Witam
Po ostatniej prośbie o kasę cały czas aktywnie wspieram stronę odblokowując i symbolicznie klikając w reklamy. Ale obecna reklama galacticimperia.org w google mnie po prostu rozwaliła.
Po prostu zajmuje mi pół ekranu :/
Więc prosił bym o ocenzurowanie tej kampanii.
Druga sprawa to czy jak jest jakiś baner zlotu to by się nie dało na ten czas wyłączyć górnych reklam google?
Reklamy
Rozpoczęty przez
spex
, 15.03.2008 - |22:37|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.03.2008 - |22:37|
Napisano 16.03.2008 - |12:40|
Witam,
1. Jakie ma znaczenie czy cały box reklamowy zajmuje jedna reklama graficzna lub 4 tekstowe? I tak zajmują tyle samo miejsca. Dlatego nie widzę powodu cenzurowania tej kampanii ( w tym czasie)
2. Niestety nie.
3. I tak z reklamami nie jest źle, nie ma wyskakujących i atakujących natarczywie reklam więc uważam, że wszystko jest w normie.
1. Jakie ma znaczenie czy cały box reklamowy zajmuje jedna reklama graficzna lub 4 tekstowe? I tak zajmują tyle samo miejsca. Dlatego nie widzę powodu cenzurowania tej kampanii ( w tym czasie)
2. Niestety nie.
3. I tak z reklamami nie jest źle, nie ma wyskakujących i atakujących natarczywie reklam więc uważam, że wszystko jest w normie.
- www.gwrota.com
Napisano 30.04.2008 - |20:09|
ktos robi niesły biznes, wysyła pw i pod pretekstem testów iq robi niezłą kase, dostałem taki od "Janek Sobieski"
Napisano 04.05.2008 - |14:31|
no to ban na 7 dni za to a pm skasowane
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.
Napisano 25.05.2008 - |13:20|
Ja mam pytanie związane z google adsense.
Jak jest liczona liczba kliknięć?
Czy klikając kilka razy w ciągu dnia z tego samego ip jest liczone jako 1 raz, czy będzie tyle razy ile nacisne?
Jak jest liczona liczba kliknięć?
Czy klikając kilka razy w ciągu dnia z tego samego ip jest liczone jako 1 raz, czy będzie tyle razy ile nacisne?
Napisano 29.11.2008 - |15:51|
Na wielu forach takie umieszczenie reklam widziałem już od paru lat.
Nie widzę nic w tym złego. Te marne środki z adsense w jakiś sposób zostaną wykorzystane z końcem tego roku, cierpliwości.
Nie widzę nic w tym złego. Te marne środki z adsense w jakiś sposób zostaną wykorzystane z końcem tego roku, cierpliwości.
- www.gwrota.com
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych