Skocz do zawartości

Zdjęcie

ANGEL - COMPLETE SERIES [USA]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 27.03.2008 - |17:36|

• TYTUŁ: Angel
  • TYTUŁ POLSKI: Anioł Ciemności
  • SEZON: 1-5 (complete series)
  • REGION: 1
  • ILOŚĆ PŁYT: 30
  • DATA WYDANIA: 30.10.2007
  • RODZAJ PŁYT: jednostronne dwuwarstwowe
  • AUDIO: angielski, francuski, hiszpański DD 2.0
  • VIDEO: NTSC, kolor, full screen (sezon 1), anamorphic widescreen (sezony 2-5)
  • NAPISY: angielskie, hiszpańskie
  • POLSKA WERSJA JĘZYKOWA: brak
  • DODATKI, BONUSY, EXTRAS:
  • Season 1: overview (ogólnie o sezonie 1), I'm Cordelia (postać Cordelii), Introducing Angel (jak doszło do powstania serialu), The Demons (demony w serialu), biografie aktorów, galeria zdjęć, komentarze twórców i skrypty do wybranych odcinków.
  • Season 2: overview (ogólnie o sezonie 2), Making Up The Monsters (efekty specjalne w serialu), Inside the Agency (wizyta na planie), Stunts (jak powstawały najbardziej efektowne momenty), galeria zdjęć, komentarze twórców i skrypty do wybranych odcinków.
  • Season 3: overview (ogólnie o sezonie 3), Page to Screen (jak powstaje odcinek), Deleted Scenes (sceny usunięte), Outtakes (gagi z planu), Screen Tests (casting), galeria zdjęć, komentarze twórców do wybranych odcinków.
  • Season 4: overview (ogólnie o sezonie 4), Outtakes (gagi z planu), The Last Look (Hotel Hyperion), Fatal Beaty & The Beast, Malice in Wonderland (Wolfram & Hart), komentarze twórców do wybranych odcinków.
  • Season 5: overview (ogólnie o sezonie 5), To Live & Die in L.A. (The Best of Angel), Halos And Horns (czarne charaktery w serialu), Hey Kids! It's Smile TIme, Angel 100 (setny odcinek), Choreography of a Stunt, Angel Unbound (gagi z planu), komentarze twórców do wybranych odcinków.
  • książeczka z listą i opisami wszystkich odcinków
  • list od Jossa Wheedona
  • PRZYKŁAD MENU:
    Dołączona grafika Dołączona grafika
  • ZDJĘCIA:
  • DODATKOWE INFO: nie posiada zabezpieczenia RCE; u nas jeden sezon kosztuje 140 zł, a ten cały box razem z wysyłką kosztował niecałe 150 zł :D
  • DO KUPIENIA W: www.amazon.com

Użytkownik SliderOh edytował ten post 27.03.2008 - |17:37|

• 0
Dołączona grafika

#2 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 27.03.2008 - |17:46|

Aha czyli jest on w cenie 70$ juz od dosc dawna, skoro juz do Ciebie dotarl. A ja wlasnie dwa dni temu wpadlem na ta 50% promocje amazonu, ciekawe ile jeszcze potrwa zebym mogl sie troszke powachac jeszcze... :)
  • 0

#3 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 27.03.2008 - |18:05|

promocja 50% jest już od dwóch tygodni i się raczej kończy... ale ja kupiłam ten set w jednodniowej promocji Gold Box, gdzie był -60% i dlatego razem z wysyłką wyszło niecałe 150 zł

w obecnej promocji wyjdzie jakieś 35 zł drożej... co i tak jest niezłym dealem... czekam teraz aż Buffy dopłynie :D

Użytkownik SliderOh edytował ten post 27.03.2008 - |18:05|

• 0
Dołączona grafika

#4 boscorelli

boscorelli

Redakcja GHN

• VIP
  • 264 postów
  • MiastoBielsko-Biała/Ustroń

Napisano 27.03.2008 - |22:22|

Sam się zastanawiam nad kupnem tego boxu, i coś czuję że zagości u mnie na półce.
  • 0

#5 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 30.03.2008 - |20:03|

Ja juz sie poddalem w czwartek. Nie da sie takim cenom odmowic, statystycznie to razem z boxem Buffy wychodzi mniej wiecej 6 zl za plytke... To jak kupowanie serialu z gazeta, tylko ze na plytce sa po 4 odcinki a nie jakies ochlapy. :)
  • 0

#6 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 31.03.2008 - |10:41|

przy czym mówię Wam, na zdjęciach ten box wydaje się duży, a w rzeczywistości to jest maleństwo... totalna oszczędność miejsca... box Buffy jest jedynie "dwa piętra" wyższy, ale na szerokość półkową jest taki sam jak Angel :)

także cena super, wydanie ekstra, do tego kompaktowe... czegóż chcieć więcej :D
  • 0
Dołączona grafika

#7 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 31.03.2008 - |12:07|

Polskich napisów :P

Box świetny, cena bardzo dobra tylko dlaczego nikt nie wyda tego w Polsce w takim opakowaniu i za takie pieniądze...

Tym niemniej jak ktoś lubi oglądać bez tłumaczenia, to ten zestaw jest idealny.
  • 0

#8 krzema

krzema

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 26.05.2008 - |19:42|

Witam, jestem "tu" nowa :) i może zadam głupie pytanie, ale żeby zakupic ten box to pewnie trzeba być zalogowanym na amazon.com?
jeżeli odpowiedz brzmi tak (co mnie zbytnio nie cieszy :P), to mam pytanie kolejne czy ktośby mi pomógł i zamówił (kupił) to dla mnie? W niepewności bede oczekiwąła na odpowiedz dobra ale i zła też :)
POZDRO
  • 0

#9 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 26.05.2008 - |21:19|

trzeba założyć sobie konto na amazon.com i trzeba posiadać kartę kredytową lub kartę do zakupów przez internet, np. eKarte mBanku... w chwili obecnej cały set z wysyłką kosztuje 110 $, co jest dosyć wysoką ceną... jeśli to nic pilnego, to radzę wstrzymać się z zakupem, ten box dosyć często jest w promocji przynajmniej za 69$... jeśli mimo wszystko chcesz kupić teraz, to puść mi wiadomość na priva
  • 0
Dołączona grafika

#10 krzema

krzema

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 27.05.2008 - |16:49|

po pierwsze bardzo dziękuje za odpowiedz a po drugie za pomoc, no nie wiem czy wytrzymam :) ale przynajmniej się postaram, mam tez nadzieję że ta propozycja pomocy będzie wtedy jesaszcze aktualna ;)
jeszcze raz dzienkssss
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych