Skocz do zawartości

Zdjęcie

Recenzje SAAB 01x01-11

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 26.08.2003 - |20:14|

Poniweważ na starym forum były streszczenia do jedynastu odcinków serialu więc nie ma sensu ponawiana ich tutaj. Dla zainteresowanych podaję linki do odpowednich recnzji w archiwum. Wystarczy kliknąć

1. Recenzje SAAB - Pilot

2. Recenzje SAAB - 1x03 1x04

3. Recenzje SAAB - 1x05 1x06

4. Recenzje SAAB - 1x07 1x08

5. Recenzje SAAB - 1x09 1x10

6. Recenzja SAAB - 1x11

Użytkownik rexus edytował ten post 26.08.2003 - |20:15|

• 0

#2 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.08.2003 - |09:47|

Fajnie, a kiedy będą nowe streszczenia ?
  • 0

#3 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 28.08.2003 - |13:43|

Fajnie, a kiedy będą nowe streszczenia ?

Jeszcze dziś wieczorkiem powinny pojawić sie do docinka 1x13 i 1x14 :)

Sory jednak jutro :(

Użytkownik rexus edytował ten post 28.08.2003 - |19:11|

• 0

#4 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 22.11.2003 - |22:09|

...mamy tutaj poważną sytacje, proszę o wsprcie i ewakuacje ...wszyscy nie żyją, wszyscy, 58-ma,61-sza, kazdy z nich jest martwy,jestem jedynym który przeżył .

Odcinek porywający , niesamowity klimat , trzymający w napięciu - jeśli West by przypomniał sobie jakiś czas pużnie w trakcie operacji , lub powiedziałby McQuinnowi że wieży że i Kayllen żyje to 58 by nieprzetrwałą .
Niesamowity jest fakt zrealizowania odcinka tak trzymającego atmosfere wedłóg tak prostego pomysłu .

Pozostań z martwymi ...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 22.11.2003 - |22:46|

Niesamowity jest fakt zrealizowania odcinka tak trzymającego atmosfere wedłóg tak prostego pomysłu .

Ja bym raczej powiedział ze trzyma w napięciu jak żaden inny odcinek innego serialu. Pamiętam jak oglądałem go poraz pierwszy – i szczęka mi opadła po pierwszych 2 minutach – cała 58 nie żyje – nie mogłem w to uwierzyć i jeszcze nagranie puszczone przez McQueen’a Westowi który sam mówi „…przeżyłam tylko ja” – te słowa mnie dobiły. W tym momencie byłem na 99% przekonany, że 58 nie żyje. Pojawiło się mnóstwo pytań, co dalej z Westem, czy odnajdzie Kaylen, czy razem z McQueen’em będą dalej uczestniczyć w wojnie, czy to przypadkiem nie koniec serialu (w przerwie na reklamy wertowałem program na następny tydzień i uspokoiłem się jak doszukałem się w ramówce Polsatu, że za tydzień jest następny odcinek )

Ależ klimat jest w tym odcinku, ależ napięcie i emocje. To wzór dla innych jak powinno się robić serial – jak powinien wyglądać odcinek doskonały. Bo dla mnie on jest doskonały – takiego zaskoczenia, niepewności i „łezki w oku” nie ma w żadnym odcinku serialu, jakie kiedykolwiek oglądałem, szczególnie w sci-fi.

Użytkownik rexus edytował ten post 22.11.2003 - |22:48|

• 0

#6 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.11.2003 - |11:21|

Oglądając ten odcinek miałem takie same odczucia. :D Też się zastanawiałem czy to już koniec. A jeśli nie to co dalej. Czy twórcy postanowili zrobić coś oryginalnego i po kilku odcinkach zmienić bohaterów? Czy West dołączy do jakiejś innej eskadry? Zakończenie mnie zaskoczyło, niby można się było czegoś takiego spodziewać, ale ja ten odcinek oglądałem w takim napięciu, że nie mogłem logicznie myśleć. Tylko się zamartwiałem. :blink:
  • 0

#7 GrAbArZ

GrAbArZ

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 23.11.2003 - |15:00|

" Natan you are save there. Stay with the death stay with the death !!!!!!!!"
Ten odcinek był jednym z najlepszych. Cytat zotać z matwymi jak i inne wryją się w pamiec na zawsze.
  • 0

#8 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 27.06.2004 - |21:53|

Dlaczego tak malo osob zna ten serial?
Cos czuje ze bede musial o nim zrobic za jakis czas pozonna strone ...a w moich dalszych planach jest zrobic wielka strone o 3 seialach elitarnych S:AaB La feme Nikita i Roswell.

Trzba wypromowac w Polsce jakims codem ten serial!
To jest najlepszy serial jaki moje oczy ujzaly i takim pozostanie a gdybym mial pieniadze to bym zrobil kolejny sezon - wirtualny - na poctawie wszyskich gestow i rozmow z calego serialu stworzyl bym baze a na niej osdzil bym wydarzenia ta baza i nowy scenariusz stworzyl by 2sezon a znam sie troche na tym serialu oj znam (nawt kiedys sobie kupilem czarna kurtke i bialy golf :clap: )!
  • 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych