Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heavy Metal 2000 (2000)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 gary

gary

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 19.07.2004 - |14:04|

wlasnie oglagalem i musze powiedziec ze polubilem taki gatunek filmowy byl swietny ciekawa akcja dialogi sex jak bym czytal mastertona heheheeh pozdro for all :afro:
  • 0

#2 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 19.07.2004 - |15:09|

wlasnie oglagalem i musze powiedziec ze polubilem taki gatunek filmowy byl swietny ciekawa akcja dialogi sex jak bym czytal mastertona heheheeh pozdro for all :afro:

Wzruszyła mnie Twoja historia, szczególnie dialogi sex.

gulus
  • 0

#3 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 19.07.2004 - |15:26|

wlasnie oglagalem i musze powiedziec ze polubilem taki gatunek filmowy byl swietny ciekawa akcja dialogi sex jak bym czytal mastertona heheheeh pozdro for all

Coś jeszcze dodasz na temat filmu ? Czy tak pozostawisz ? Wszyscy by chcieli by się dowiedzieć więcej na temat :akcja dialogi sex .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 10.09.2004 - |20:15|

Wszyscy by chcieli by się dowiedzieć więcej na temat :akcja dialogi sex .

Ja pomogę :hyhy: bo widzę, że kolega gary jakoś nie śpieszy się z odpowiedzią.

Akcja - przebieg zdarzeń połączonych więzią przyczynowo-skutkową, prowadzących poprzez działania i przeciwdziałania bohaterów do określonego celu i wyrazistego zakończenia.

Dialog - rozmowa między dwiema lub kilkoma postaciami.

Sex - to chyba każdy wie :) :hyhy:
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#5 Ogotai

Ogotai

Plutonowy

• VIP
  • 456 postów

Napisano 10.09.2004 - |20:30|

A jak to się procentowo przedstawia?
akcja - ...%
dialogi - ...%
sex - ...% ?
I będzie wszystko wiadome :)
  • 0

#6 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 10.09.2004 - |22:26|

A jak to się procentowo przedstawia?

O ile pamiętam, to dialogi są raczej w mniejszości, a akcja na zdecydowanym prowadzeniu. ;) Chociaż sądząc z postu zaczynającego wątek, kolega chyba zbytnio zapatrzył się na trzecią opcję i z pewnością właśnie dlatego nie miał zbyt wiele do powiedzenia na temat akcji czy też fabuły filmu. :P
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#7 pellp

pellp

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 30.10.2004 - |09:21|

animacja w swietnym stylu dla starszego widza - niestety nie ogladałem poprzedniej części lecz Heavy Metal 2000 polecam każdemu maniakowi gatunku - ciekaw jestem czy kiedykolwiek powstanie wersja fabularna ?
  • 0

#8 Mad M.A.X

Mad M.A.X

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 23.12.2004 - |00:35|

No cieżko sie dogrzebać do starych filmów wsumie to mi sie jeszcze nieudało chyba 2 części tego były i nieanimowane jak to co tu chyba staracie sie opisać tylko normalny o ile tak to mozna nazwac jak na lata 80 .... film. Wsumie to mi sie zabardzo niechce rozpisywać no film jest pełen akcji ... dla dizeci to sie raczej nienadaje - fruwające flaki, kończyny, krwawiące rany, postrzały wybuchy, gorące sceny fajna muza .... szkoda tylko ze to animacja no ale moze kiedyś będzie remake a tak pozatym fajna bajka troche komiksów dość ciekawa gierka no i te stare filmy których niemoge dorwać i ost którego czasem słucham. Pozycja nie dla wszystkich ... ja tam lubie jatke na ekranie
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych