Skocz do zawartości

Zdjęcie

naklejka na laptop

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciej

maciej

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 09.02.2008 - |12:38|

Witajcie!
Wpadlem na fajny pomysl ale... jest on oparty na pracy graficznej i w sumie nawet w taurishopie moglby sie znalezc bo pewnie byliby chetni no wiec do rzeczy.
Tak jak Wy jestem fanem Atlantisa. Do tego stopnia ze nawet w necie pogrzebalem bo za jakis czas chcialbym sobie kupic Motiona (tablet) ktorego i oni tam maja ale wiecie ze to kosmiczna kasa. Od poczatku szaleja po miescie z fajnymi laptopami z logo wyprawy do Pegaza (na pewno je pamietacie a jak nie to moge wrzucic screen). Zapewne wielu z Was ma laptopy i musi dbac o to by wierzchnia strona sie nie porysowala - jest najbardziej podatna na zarysowania. Stad moj pomysl...
Gdyby tak stworzyc dobry projekt graficzny z logo ekspedycji (jak w filmie) z mozliwoscia zrobienia naklejki na laptopa (nawet na Allegro ludzie sie oglaszaja, np. alle gro.pl/item307595196_naklejki_na_laptopa_wszystkie_modele_sprawdz_to.html i wiele innych).
Jesli znajdzie sie dobry grafik ktory stworzylby logo i po prostu nam wszystkim je udostepnil albo w ramach taurishopu moznaby bylo takie naklejki kupic to ja sie pisze na 500%!

Pozdro, Mac [Kielce]

[jesli sie taki temat powtorzyl to usuncie bez pytania bo wpadlem tylko na chwile na net i nie zdazylem sprawdzic wiec z gory mea culpa jesli ktos juz to wykminil]
  • 0
http://studentnik.tu.kielce.pl/

#2 bobas83

bobas83

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 21.08.2008 - |12:08|

Witam,

przeczytałem post i myśle że to ciekawa opcja z tymi naklejkami na laptopa.

jets sklep skiny.com.pl i tam może mogliby zrobić projekt,myśle że raczej tak bo ja im przesłałęm swój wzór któy chciałęm troche przerobic i zrobili.Fajny Skin z tego powstał

pozdro
  • 0

#3 infango

infango

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoStrzegom

Napisano 05.11.2008 - |20:01|

podobne tablety były po 600 zł na Allegro od strony sprzętowej to były kalkulatory ale trochę farby i można poszaleć ....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych