 - |22:46|