Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cancel serialu ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 04.04.2008 - |09:15|

Jakis czas temu czytalem ze dostal cancel czy cos sie zmienilo w gestii tego serialu?
Dodam ze wielka szkoda i zonk bo sierial nawet sie rozkrecal coprawda baaaedzo powoli ale pokaraniem go cancelem to przesada.
  • 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

#2 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 04.04.2008 - |11:20|

Serial został anulowany i na razie nie ma głosów, by coś miało się w tej kwestii zmienić - na ile obserwuję strony typu savethe4400.net - nie ma na razie żadnych odpowiedzi na akcje fanów (rozsyłanie słoneczników). Przydałby się na koniec chociaż jakiś minifilm albo miniserial, albo kończący sezon, bo tak to... nawet nie da się za bardzo od nowa obejrzeć, bo zakończenia brak.

Użytkownik Magnes edytował ten post 04.04.2008 - |11:20|

• 0
http://magory.net - moja strona

#3 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 04.04.2008 - |19:51|

Serial przerwali w jakis 70-80% fabuly z swoim tepem mogl miec jeszcze spokojnie 2-3sezony.A coz jak SG1 czy Farscape kasuja w USA to nie ma co sie dziwic ze 4400 dostal. Ciezko by bylo wszysko zgrabnie zawrzec w nawet 2wuch filmach bo naprawde jest sporo do wyjsnienia jeszcze. Troche sie jednak dziwie bo to chyba nie byl bardzo kosztwy serial a swoja widownie napewno posiadal cos ala kyle xy. Coz tu poczac poczekamy zobaczymy ale rozowo to nie widze.
  • 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

#4 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 21.04.2008 - |06:52|

Jak rozumiem ma nie byc dalszych odc to jest 5 sezonu? Jezeli tak to gardze scenarzystami.
Przeciez ten serial dopiero sie zaczal rozkrecac.
  • 0

#5 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 21.04.2008 - |07:02|

Jak rozumiem ma nie byc dalszych odc to jest 5 sezonu? Jezeli tak to gardze scenarzystami.
Przeciez ten serial dopiero sie zaczal rozkrecac.

To tak jak winić psa za to, że jest psem...
Scenarzyści nie mają nic do powiedzenia tutaj przecież <_<
To stacja podejmuje decyzję na bazie oglądalności...

Jeśli ma być jakieś zakończenie, miniseria albo coś, to jest to tylko w gestii fanów, jak Farscape: PK Wars, czy Jericho.
Bez silnej presji z ich strony nie ma na co liczyć...
  • 0
Master of possimpible ;)

#6 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 21.04.2008 - |14:00|

Dobrze skoro stacja daje cancela to nie moga pojsc ze sneariuszem do innej stacji?
  • 0

#7 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 21.04.2008 - |14:24|

Dobrze skoro stacja daje cancela to nie moga pojsc ze sneariuszem do innej stacji?

Nie, ponieważ:
1. Stacja cały czas ma prawa do serialu i na pewno będzie chciała za niego sporo kasy.
2. Kto kupi i sfinansuje serial, który najwyraźniej się nie udał, bo został anulowany?
  • 0

#8 Siera

Siera

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 145 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 03.05.2008 - |11:33|

Ponoć na Jericho jest dużo chętnych. Z 4400 mogło by byc podobnie, szkoda :( mój ulubiony serial, a oglądam ich naprawdę dużo :)

Użytkownik Siera edytował ten post 03.05.2008 - |11:34|

• 0

#9 slaweeek

slaweeek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 08.05.2008 - |22:06|

powiem krótko,

świnie są one i to wielkie !
to był jeden z moich ulubionych seriali :angry:
  • 0

#10 sneak127

sneak127

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoSzprotawa

Napisano 16.05.2008 - |07:38|

No szkoda szkoda ale zakończenie zrobili dosyć otwarte Collier dostał listę z tymi agentami z przyszłości jak dobrze pamiętam, tak więc coś tam się wyjaśniło . Ale spokojnie mogli pociągnąc dalej zrobić chociaż te 10 odcinków i zakończyć fabułę .

A tak kolejny serial poszedł do piachu ......

A tak na marginesie mi się bardzo podobała piosenka wejściowa ...bodajże.... A.Abidal - A Place in Time to było chyba ??
  • 0

#11 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 16.05.2008 - |09:11|

A.Abidal - A Place in Time to było chyba ??

Amanda Abizaid - "A Place in Time". Jako ciekawostkę podam, że piosenkarka wrzuciła kiedyś na (chyba) oficjalne forum 4400 mp3 z Place in Time do ściągnięcia na prośbę fanów. Potem się z tego wycofała i plik usunęła tłumacząc, że tak jej kazał ktoś z telewizji (nie pamiętam dokładnie), ze względu na prawa autorskie (pewnie dostała za to opieprz). :P Szkoda, bo ładny gest to był.

Użytkownik Magnes edytował ten post 16.05.2008 - |09:16|

• 0

#12 sneak127

sneak127

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoSzprotawa

Napisano 16.05.2008 - |10:00|

Amanda Abizaid - "A Place in Time". Jako ciekawostkę podam, że piosenkarka wrzuciła kiedyś na (chyba) oficjalne forum 4400 mp3 z Place in Time do ściągnięcia na prośbę fanów. Potem się z tego wycofała i plik usunęła tłumacząc, że tak jej kazał ktoś z telewizji (nie pamiętam dokładnie), ze względu na prawa autorskie (pewnie dostała za to opieprz). :P Szkoda, bo ładny gest to był.

Ah no byłem blisko hihiih :P :P A tak na marginesie to ja tam gdzieś ściągałem soundtrack do 4400 .
  • 0

#13 Lukassuss

Lukassuss

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 20.08.2008 - |10:58|

Eh a już chciałem sobie obejrzeć bo dużo ludzików bardzo chwali... Ale skoro ponownie, kolejny n-ty raz mam nie wiedzieć o co kaman w serialu i co dalej bo stacji dalej się nie chce - to podziękowałem...

W sumie branża sama sobie powoli grób kopie. Po cholerę zacząć oglądać nowy serial jak i się w niego wkręcać jak zgodnie z panującym ostatnio trendem zaraz dostanie cancela?... Tyle świetnych seriali schrzanili w ten sposób. A potem wydadzą jakieś badziewie dla niedorozwiniętych amerykańskich nastolatków z mózgami ameby i płacz "że nie ma oglądalności...".
  • 0
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."

#14 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 25.09.2008 - |06:27|

Dlaczego obrazasz amerykanskich nastolatkow?
  • 0
Dołączona grafika

#15 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 25.09.2008 - |10:45|

Ale szczeże mówiąc to po drugim sezonie twórcy obrali zły kieunek i zgubili cały klimat po drodze, więc cancel zasłużony jest w jakimś stopniu.
  • 0

#16 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 25.09.2008 - |11:15|

więc cancel zasłużony jest w jakimś stopniu.

Nie denerwuj ludzi. :angry:
  • 0

#17 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 25.09.2008 - |12:41|

Wybacz ale moim zdaniem tak było i mówi to wierny fan, podobna sytuacja była z Dead Zone tej samej stacji.
  • 0

#18 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 25.09.2008 - |12:44|

A moim zdaniem, serial się właśnie rozkręcał. :P
4400 miał problemy z utrzymaniem aktorów, stąd trochę dziwne decyzje, ale mimo to wydaje mi się, że późniejsze sezony były lepsze niż pierwsze. Co więcej miały lepszy klimat. Jak widać, każdy widzi to trochę inaczej. :) Dla mnie jedyny dołek serial miał w drugim sezonie, nie pamiętam dokładnie kiedy.
  • 0

#19 bidubi

bidubi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 04.08.2009 - |16:40|

I stało się, od 28 lipca, mamy książkową kontynuację The 4400. Jej tytuł to Welcome to Promise City, a autorem jest Greg Cox. Akcja dzieje się tuż po zakończeniu 4 sezonu, planowana jest też jeszcze jedna książka, która całkowicie zamknie historię. Jej premiera przewidziana jest na listopad tego roku. Na ebayu cena waha się w granicach 45 zł wraz z wysyłką. Jak zamówię to napiszę coś więcej. Okładka:
Dołączona grafika
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych