Skocz do zawartości

Zdjęcie

We Own the Night (2007)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 10.02.2008 - |16:01|

Dobry film z bardzo dobrą obsadą i dobrze zrealizowany.

Realistyczny, mroczny gdzie bohaterowie dostają w dupę od życia.

Podsumowując dobre realistyczne kino policyjno-mafijne i także tym razem jest to mafia rosyjska

Dlatego jeśli podobał się wam ten film polecam też Eastern Promises, który według mnie jest ciut lepszy
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#2 Myszaqu

Myszaqu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 300 postów

Napisano 10.02.2008 - |18:16|

Zgadzam się z przedmówcą, Mortensen miał trudniejszą rolę do zagrania imho :) Oba filmy także polecam ...
  • 0

#3 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 15.02.2008 - |09:58|

Film może być, ale po reklamie jaką mi wyłożył jeden kumpel spodziewałem się czegoś lepszego.
Tytuł filmu jakoś nijak nie pod pasował mi do treści. Trochę mi też smutno że zobaczyłem Marka Wahlberga w drugoplanowej roli. Widział bym go z chęcią jako główną postać.

Fabuła może być, przede wszystkim podobała mi się akcja na drodze, całe strzelanie z samochodu itp. Bardzo realistycznie to pokazali. Do czego się przyczepię,
Spoiler

• 0
Bursztyn & Perła

#4 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.02.2008 - |19:23|

Świetne kino, dobrze zrealizowane, kapitalne kreacje phoenix-a i whalberg-a. Filmsię naprawdę dobrze ogląda, pokazuje prawdziwe życie glin uganiających się za mafią, w tym wypadku narkotykową. Bo jest to walka z wiatrakami i chyba zawsze ci dobrzy czyli gliny będą przegrywać z tymi złymi czyli wszelkiego rodzaju grupami przestępczymi. Bo jeśli ściągną z piedestału jednego bandziora za chwilę na jego miejscu pojawia się kolejny i koło się zamyka <_<

Użytkownik waski edytował ten post 24.02.2008 - |19:24|

• 0

#5 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 17.03.2008 - |14:29|

Mi również się podobał.Zwłaszcza metamorfoza jaką przechodzi Phoenix na skutek jego lewych układów.Pokazuje,że rodzina jest naprawdę ważna :) To było w tym filmie naprawdę warte uwagi.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych