Christian Shephard
Napisano 03.02.2008 - |16:11|
Zapraszam do Lublina
Napisano 12.02.2008 - |13:04|
- Jacob byl od dawna na wyspie o wiele wczesniej niz rozbitkowie, a Jack jak wiemy przewozil cialo ojca do USA. Wiec duch Christiana byl dopiero po Jacobie na wyspie, ze tak to nazwe
- Po drugie w pilocie 4 sezonu widac ze Christian w chatce patrzyl sie na kogos a pozniej Hugo zobaczyl jakies oko. Wg. mnie wygladalo to jakby duch Christiana goscil u Jacoba.
b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.
Napisano 12.02.2008 - |15:03|
Po premierze sezonu 4 myślę, że ojciec Jacka - Christian Shephard zasługuje na oddzielny temat. Jak wiemy miał stycznośc z wieloma bohaterami (Ana Lucia, Sawyer i oczywiście Jack), ostatnio widzieliśmy go w tajemniczej chatce Jacoba(?), a może to właśnie chatka Christiana. Zaczyna się to robic kluczowa zagadka. Zdaje mi się, że ojciec Jacka był pierwszą z tajemniczych osób widzianych przez rozbitków. (Duchem? Dymkiem?). Ciekawi mnie bardzo jaką naprawdę rolę spełnia na wyspie i czy żeczywiście jest ojcem Jacka, czy to tylko jakaś jego wizualizacja? Zapraszam do przemyśleń :-)
Przez rozbitków? To ktoś go jeszcze widział na początku oprócz Jacka? Jesli tak to mi przypomnij bo daaawno nie oglądałem ;p , no i nie wliczając Hurleya
Napisano 12.02.2008 - |15:41|
Vincent.Przez rozbitków? To ktoś go jeszcze widział na początku oprócz Jacka? Jesli tak to mi przypomnij bo daaawno nie oglądałem ;p , no i nie wliczając Hurleya
Genesis
Napisano 05.03.2008 - |10:25|
Swego czasu twórcy obiecywali, że mamy się dowiedzieć paru rzeczy z gry ViaDomus.
Wyłowiłam pewien "smaczek" - tworząc image tego pana graficy się najwyraźniej wzorowali na Christianie:
http://en.lostpedia....wiki/Zoran_Savo
Ponadto - opis by się zgadzał z działaniami "Jacoba", zwłaszcza to:
ESP - postrzeganie pozazmysłowe - czyli to, co interesuje "Jacoba" - Walt, rzekome zdolności Łysola, "cudowne dzieci", itd...He has made a deal with Mittlewerk to purchase Sarin gas from the foundation, to be used in ESP experiments he will be conducting.
http://pl.wikipedia....ie_pozazmysłowe
Napisano 15.05.2008 - |18:24|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych