Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lost - Past, Present & Future

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 01.02.2008 - |04:29|

Lost.S04E00.Past.Present.and.Future.HDTV.XviD-XOR
Podoba mi się licznik przy przypominaczu... "new season starts in XX minutes" :)
Narratorem jest Ben.
Coś nowego około minuty 7? Chyba, że zapomniałem o akcji u Michaiła...
Kolejne nowe zdjęcia z Juliet :)
Others excited with Lock ;)
Desmond prevented global catastrophe and made the island visible to the outside world... - Uratował cały świat, ciekawe...
Special power of the island...
Tylko 36m30s :( Do tego ostatni segment to powtórzenie przedostatniego od 22 do 17 minuty przed premierą nowego odcinka :(

PS
Oby wyszedł PROPER albo REPACK.
  • 0
Master of possimpible ;)

#2 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 02.02.2008 - |14:09|

Kurcze, dobrze że robią takie odcinki przypominające, bo wiele się zapomniało przez ten czas, tylko jak tu ogladać, 4x01, jak pasowało by obejżeć najpierw tą przpominajkę, ale nie ma do niej napisów. Ciekawe czy ktoś będzie robił :mellow:
  • 0

#3 LEon_STAR

LEon_STAR

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.02.2008 - |15:37|

Panowie jest tylko jeden problem. Nikt nie zajal sie zrobieniem textu do tego odcinka. Czy ktos wiec cos na ten temat?

pzdr
  • 0

#4 Mario4all

Mario4all

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoRadomsko

Napisano 04.02.2008 - |16:50|

Wyszedł repack http://nforce.nl/ind...a...o&id=121548 no i przydałyby sie napisy ale niestety nikt jeszcze nie zrobił ale licze na to że ktoś sie podejmie wykonania ;)
  • 0

#5 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 04.02.2008 - |17:08|

Kurcze, dobrze że robią takie odcinki przypominające, bo wiele się zapomniało przez ten czas, tylko jak tu ogladać, 4x01, jak pasowało by obejżeć najpierw tą przpominajkę, ale nie ma do niej napisów. Ciekawe czy ktoś będzie robił :mellow:

Ten odcinek można spokojnie obejrzeć i zrozumieć nawet przy średniej znajomości angielskiego. Narracja jest prowadzona w dobrym tempie i zrozumiale, a dialogi ze scen, które są pokazywane można było zapamiętać oglądając wcześniej serial.

Ogólnie rzecz biorąc dobre przypomnienie i wprowadzenie w akcję 4 sezonu.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#6 margoq

margoq

Kapral

• Użytkownik
  • 156 postów
  • Miastosie wzial dymek?

Napisano 06.02.2008 - |01:38|

Ten odcinek można spokojnie obejrzeć i zrozumieć nawet przy średniej znajomości angielskiego. Narracja jest prowadzona w dobrym tempie i zrozumiale, a dialogi ze scen, które są pokazywane można było zapamiętać oglądając wcześniej serial.

zgadzam sie, zreszta caly serial jest prowadzony w takiej narracji i dialogach, raczej latwe, przyjemne i wyrazne...
  • 0

#7 lost in you

lost in you

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 13.02.2008 - |19:18|

ja w ramach przypomnienia sobie poprzednich serii znalazłam kompilację 3 pierwszych na stronie N. przy okazji mają zajawkę IV serii i konkurs o dalszych losach bohaterów. a tak a propos znajomości języków to mój angielski jest średni ale nie zawsze oglądam LOSTów z napisami i jakoś sobie radzę :)
  • 0

#8 eye

eye

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 13.02.2008 - |20:10|

zajawki,zajawkami a i tak najwazniejsze,ze sa najnowsze odcinki:)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych