Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gwiezdne wojny: Wojny klonów” będą w polskich kinach!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jedi Leonikus

Jedi Leonikus

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 337 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.04.2008 - |19:53|

Warner Bros Entertainment Polska na 26 września zaplanowała polską premierę kinową filmu animowanego The Clone Wars. Tytuł w polskim tłumaczeniu brzmieć będzie Gwiezdne wojny: Wojny klonów. Przypomnijmy też, że amerykańska premiera odbędzie się 15 sierpnia. Sam film ma trwać 100 minut.

Opis od dystrybutora:
Na frontach wielkiej, międzygalaktycznej wojny pomiędzy dobrem i złem młodsi i starsi fani Gwiezdnych Wojen spotkają swoich ulubionych bohaterów, takich jak Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi i Padmé Amidala, a także zupełnie nowe postaci, jak padawański uczeń Anakina, Ahsoka. Bezlitośni najeźdźcy – pod wodzą Palpatine’a, Hrabiego Dooku i Generała Grievousa – zamierzają zagarnąć władzę nad galaktyką. Stawka jest wysoka, a los wszechświata "Gwiezdnych Wojen" znowu spoczywa w rękach nieustraszonych Rycerzy Jedi. Ich śmiałe wyczyny ożywiają dynamiczne bitwy i prowadzą do zaskakujących zwrotów akcji, które wypełniają "Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów".

A tutaj macie zwiastuna

Użytkownik Jedi Leonikus edytował ten post 14.04.2008 - |16:15|

• 0

#2 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 13.05.2008 - |18:38|

Tutaj macie nowego trailera w dobrej jakości :>

http://pl.youtube.co...h?v=fjnzTWkytoE
  • 0

#3 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 13.05.2008 - |19:46|

Coś takiego to Universal i Mattel trzepią taśmowo kilka części w roku. Cudo owo ma Barbie w tytule. Z całym szacunkiem dla uniwersum SW ale powinni już dać sobie spokój.
  • 0

#4 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 13.05.2008 - |20:04|

Ja tam byłbym za kolejną trylogią filmową :D. Ale lepszy rydz niż nic, więc film animowany też obejrzę :D.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#5 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.05.2008 - |22:29|

Anakin miał padawanke, a nie padawana. Co tak na marginesie jest strasznie naciaganym i nietrafionym pomysłem, padawanów mogli mieć mistrzowie Jedi, a Skywalker w czasie gdy dzieje sie akcja wojen klonów jest rycerzem Jedi. No chyba, że ja cos pokręciłam bo dawno nie czytałam żadnej ksiązki z czasow przedimperialnych.
Obawiam sie, że film będzie za bardzo ukierunkowany na dzieciaki zamast na dorosłych fanów i wyjdzie kiszka. Pozatym ten cały motyw z synem Jabby(a wiecie, ze Huttowie mogą zmieniac swoja płeć? ;)... dziwne to.
Ile moze przerabiac ten Wojny Klonów. Osobiście bardzo chetnie obrjrzałabym serial na podstawie trylogi Thrawna, lub Nowe Ery Jedi (chociaż tu byłaby masa materiału).
Ale film obejrze i tak

Użytkownik Nemedy edytował ten post 13.05.2008 - |22:31|

• 0
High I fly
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#6 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 14.05.2008 - |10:13|

Rycerze Jedi mogli mieć padawana. Przecież Obi-Wan jeszcze w Ataku Klonów jest rycerzem, a nie mistrzem. Qui-Gon też był rycerzem. ;)
  • 0
...and Justice for All!

#7 JORUUS

JORUUS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoRodenau City

Napisano 14.09.2008 - |19:46|

Gui-Gon Jinn był Mistrzem, natomiast Kenobi biorąc Anakina na ucznia dopiero co został Rycerzem Jedi, tak więc Anakin będący Rycerzem mógł mieć ucznia [ponadto gdy Anakin brał Ahsokę na uczennicę trwały Wojny Klonów, to była sytuacja wyjątkowa, wtedy kto mógł to robił co chciał - tak w uproszczeniu].

Użytkownik JORUUS edytował ten post 14.09.2008 - |19:48|

• 0
My life frozen at zero!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych