Skocz do zawartości

Odcinek 055 - S03E11 - Under & Out

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka "Under and Out" (39 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (7 głosów [24.14%])

Procent z głosów: 24.14%

2. 9,5 (2 głosów [6.90%])

Procent z głosów: 6.90%

3. 9 (4 głosów [13.79%])

Procent z głosów: 13.79%

4. 8,5 (8 głosów [27.59%])

Procent z głosów: 27.59%

5. 8 (3 głosów [10.34%])

Procent z głosów: 10.34%

6. 7,5 (1 głosów [3.45%])

Procent z głosów: 3.45%

7. 7 (1 głosów [3.45%])

8. 6,5 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

9. 6 (1 głosów [3.45%])

10. 5,5 (0 głosów [0.00%])

11. 5 (0 głosów [0.00%])

12. 4,5 (0 głosów [0.00%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3,5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (1 głosów [3.45%])

16. 2,5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (1 głosów [3.45%])

18. 1,5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 04.02.2008 - |20:18|

Ocena odcinka PB 3x11 "Under and Out".
  • 0

#2 unnamed

unnamed

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 293 postów

Napisano 05.02.2008 - |14:06|

no i końcu porzadny odcinek jak na razie chyba najlepszy z całego sezonu 3
w końcu akcja rusza z kopyta do przodu... i zakończenie takie do jakich przyzwyczaił nas sezon 1 czyli teraz juz naprawde czekam z niecierpliwoscia na nastepny odcinek...
  • 0

#3 Asignion

Asignion

Starszy plutonowy

• LAMER
  • 628 postów

Napisano 05.02.2008 - |18:31|

Tak, ale nie pokazali, co było w tej walizce Whistlera, którą znalazła Sofia ... :angry:
  • 0

#4 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 05.02.2008 - |20:12|

Wsztsko dobrze, ale jak to się dzieje, że Greatchen po zamordowaniu generała ciagle otwarcie dział. Nawet odwarzyła się przyjśc na widzenie z chłopakami w Sona.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#5 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 05.02.2008 - |20:16|

Tym odcinkiem twórcy trochę przypomnieli że Prison był kiedyś naprawdę dobry. Na pewno najlepszy z ostatnich serwowanych na antenę. Brawo za to że Mahone już normalnie funkcjonuje (swoją drogą nigdy takich ostrych rzeczy nie brałem i nie wiem czy tak szybko się z tego wychodzi, zastanawiające). Dowiedzieliśmy się w końcu czegoś o panie Rybaku. Z tego co widać chłopak nie jest taki zły i chyba Michael będzie się z nim od tej pory trochę lepiej dogadywał. Ja starał bym mu się pomóc, wychodzi że też jest w tym wszystkim ofiarą. 30 sekund to trochę przegięcie, więc następny odcinek na pewno ciekawie się zacznie, mam nadzieję że nie od odwrotu. Niestety Prison znowu okazał się przewidywalny, tj Scofield znalazł sobie nowego Tweenera do ucieczkowego składu. Jakby nie można tego sezonu rozwiązać inaczej że pryska np tylko dwóch, trzech gości, szkoda

Wsztsko dobrze, ale jak to się dzieje, że Greatchen po zamordowaniu generała ciagle otwarcie dział. Nawet odwarzyła się przyjśc na widzenie z chłopakami w Sona.

fakt, tu mamy niedopatrzenie na całego, nie zwróciłem na to nawet uwagi

Użytkownik Sharak edytował ten post 05.02.2008 - |20:20|

• 0
Bursztyn & Perła

#6 Mario4all

Mario4all

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoRadomsko

Napisano 05.02.2008 - |20:26|

Odcinek wreszcie narzucił tempo akcji którego mi brakowało. Szkoda że właśnie niestety nie ujawnili zawartości walizki. No i z tą Gretchen faktycznie ech ;/. Do końca jeszcze 2 odcinki. Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy.
  • 0

#7 Oniell

Oniell

Szeregowy

• Email
  • 42 postów

Napisano 05.02.2008 - |21:34|

Nareszcie dlugo oczekiwany dobry odcinek. Wg. mnie najlepszy w 3 sezonie. Zadnej niezbednej sceny, zadnej niepotrzebnej linijki tekstu.
Teraz w niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek. ;)
  • 0
Profil użytkownika:

b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.

#8 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.02.2008 - |22:15|

1. żadnej niezbędnej sceny? a motyw z ciężarówką to co było? totalny zapychacz czasu zaserwowany jak 5-latkom :P

2. chociaż ogólnie jest nieźle, szkoda że znowu ucieka pół więzienia, ostatnio mieli z 8 minut czy coś, teraz dadzą nogę w 30s :D

3. motyw z walizką - najwyraźniej uznali że nie był już potrzebny a nie ma czasu na komplikowanie fabuły, więc po 2 tygodniach można go pominąć...

4. śmieszna akcja była też z tymi jeepami - koleś naprawiał jakiś taki samochód pół-transportowy, obok stały ze trzy inne, wszystkie wyjechały, zepsuł się jeden (nie ten który uszkodził Sucre), a reszta co? 10km dalej będą jeździć...

5. Greatchen na luzach wchodzi sobie i wychodzi na wizyty, ale Sucre złapali od razu jak sprawdzali jego papiery (a jest aż grabarzem) przy wypłacie (sic!)
  • 0

#9 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2008 - |01:51|

W końcu coś sie zaczyna dziać, odcinek ogladałam z duzym zainteresowaniem i zła jestem że przerwali go akurat w takim momencie.
W porównaniu do poprzednicj odcinków jest o wiele, wiele lepiej. Tym, ze Scofield zdecydował sie zabrać dzieciaka zaskoczona nie jestem, spodziwałam sie tego gdy ekpia ucieczkowa zaczeła sie powiekszać. ;) Wydaje mi się jednak, ze dzieciak (jak on sie zwie?) zgnie w nastepnym odcinku i potem Michael bedzie miał wyrzuty sumienia, ze to jego wina.
Kolejna rzecz wszystko coraz bardzej wskazuje na to ze będzmy miec parke Lic/Sofia, ot chociązby, ze to właśnie jego zawołała gdy Greatchen odciagła ja od ogrodzenia, no i Lic obiecał jej wycieczke do Paryża xD
Ciekawe jak Fernando wypląta sie ze swoich kłopotów.
  • 0
High I fly
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#10 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 06.02.2008 - |02:14|

Coz odcinek dobry.. Jak nastepny zacznie sie od tego ze wyjda i zacznal nagle wracac odejme 8pkt.. :lol:
  • 0

#11 Soul_of_Warrior

Soul_of_Warrior

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2008 - |07:30|

Mi sie tez podobal :)
zwlaszcza koncowka - sezon 1 jak nic...
Jak to juz pare osob powiedzialo - przeginaja pale z ta Greatchen.

4. śmieszna akcja była też z tymi jeepami - koleś naprawiał jakiś taki samochód pół-transportowy, obok stały ze trzy inne, wszystkie wyjechały, zepsuł się jeden (nie ten który uszkodził Sucre), a reszta co? 10km dalej będą jeździć...

Nie znam sie na mechanice samochodowej i nie wiem co on tam uszkodzil i ile beda jezdzic, ale wiem na pewno, ze zepsuly sie 2 samochody a nie jeden :P
Sucre pewnie "puknie" w leb tego amigo i zwieje z tamtad :)

Mozna pogdybac, ze Michaelowi znowu jakas zarowka zaswiecila z ojcem tego dzieciaka.
Ciekawe czy podczas ucieczki odwala T-Bag`a :)

@Zetnktel - popieram... Jak znowu im sie cos spie***li to przestaje to ogladac ^^

Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 06.02.2008 - |07:36|

• 0

You're not afraid of the dark, are you?

#12 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 06.02.2008 - |16:27|

Jedyne co mnie dziwi w tym sezonie PB, to te wizyty u skazańców. Podają sobie karteczki jak gdyby nigdy nic i równie dobrze mogliby sobie podawać bomby z C4 i pistolety, bo strażnicy gapią się tylko po okolicy. Poza tym nic mnie nie dziwi i ogląda mi się serial całkiem przyjemnie :).

Ciekawe czy podczas ucieczki odwala T-Bag`a smile.gif

a żeby mu tak ucięli tym razem jęzor za to podjudzanie :)

ps. Gretchen must die very painfully.

Użytkownik mr_gm edytował ten post 06.02.2008 - |16:32|

• 0

#13 unnamed

unnamed

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 293 postów

Napisano 06.02.2008 - |19:12|

Poza tym nic mnie nie dziwi

mnie odpoczatku dziwiło ale teraz to juz sie przyzwyczaiłem do tego ze Sona to miałobyc najstraszniejsze i najgrozniejsze wiezienie po tamtej stronie półkuli - a co mamy prawie jak kolonia nad morzem i nawet lepiej niz wiezienie z 1 sezonu bo mozna sobie spokojnie łazic po wiezieniu kiedy sie chce jedynie trzeba uwazac zeby nie podpasc komus i nie dostac kuzej łapki a oprocz tego zyc nie umierac...
  • 0

#14 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2008 - |21:59|

mnie odpoczatku dziwiło ale teraz to juz sie przyzwyczaiłem do tego ze Sona to miałobyc najstraszniejsze i najgrozniejsze wiezienie po tamtej stronie półkuli - a co mamy prawie jak kolonia nad morzem i nawet lepiej niz wiezienie z 1 sezonu bo mozna sobie spokojnie łazic po wiezieniu kiedy sie chce jedynie trzeba uwazac zeby nie podpasc komus i nie dostac kurzej łapki a oprocz tego zyc nie umierac...

Taaa, luksus. Nawet telefon maja. xD
Sona zrobiła na mnie wrażenie tylko w końcówce 2 sezonu, no moze w 1 odcinku to sie jakoś utrzymywało, ale potem...

ps. Gretchen must die very painfully.

i powoli. Tez tego babska nie lubię.

Co do walizki... pewnie w najblizszym odcinku okaże sie co w niej jest.
Pozatym, cokolwiek tam jest to sprawiło, ze Sofia zmieniła swe podejscie do Whistlera.

- Idziesz?
- Nie dzisiaj. Mamy sobie z Jamesem|wiele do wyjaśnienia,

No i w trakcie rozmowy, gdy obecna była cała radosna gromadka (bracia, Whistler i Gretchen) nie odezwała sie to Jamesa ani słowem.

Użytkownik Nemedy edytował ten post 06.02.2008 - |22:14|

• 0
High I fly
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#15 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2008 - |22:08|

Taaa, luksus. Nawet telefon maja. xD

i biegają z nim po więzieniu jakgdyby nigdy nic, dzwoniąc gdzie popadnie i omawiając szczegóły ucieczki... a u nas pielęgniarkom rozmowy zagłuszali. gdzie nam do demokracji :P
  • 0

#16 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 07.02.2008 - |00:00|

i powoli. Tez tego babska nie lubię.

a ja ją lubię za poczucie humoru tj teksty jakie czasem sypie do Linca
  • 0
Bursztyn & Perła

#17 MAF

MAF

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • Miastoz miasta Łodzi

Napisano 07.02.2008 - |11:03|

Co Wy gadacie, Gretsien jest [beeep]ista i to imię... :rolleyes:

Pozwolę sobie zauważyć że mylicie słowa "zbędny" i "niezbędny"

Co do naszej mniej opalonej bohaterki- może władze Sony sie zmieniły i ten nowy Commendante nie wie nawet po co pojechał generał, może go nie lubił (szlachetni ludzie zwykle są nielubiani) i dlatego Gretsien może przychodzić.

Sucre wykorzysta zamieszanie przy zgaszeniu świateł i ucieknie, wcześniej zabrawszy wypłatę bo on Got baby on the way i kasa mu potrzebna :-)

30 sekund ciemności- zmarnowali już dwie :) więc 28 sekund na 7 chłopa (w tym wysportowany Champ-Bellick, Norman co ma ponton w pasie i jednoręki bandyta) to 4 sekundy- musieliby chyba wyjść i biec gęsiego więc przynajmniej jeden zostanie. Który? McGrady?
  • 0

#18 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.02.2008 - |12:25|

Który? McGrady?

a zauważyliście że McGrady ma koszulkę Adidasa, więc tylko z tego sezonu, bo od tego roku dopiero grają w adidasach. Ciekawe skąd ją wytrzasnął w więzieniu :P
  • 0

#19 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 07.02.2008 - |18:20|

30 sekund hmm a ilu ich właściwie jest, bo nawet nie liczyłem, ale widziałem, że cała armia stoi w kolejce do dziury, więc w tym czasie, to chyba tylko z pomocą transportera Goa'uld udałoby się im zwiać w całości.

Użytkownik mr_gm edytował ten post 07.02.2008 - |18:21|

• 0

#20 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.02.2008 - |20:35|

Michael, Whistler, Bellick, Lechero, Mahone, T-Bag i McGrady.
Prawie jak siedmiu wspaniałych xD
  • 0
High I fly
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych