Skocz do zawartości

Zdjęcie

Christian Shephard

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 03.02.2008 - |16:11|

Po premierze sezonu 4 myślę, że ojciec Jacka - Christian Shephard zasługuje na oddzielny temat. Jak wiemy miał stycznośc z wieloma bohaterami (Ana Lucia, Sawyer i oczywiście Jack), ostatnio widzieliśmy go w tajemniczej chatce Jacoba(?), a może to właśnie chatka Christiana. Zaczyna się to robic kluczowa zagadka. Zdaje mi się, że ojciec Jacka był pierwszą z tajemniczych osób widzianych przez rozbitków. (Duchem? Dymkiem?). Ciekawi mnie bardzo jaką naprawdę rolę spełnia na wyspie i czy żeczywiście jest ojcem Jacka, czy to tylko jakaś jego wizualizacja? Zapraszam do przemyśleń :-)
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#2 Oniell

Oniell

Szeregowy

• Email
  • 42 postów

Napisano 12.02.2008 - |13:04|

Wg. mnie mozemy wykluczyc teorie, ze ojciec Jacka jest Jacobem z 2 powodow:

- Jacob byl od dawna na wyspie o wiele wczesniej niz rozbitkowie, a Jack jak wiemy przewozil cialo ojca do USA. Wiec duch Christiana byl dopiero po Jacobie na wyspie, ze tak to nazwe :P

- Po drugie w pilocie 4 sezonu widac ze Christian w chatce patrzyl sie na kogos a pozniej Hugo zobaczyl jakies oko. Wg. mnie wygladalo to jakby duch Christiana goscil u Jacoba. B)
  • 0
Profil użytkownika:

b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.

#3 Axtezim

Axtezim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 12.02.2008 - |15:03|

Po premierze sezonu 4 myślę, że ojciec Jacka - Christian Shephard zasługuje na oddzielny temat. Jak wiemy miał stycznośc z wieloma bohaterami (Ana Lucia, Sawyer i oczywiście Jack), ostatnio widzieliśmy go w tajemniczej chatce Jacoba(?), a może to właśnie chatka Christiana. Zaczyna się to robic kluczowa zagadka. Zdaje mi się, że ojciec Jacka był pierwszą z tajemniczych osób widzianych przez rozbitków. (Duchem? Dymkiem?). Ciekawi mnie bardzo jaką naprawdę rolę spełnia na wyspie i czy żeczywiście jest ojcem Jacka, czy to tylko jakaś jego wizualizacja? Zapraszam do przemyśleń :-)

Przez rozbitków? To ktoś go jeszcze widział na początku oprócz Jacka? :) Jesli tak to mi przypomnij bo daaawno nie oglądałem ;p , no i nie wliczając Hurleya
  • 0

#4 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.02.2008 - |15:41|

Przez rozbitków? To ktoś go jeszcze widział na początku oprócz Jacka? :) Jesli tak to mi przypomnij bo daaawno nie oglądałem ;p , no i nie wliczając Hurleya

Vincent.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#5 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.03.2008 - |10:25|

Czy "Christian Shephard" z chatki to NA PEWNO Christian?

Swego czasu twórcy obiecywali, że mamy się dowiedzieć paru rzeczy z gry ViaDomus.
Wyłowiłam pewien "smaczek" - tworząc image tego pana graficy się najwyraźniej wzorowali na Christianie:
http://en.lostpedia....wiki/Zoran_Savo
Ponadto - opis by się zgadzał z działaniami "Jacoba", zwłaszcza to:

He has made a deal with Mittlewerk to purchase Sarin gas from the foundation, to be used in ESP experiments he will be conducting.

ESP - postrzeganie pozazmysłowe - czyli to, co interesuje "Jacoba" - Walt, rzekome zdolności Łysola, "cudowne dzieci", itd...
http://pl.wikipedia....ie_pozazmysłowe
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#6 B_onk

B_onk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 15.05.2008 - |18:24|

Christian pojawił się w "Cabin Fever" i to całkiem żywotny. Wiedziałem, że w końcu ujawnią jego obecność na wyspie. Teraz już pewne - Christian nie jest Jacobem tylko jego posłańcem, którego martwe ciało użyto do komunikacji. Na pewno coś jeszcze się rozwinie w związku z tym, że z tyloma osobami widział się przed katastrofą.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych