Odcinek 099 - S05E11 - Desperate Measures
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 19.07.2004 - |13:44|
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.07.2004 - |13:44|
STRESZCZENIE WKRÓTCE
Master of possimpible
Napisano 29.04.2006 - |13:04|
Odcinek taki sobie....
mamy dochodzenie na Ziemi...to juz jest tradycja ze w kazdym sezonie musza byc jeden badz wiecej odcinkow tego typu
rozwija sie nam postac Simmonsa ktorego juz raz widzielismy w piatym sezonie i mamy watek Goaulda na Ziemi...
milo ponownie zobaczyc Meyborna ktory troche nakreca ten odcinek :clap:
akcja toczy sie wolno...momentami nawet staje sie nudno...ale moglo byc gorzej ( patrz nastepny odcinek )
do minusow mozna zaliczyc (ale nie koniecznie) szybkie wytropienie miejsca przetrzymywania Carter
odrobine za latwo ich znalezli jak na zaplanowana akcje...ale moze sie juz czepiam
Odcinek na 5!!
mamy dochodzenie na Ziemi...to juz jest tradycja ze w kazdym sezonie musza byc jeden badz wiecej odcinkow tego typu
rozwija sie nam postac Simmonsa ktorego juz raz widzielismy w piatym sezonie i mamy watek Goaulda na Ziemi...
milo ponownie zobaczyc Meyborna ktory troche nakreca ten odcinek :clap:
akcja toczy sie wolno...momentami nawet staje sie nudno...ale moglo byc gorzej ( patrz nastepny odcinek )
do minusow mozna zaliczyc (ale nie koniecznie) szybkie wytropienie miejsca przetrzymywania Carter
odrobine za latwo ich znalezli jak na zaplanowana akcje...ale moze sie juz czepiam
Odcinek na 5!!
Napisano 29.08.2006 - |19:15|
Ano wredny ten gostek.. Tyle zrobić, zeby przezyc...A i te doktorki bez skrupółów
Napisano 06.11.2006 - |01:17|
- Sam zostaje porwana w srodku miasta
- Rosjanie maja Jaffa
to mi nie pasuje.
Na plus - Maybourne ktory robi sie pozytywna postacia (no, prawie ) i paskudny pan Zaba z oblesnymi ustami.
odcinek na 6/10
- Rosjanie maja Jaffa
to mi nie pasuje.
Na plus - Maybourne ktory robi sie pozytywna postacia (no, prawie ) i paskudny pan Zaba z oblesnymi ustami.
odcinek na 6/10
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 01.01.2007 - |11:56|
Odcinek zdecydowanie ciekawy
Maybourne ostatnio podejrzanie duzo sympatii we mnie wzbudza... coz, mimo wszystko dobrze, ze to on jest tym zlym gosciem, ktory sprzedaje Rosjanom weza niby zly, a ile przy tym pomaga
Maybourne ostatnio podejrzanie duzo sympatii we mnie wzbudza... coz, mimo wszystko dobrze, ze to on jest tym zlym gosciem, ktory sprzedaje Rosjanom weza niby zly, a ile przy tym pomaga
"I mean - what have you got to lose?
You know, you come from nothing
- you're going back to nothing
What have you lost? Nothing!"
MONTY PYTHON - Brian Song
You know, you come from nothing
- you're going back to nothing
What have you lost? Nothing!"
MONTY PYTHON - Brian Song
Napisano 21.02.2007 - |15:12|
Przeciętny odcinek. Często patrzyłem na wskaźnik upływającego czasu bo się nudziłem. Ale troszkę końcówka ratuje ten odcinek.
Ocena: 6/10.
Ocena: 6/10.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 03.03.2007 - |15:27|
Odcinek przeciętny. W dużej mierze uratowany przez Maybourne'a i znowu niespodziewaną (kurde, co się dzieje z tym serialem?! ) końcówkę. Był to chyba jak dotąd najsłabszy ep z NID... Daję 6,5.
Napisano 18.11.2007 - |19:37|
A mi odcinek bardzo się podobał, szczególnie za charakterystyczny klimat, ciekawy soundtrack w tle budujący napięcie... trochę jakby Archiwum X...
scena w CPPP była intrygująco nakręcona..
scena w CPPP była intrygująco nakręcona..
Napisano 06.02.2009 - |19:54|
6,5/10
Odcinek przeciętny. I znów mamy rosjan
Nowy Goaul'd na Ziemi - może byc ciekawie
Popieram prośbe Jack'a o robienie kamizelek z rekawami
Odcinek przeciętny. I znów mamy rosjan
Nowy Goaul'd na Ziemi - może byc ciekawie
Popieram prośbe Jack'a o robienie kamizelek z rekawami
Napisano 06.02.2009 - |20:35|
Starsky i Hutch znowu w akcji, jeszcze chwila a Maybourne okaże się pozytywnym bohaterem . Początek jakby na żywca ściągnięty z Archiwum X, i tam i tu ruscy. Trochę się wynudziłem oglądając.
6/10
6/10
Napisano 09.02.2009 - |23:10|
Odcinek przeciętny To co sie mogło podobać to Carter walcząca z napastnikami , oraz kolejny pojawia sie Simmons , no i ciekawa końcówka. Ale tak poza tym epizod nic nie wnosi do głównego wątku,, ani też nie porywa akcją...
Napisano 12.02.2009 - |08:16|
6/10!
Odcinek niezbyt ciekawy. Jest trochę akcji i rzeczy które potrzebują wyjaśnienia:
- Ruski mają Jaffa
- Carter porwana w środku miasta.
- Meybourne zmądrzał
Najlepsze z odcinka:
- porwanie Carter. Bezdomowiec krzyczy "Ninje"
- "Byłem w Wietnamie. Na wakacje"
Odcinek niezbyt ciekawy. Jest trochę akcji i rzeczy które potrzebują wyjaśnienia:
- Ruski mają Jaffa
- Carter porwana w środku miasta.
- Meybourne zmądrzał
Najlepsze z odcinka:
- porwanie Carter. Bezdomowiec krzyczy "Ninje"
- "Byłem w Wietnamie. Na wakacje"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych