Użytkownik martha edytował ten post 11.02.2008 - |22:41|
Odcinek 056 - S03E12 - Hell or High Water
#1 Gość_martha_*
Napisano 11.02.2008 - |22:40|
Napisano 12.02.2008 - |11:09|
Np Sucre ktory widzi T-baga - po co on jeszcze tam po jakies rzeczy wracal wiedzac ze T-bag moze go w kazdym momencie wsypac ... (wiem wiem lodka ale moze by sobie jakos bez tego papierka poradzil)
I sama koncowka - msciwy Lincoln chce zabic Mahone'a co wykorzystuje Wistler do ucieczki... - skacze, biega - ale hola hola - czyz nie mial zkreconej kostki ? jeszcze godzine wczesniej nie mogl wstac i był gotow wrocic do wiezienia a tutaj patrzcie - CUDA (no chyba ze wmowia nam ze udawal :])
Napisano 12.02.2008 - |12:36|
Co do Sucre tak samo no comments.
Odcinek 9/10 naprawde super ale gdyby nie te wpadki to 10/10 =)
Napisano 12.02.2008 - |12:43|
Nonstop emocje
Napisano 12.02.2008 - |12:49|
1. Whistler biegal jak na maratonie a mial skrecona kostke
2. Uciekli z wiezienia za latwo bo byl duzy kawal drogi do przebiegniecia roilo sie tam od strazy a oni sobie bez stresowo 10m przebiegli i nikt ich nie zauwazyl.
Ale ogolnie spox odcinek, bardzo mi sie podobal tylko za duzo nagmatwali bo nie maja ani Whistlera ani jego ksiazki, wiec ja nie wiem jak oni chca to wszystko poukladac teraz.
b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.
Napisano 12.02.2008 - |13:02|
Napisano 12.02.2008 - |13:41|
a. kostka Wistlera,
b. jak znaleźli tą skrzynię?, rozumiem, że całą plaże przekopali..
c. Sucre nie przejął się T-Bagiem, który zrobi wszystko by ocalić swoją dupę
c. Czemu ekipa poszukiwawcza nie skorzystala nawet z zadnego helikoptera? Znalezli by ich w kilka minut ( oczywiscie po tym jak wynurzyli się z wody ).
No ale oczywiscie jak zwykle oglądało sie milo i przyjemnie .
Użytkownik rarehare edytował ten post 12.02.2008 - |13:42|
Napisano 12.02.2008 - |14:37|
Został do pokazania tylko jeden... Mam nadzieję, że dzieki zakonczeniu strajku dokręca choc z 5, 6 kolejnych odcinków i zakończą wątki i cały serial.
Czy ktos ma jakies informacje, jakies oficjalne oswiadczenie FOX w sprawie kolejnych odcinków?
Bo w jaki sposb mają w jednym pozostałym odcinku wyjasnic co z Sucre i jego dziewczyną, zakończyc watek Mahone'a, T-Baga i Bellica, uniewinnic Micheala, wyjasnic po co Firmie był Whistler (po co te wspolrzedne, co chca odnalesc i co w walizce znalazła dziewczyna Whistlera), o co w ogóle chodzi z ta Firmą (rozwiązanie tajemnic tej Firmy, ktore pojawiaja sie juz od 1 sezonu) i wreszcie... co z Sarą? Mam nadzieję, że jednak zyje i ze scenarzysci zaskoczą nas jej powrotem. Do dzis nie jestem w stanie zrozumiec jak mozna było zabic najwazniejsza żeńska postać serialu tylko dlatego, że aktorka była w ciązy. I to jeszcze w taki nieludzki sposob.
Jestem tez ciekawy czy aktualna ucieczka w polowie sezonu była zaplanowana od poczatku, w drugiej polowie mialy byc wyjasnienia zwiazane z Firmą? Czy tez ucieczka zostala przyspieszona ze wzgledu na strajk. Moze to nawet lepiej, bo nie wiem co Michael mialby robic w Sonie przez 20 odcinków Tak czy inaczej jeden pozostaly odcinek to zdecydowanie za malo by pozamykac wszystkie watki serialu. A tak fajnie kończył sie odcinek 2x22... Eh... musieli ten 3 sezon zrobic... Skoro juz zrobili, to niech chociaz wszystko zakoncza i nie zostawiaja niewyjasnionych spraw...
Zatem własnie z powodu zakonczenia wspomnianych watków konieczne jest wg mnie dokrecenie kilku kolejnych odcinków. Chyba, że zdecydują sie na 4 sezon... Oby nie, bo byłaby to juz totalna porazka... Do dzis nie wiedzialem o czym mialby byc kolejny sezon... Mam nadzieję, że nie o tym, ze Sucre zostanie zamkniety i teraz jego trzeba bedzie wyciagnac, a takze T-Baga, który bedzie szantazował Whistlera ksiązeczką o ptakach Obym sie mylił.
Napisano 12.02.2008 - |15:04|
c. Sucre nie przejął się T-Bagiem, który zrobi wszystko by ocalić swoją dupę
Tutaj akurat sie nie zgodze, poniewaz Sucre nie móglby wiedziec, ze T-Bag go wsypie. Przeciez tylko zobaczyl jak go straznicy bija zeby im powiedzial prawde. Ja napewno bym nic nie podejrzewal...
b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.
Napisano 12.02.2008 - |15:22|
Nie wiadomo kim jest naprawde i pewnie znal sztuczke z kostka. Jak skrecil chcial zeby go zostawili i mogl uciekac samemu.
Ani przez chwile sie nie dziwilem ze biega jak maratonczyk. Niektore opinie sa jednak zabawne
Napisano 12.02.2008 - |15:25|
Wątek Sary jest dla mnie całkowity zamknięty. Łeb jej Gretchen odcięła i tyle, nie ma tu nad czym dywagować. Bo równie dobrze to można i Kellermana wskrzesić (nie widzieliśmy jak do niego strzelano i jak się wykrwawia, równie dobrze mógł zostać odbity).
I po cholerę ten gówniarz?! Guzik mnie obchodzi czy ucieknie czy nie, robi za balast w serialu. Lepiej cenny czas w każdym odcinku przeznaczyć na rozwiązywanie tajemnic Firmy, Generała, itepe...
Napisano 12.02.2008 - |16:06|
Jak wroci to bedzie jedna wielka parodia, to nie Resident Evil!i wreszcie... co z Sarą? Mam nadzieję, że jednak zyje i ze scenarzysci zaskoczą nas jej powrotem. Do dzis nie jestem w stanie zrozumiec jak mozna było zabic najwazniejsza żeńska postać serialu tylko dlatego, że aktorka była w ciązy. I to jeszcze w taki nieludzki sposob.
Napisano 12.02.2008 - |16:41|
Napisano 12.02.2008 - |16:49|
Na koniec neizly Cliffhaanger. szkoda, ze nastepny juz ostatni z podsezonu.
Wistler udawal, ze skrecil noge by zdobyc przewage taktyczna.Bardzo dobry odcinek ale bylo w nim kilka niedociagniec:
1. Whistler biegal jak na maratonie a mial skrecona kostke
Użytkownik Jonasz edytował ten post 12.02.2008 - |16:51|
Genesis
Napisano 12.02.2008 - |19:55|
Napisano 12.02.2008 - |21:33|
Napisano 12.02.2008 - |22:34|
Po 13 odcinku ma być przerwa, to nie jest nigdzie powiedziane, że na tym się kończy serial. Taka była opcja przy strajku.
Użytkownik martha edytował ten post 13.02.2008 - |09:47|
Napisano 12.02.2008 - |23:27|
Scena na łodzi ładna i jeszcze potem ta migawka na Sone, dla kontrastu. No i swietny pomysł ze strzelanina w lesie (faktycznie prawie jak Kevin sam w domu :D).
A relacje Linc - Mahone są na miejscu. W koncu Mahone scigał braci przez cale stany, pozbawił ich możliwosci spedzenia spokojnego życuia w Panamie i zabił ich ojca. Ech, jakos polubiłam Aleca w tym sezonie i jestem zadowolona, ze nie zarobił kulki w łeb.
Nawiasem. Ludzie, zrozumcie w koncu, Sara nie zyje. Jest martwa, jest trupem i już nie zobaczymy jej wiecej. No, chyba, ze zrobicie sobie powtorke 1 i 2 sezonu :P
Użytkownik Nemedy edytował ten post 12.02.2008 - |23:30|
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free
I walk to my own song
<3
Napisano 12.02.2008 - |23:48|
A relacje Linc - Mahone są na miejscu. W koncu Mahone scigał braci przez cale stany, pozbawił ich możliwosci spedzenia spokojnego życuia w Panamie i zabił ich ojca.
No dobrze ale Mahone tak samo jak oni byl szantazowany. Chronil swojej rodziny. No sory, ale egzekucja uwazam ze to za duzo. Mahone jest dobry byl zmuszany do tego co robil nie dawal sobie z tym rady wiec siegnal po narkotyki postaw sie na jego sytuacji. Czy jakbys miala wybierac miedzy zyciem Twojej rodziny a zyciem kogos kogo nie znasz co bys wybrala. I potem ktos Ci przyklada pistolet do glowy? Co sobie wtedy myslisz? A jezeli Linc faktycznie jest taki zadny zemsty to moglby go przywiazac i torturowac az umrze z bolu
Napisano 12.02.2008 - |23:59|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych