W sumie jeśli nie trzeba się ograniczać do kilku, to pojadę to co ogladam, czyli co leci i co się niedawno skończyło:
01. Dexter S2-(53 pkt) - dexter to dexter, ten serial jest klasą samą dla siebie
02. Chuck S1-(52 pkt) - szkoda że nie można dawać dwóch pierwszych miejsc, bo chuck by je odemnie dostał, pozatym chuck ma coś czego nie mają inne seriale, czyli Yvonne Strahowski, ona bije wszystkie inne lalki z innych seriali na głowe urodą.
03. The unit S3-(51 pkt) - co tu dużo mówić, ja się nigdy nie mogę doczekać, na nowy odcinek, a jak już się pojawia to połykam go w całości od razu

.
04. Battlestar Galalctica S4-(50 pkt) - Nie wiem co zrobię jak się skończy czwarty sezon.
05. stargate atlantis S4-(49 pkt) - nie wyobrażam sobie nie oglądać tego serialu
06. Lost S4-(48 pkt) - jeden z nielicznych seriali, które mi się nie znudzą chyba nigdy.
07. Life S1-(47 pkt) - objawienie sezonu, fantastyczny serial.
08. How I met your Mother S3-(46 pkt) - tylko jeden serial może mu dorównać, oczywiście Przyjaciele.
09. Reaper S1-(45 pkt) - tak samo fantastyczny jak chuck.
10. Primeval S2-(44 pkt) - dla mnie bomba, ten serial nie ma słabych odcinków, moze dlatego że jest ich tylko sześć na sezon.
11. Doctor Who S3-(43 pkt) - Ten serial, albo się kocha albo nie. Ja zaliczam się do tych pierwszysch.
12. Heroes S2-(42 pkt) - Wspaniały
13. Californication S1-(41 pkt) - bedąc szczery, to na żadnym serialu się tak nie uśmiałem jak na tym
14. Eureka S2-(40 pkt) - nawet nie myślę że mogli by zaprzestać kręcić ten serial. Szeryf Carter daje czadu w każdym odcinku
15. 24 S6-(39 pkt) - Jack Bauer wie jak przyciągnąć ludzi przed telewizor
16. Jericho S2-(38 pkt) - jest promyczek nadziei, bo dwie inne stacje są zainteresowane kontynuacją.
17. The Sarah Connor Chronicles S1-(37 pkt) - polubiłem ten serial i mam nadzieję na kontynuację.
18. Robin hood S2-(36 pkt) - wileu opluwa ten serial, a ja go lubię i miło spędzam czas oglądając go.
19. Prison Break S3-(35 pkt) - jak długo będą go kręcić tak długo będzi on dla mnie jednym z najlepszych seriali
20. Breaking bad S2-(34 pkt) - nowość która mnie kompletnie zadziwiła, nie sądziłem że będzie to aż tak dobry serial.
21. The Tudors S1-(33 pkt) - Przy Rome to on wysiada, ale jest wart oglądania
22. Smallville S7-(32 pkt) - raz ma lepsze odcinki, raz gorsze, ale ogólnie uwielbiam ten serial.
23. Supernatural S3-(31 pkt) - jeden z najlepszych seriali.
24. Bones S3-(30 pkt) - kości są rewelacyjne, zawsze się miło go ogląda
25. My name is Earl S3-(29 pkt) - co tu dużo mówić dla Earl`a zawsze znajdę te 20 kilka minut czasu.
26. the 4400 S4-(28 pkt) - to był dobry serial, ale szedł w złą stronę i poszedł papa, zostawiając nas z wieloma zagadkami.
27. Torchwood S2-(27 pkt) - Świetny spin-off doktora, uwielbiam go oglądać.
28. Numb3rs S4-(26 pkt) - serial ma klasę i dlatego dalej go puszczają. Tak trzymać chłopaki.
29. Moonlight S1-(25 pkt) - świetny serial, tylko wnerwia mnie w nim budżet, gdzie widać jak w aucie jadą w studio, takie coś to mnie dobija, kiedyś to może było dobre, ale nie teraz.
30. Bionic Woman S1-(24 pkt) - taki sobie, oglądam bo oglądam
31. K-Ville S1-(23 pkt) - bardzo dobry serial i ma niezły klimat, ale jego przyszłość jest nie pewna
32. New Amsterdam S1-(22 pkt) - oglądam, ale jakoś mnie nie przekonuje, może dalej będzie lepiej.
33. Medium S4-(21 pkt) - serial dobry, ale po tylu odcinkach trochę mi się znudził.
34. Aliens in America S1-(20 pkt) - naprawdę śmieszna komedia
35. Journeyman S1-(19 pkt) - daje tak dalekie miejsce dlatego że serial dostał cancell, a mogło być tak pięknie.
36. Kyle XY S2-(18 pkt) - pierwszy sezon rewelacja, w drugim jak dla mnie wieje nudą.
37. Twarzą w Twarz S1-(17 pkt) - najlepiej nakręcony polski serial, jaki widziałem, wielkie brawa dla twórców.
38. Pitbull S3-(16 pkt) - jeden z najlepszych polskich seriali o gliniarzach. Mój lider jeśli chodzi o Polskie seriale.
39. Determinator S1-(15 pkt) - ciekawy temat ale wykonanie nie najlepsze. Od biedy da się obejżeć.
40. Tajemnica Twierdzy Szyfrów S1-(14 pkt) - Polski, ale wart zainteresowania.
41. Flash Gordon S1-(13 pkt) - słaby serial, ale na bezrybiu i rak ryba.
42. Carpoolers S1-(12 pkt) - to komedia w dechę no i gra Jerry O`connell, szkoda że nie ma napisów.
43. Cavemen S1-(11 pkt) - lekka komedyjka o ludziach pierwotnych którzy mieszkają współcześnie
44. Pushing Daises S1-(10 pkt) - nawet ciekawe te ożywianie zmarłych.
45. The Big Bang Theory S1-(9 pkt) - kolejna komedyjka, jedna z wielu, taka dla odprężenia
46. Unhitched S1-(8 pkt) - nowa komedyjka, całkiem niezła, szkoda że nie ma napisów, bo nie wszystko rozumiem.
47. Samantha Who S1-(7 pkt.)- szkoda tylko że nie ma wszystkich napisów, bo komedia jest fajna.
48. The secret diary of a call girl S1-(6 pkt.)- ogladam dlatego że gra Billie Piper, nawet ciekawy, dużo scen
erotycznych.
Uff, trochę tego jest, z jednymi jestem na bieżąco z innymi trochę odstaję, ale staram się nadrabiać, choć nie zawsze czas i praca na to pozwalają.
Użytkownik waski edytował ten post 31.03.2008 - |14:08|