Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lejdis (2008)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 olencja

olencja

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 03.03.2008 - |14:49|

Witam!
Chyba o tym filmie jeszcze nie rozmawialiśmy;) Zapewne każdy o nim słyszał, a połowa z Was zdążyła już obejrzeć.
Film osobiście BArdzO mi się podobał. Rewelacja!!! Ostatnia polska komedia która tak mnie rozbawiła to był Killer ;)
Piszcie co o tym sądzicie, i które texty były waszym zdaniem najbardziej powalające ;)!
pozdrawiam! :
  • 0

#2 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 03.03.2008 - |18:43|

Po ostatnim wysypie komedii typu "Tylko mnie kochaj", "Jeszcze raz" itd. itd. Myślałem, że ta równiez mi się nie spodoba. Leczy było inaczej :) Byłem pozytywnie zaskoczony i naprawdę swietnie się bawiłem. Najlepsza chyba była akcja w szpitalu jak Szyc wyszedł z sali, a na korytarzu... RZYMIANIE :lol:

Polecam ten film. Można się rozerwac :)
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#3 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 14.03.2008 - |10:24|

Ja tez jestem na TAK !

Sceny z Szycem i Więckiewiczem - wymiatają :)
Ale Adamczyk i Kot tez byli fajni.

Postacie kobiece jak dla mnie nieco przerysowane... ale tez moga być :)

I co wazne - ta tym filmie mozna sie posmiac!
Na polskiej komedii to ostatnio smialem sie chyba na Chlopaki nie płaczą, Nic smiesznego i Dniu Świra :)

Jednoczesnie ostrzegam przed gniotem jakim jest "Rozmowy Noca"!
To juz chyba "Tylko mnie kochaj" jest lespze...
  • 0

#4 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 14.03.2008 - |11:44|

...Na polskiej komedii to ostatnio smialem sie chyba na Chlopaki nie płaczą, Nic smiesznego i Dniu Świra :)

Jednoczesnie ostrzegam przed gniotem jakim jest "Rozmowy Noca"!
To juz chyba "Tylko mnie kochaj" jest lespze...

przyznaję, że nie oglądałam "panienek" ale z tych wymienionych to zabawną odważyłabym się nazwać "Chłopaków". Dwa następne to raczej tragikomedie, gatunek, którego nie trawię. Jeśli ktoś jeszcze włączył tryb "myślenie" podczas Dnia świra to powinien mieć po nim "głębokiego doła",
Dzięki za ostrzeżenia - ale ani na jedno ani drugie się nie wybieram. Nie zamierzam się w kinie irytować
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#5 Klima

Klima

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 24.03.2008 - |13:33|

Całkiem fajny film.Teksty głównych bohaterek i bohaterów potrafią wrzucić uśmiech na twarz.Fani Testosteronu powinni być zadowoleni:)
  • 0

#6 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 24.03.2008 - |14:15|

Testosteron uważam za słabiutki w porównianiu do lejdis :)
  • 0

#7 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 08.12.2008 - |00:58|

Bardzo dobra i nie romantyczna komedia a to w dzisiejszych czasach duży plus na starcie.

Poza tym jest zrobiona mniej abstrakcyjnie niż Testosteron, z większą ilością akcji, lokacji i co by nie mówić dla adresowana jest też szerzej.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#8 bartollini

bartollini

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 11.12.2008 - |02:23|

2 godziny product placementu zakraszone czerstwym dowcipem. Uczciwie byłoby płacić widzom za oglądanie tych laptopów Toshiby na 3/4 ekranu.
  • 0

#9 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 11.12.2008 - |11:31|

Jak dla mnie nic specjalnego, osobiście wynudziłem się na filmie okropnie. Jakoś nic mnie w nim nie śmieszyło. Być może mam już stępione poczucie humoru. :) Momentami film nudny, przydługawe niektóre momenty. Jedynie co w nim się dobrze oglądało to dwie spośród czterech przysłowiowych Lejdis (Magdalenę Różczkę i Annę Dereszowską). I to byłoby na tyle.
  • 0

#10 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 08.01.2009 - |02:02|

Może mam spaczone poczucie humoru, ale praktycznie wcale nie uśmiałem się na tym filmie (poza tekstami Korby / Dereszowskiej, które uważam za mistrzowskie.) Film jest dobry, żeby się trochę rozerwać, ale nie zaliczam go do jakichś wybitnych produkcji polskich.
Niemniej jednak, polecam.
  • 0

#11 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 08.01.2009 - |12:45|

Jak dla mnie fajne było tylko pierwsze 30, czy 40 minut, do momentu, gdzie ta laska odkrywa, że jej ojciec umiera, czy coś w tym stylu (wybaczcie, ale film poł roku temu ogladalem, wiec juz nie pamietam dokladnie). Potem się robi taki melodramat...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych