Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hero Wanted (2008)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 16.04.2008 - |22:49|

jestem swiezo "po lekturze" Hero Wanted. film opowiada historie Liama Case'a, smieciarza (takiego co jezdzi smieciarka :P), ktory pewnego dnia staje sie miejscowym bohaterem, ratujac zycie malej dziewczynce... o tym co potem, nie bede opowiadal. zachecam do obejrzenia filmu. wg mnie, niezle kreacje Cuby Gooding Jra i Ray Liotty. niezla muzyka.

ogolnie 7/10

p.s. dziwi mnie troche slaba nota na filmwebie :P
  • 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#2 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 18.04.2008 - |15:12|

Film z ciekawym scenariuszem,choć trochę gorzej już z jego realizacją.Każdy chciałby zostać bohaterem,przypodobać się dziewczynie która przypomina jeszcze byłą żonę.Tylko,że zawsze pójdzie coś nie tak.Ogólnie jestem zaskoczony kreacją Cuby Gooding Jr. na ogól grał w komediach :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#3 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 17.05.2008 - |22:59|

W komediach? Mi Cuba Gooding Jr. kojarzy się zawsze z takimi filmami jak: "Siła i honor" czy "Między piekłem a niebem".
Hero wanted - film bardzo przyjemnie się ogląda, bardzo dobra gra Goodinga, polecam. ;)
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#4 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 18.05.2008 - |11:15|

A ja odradzam bardzo, fabuła mniej więcej od połowy jest bardzo łatwa do odgadnięcia i samemu nie chcę się wierzyć w tak głupi pomysł no, ale nic skoro się obejrzało połowę filmu to można dotrwać do końca o nie można, bo tak absurdalnej scen walki w fabryce to dawno nie widziałem - snajper biegający po budynku... a na koniec jeszcze szczenięca miłość no litości. lepiej spędzić ten czas z Eastern Promises lub Gone Baby Gone czy We Own The Night.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych