Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ratujemy Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 03.06.2008 - |09:23|

Wszyscy tutaj pamietamy zeszloroczna akcje fanow Jericho i ponad 20 TON orzeszkow ziemnych przeslanych do stacji CBS przez fanow. Zeszloroczna akcja sie powiodla i CBS wznowilo serial na 7 odcinkow. Niestety serial nadal mial zbyt slaba ogladalnosc jak na CBS i znow zostal skasowany. Nie widzac szans na wznowienie serialu w stacji CBS fani JERICHO wpadli na pomysl by przeniesc ich ulubiony serial do innej stacji i wynajeli bilbord w Los Angeles reklamujacy serial Jericho na sprzedaz, co o nim sadzicie?

Dołączona grafika

Ps. Moze THE CW odkupi serial, 6 mln widzow piechota nie chodzi a stacja ma podobno problemy z widownia ;).

Użytkownik Modes edytował ten post 03.06.2008 - |09:26|

• 0

#2 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 03.06.2008 - |11:24|

Ps. Moze THE CW odkupi serial, 6 mln widzow piechota nie chodzi a stacja ma podobno problemy z widownia ;).

Jesli CW przejmie Jericho wraz z ich 6 milionami fanow, to bedzie najwiejszy hit w ten stacji :)
Ale to czysta teoria.
  • 0

#3 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 03.06.2008 - |12:42|

CW nie ma takiego zasięgu, by utrzymać te 6mln.... max połowa z tego by została... ale dla CW to i tak było by dość....

#4 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 03.06.2008 - |18:25|

CW nie ma takiego zasięgu, by utrzymać te 6mln.... max połowa z tego by została... ale dla CW to i tak było by dość....

Jak dla mnie może i połowa z 6 mln`ów to oglądać, ale trzeci sezon z przyjemnością bym zobaczył. Pełen podziwu jestem dla wszystkich fanów walczących o ten serial. Zobaczymy co z tego wyniknie..., może taka sama sytuacja jak wcześniej z drugim sezonem. Pożyjemy zobaczymy, nam jedynie pozostaje cierpliwie czekać i mieć nadzieję na wesołe wieści .
  • 0

#5 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 06.07.2008 - |12:37|

Hehe, muszę przyznać, że pomysłowość północnoamerykańskich fanów Jericho mnie zaskakuje z roku na rok. Wcześniej tony orzeszków, a teraz ten świetny billboard:) Brawo za inwencję twórcza:) Tylko czy to przyniesie skutek jakiś?? To znaczy czy serial po tym jak trafił na "aukcję" znajdzie chętnego kupca (czyli stację telewizyjną)?? Cieżko powiedzieć, gdyż jakby nie patrzeć, od nas Europejczykó tutaj nic nie zależy więc jedynie co moga robić fani Jericho ze Starego Kontynentu (w tym i ja) to trzymać kciuki, aby ktoś serial zakupił. Strasznie mocno chciałbym, aby 3 sezon Jericho się pojawił, gdyż był to jeden z lepszych seriali ostatnich lat jakie oglądałem, a fabularnie w serialu nic się wcale nie skończyło, i spokojnie możnaby stworzyć jeszcze jeden sezon.
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych