Odcinek 059 - S03E15 - Pretense
Napisano 17.07.2004 - |15:37|
Napisano 06.11.2005 - |11:18|
Jeden odnośnik mi się nie podobał skorą można być przywołać Skaare i usunąć Kroela, to dlaczego tego niezrobili z Share. Niby probowała zgładzić Dr.Daniela, jednak wystarczyło postrzelic w nogę czy coś w tym rodzaju, troszke tutaj się nie postarali.
Napisano 02.01.2006 - |12:44|
Ciekawy odcinek. Mamy powrót Tollan, Nox-ów. Poznajemy nowego Goa'uld-a oraz przekonujemy się o poziomie technologicznym Tollan (choć nadal nie chcą się dzielić technologią )
niko2003 - w momencie gdy zginęła Sha're ziemianie nie mieli pojęcia, że Tollanie mają tego typu urządzenia.
"Jedi"
Napisano 30.05.2006 - |21:45|
Napisano 02.06.2006 - |06:48|
Napisano 02.06.2006 - |18:00|
Po za tym to odcinek wydał mi się jakiś nudny. Nie przepadam ani za Skaara, ani za Nox'ami. Ta cała inwazja jakaś taka bezpłciowa, niby atakują, ale nic się nie dzieje.
Pozytywne jest też to, że został wyjaśniony wątek Skaary, któego nie darzę zbytnią symaptią.
Tylko 6.
Napisano 03.06.2006 - |08:08|
Tollanie, widok ich planety.
A wlasnie. Dam sobie glowe uciac, ze widok placu Tollany juz gdzies byl wykorzystany, w jakims serialu!
Napisano 26.06.2006 - |17:31|
Jak mogli wybrać jako bezstronnego arbitra Noxa? Na dodatek Lya, która jest przyjaciółką Ziemian. No też mi bezstronność. Pozatym Tollanie strasznie nie mnie wkurzają. Dzięki takim działom na Ziemi, naszej planecie nie groziłby atak ze strony Goauldów, moglibyśy sobie strzec swojego zakątka galaktyki, znacznie by nam ułatwiło podróże i kontakty z innymi cywilizacjami, ale nie.... Tollane i te ich durnowane zasady.
Napisano 07.08.2006 - |17:02|
Teal'c saves the day:) tak dla odmiany
8.5
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 17.08.2006 - |15:56|
Odcinek fajny. Podobał mi sie przewód sądowy, a szczególnie spryt Lorda Zipacny. Szczwany lis z niego
Ja nie pamiętam, zeby Carter zżyła się aż tak ze Skaarą.. Po co się na końcu przytulali?
Napisano 23.10.2006 - |19:12|
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 03.11.2006 - |10:13|
Napisano 10.11.2006 - |19:21|
Moze to nie Carter ze Skaara, tylko wrecz na odwrot....Ja nie pamiętam, zeby Carter zżyła się aż tak ze Skaarą.. Po co się na końcu przytulali?
Carter dala Narnowi kota. I ten kot potem gdzies znikl. w tym odcinku jescze sie pojawia, ale w pozniejszym epizodzie z Tollanami ani sladu wspomnienia.
niedopatrzenie scenarzystow
a kot to przeciez wazna sprawa
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 17.02.2007 - |16:08|
Tollanie przekonali się wreszcie o swojej głupocie
Jeden problem - w odcinku z włączaniem Ziemi do listy planet chronionych, któryś z Goa'uldów powiedział, że według jakiegośtam traktatu, rasie ludzkiej nie można pozwolić dojść do poziomu technologicznego mogącego Goa'uldom zagrozić. Czyżby Tollanie nie byli ludźmi...? Jak dla mnie, duża nielogiczność.
Wracając do odcinka, ode mnie 9,5
Napisano 17.02.2007 - |18:34|
Tollanie przekonali się wreszcie o swojej głupocie
Yyy... Trochę zaspoileruję-nie, nie przekonali się. Pozostali takimi samymi [beeep]mi, zapatrzonymi w samych siebie. Więcej już nie powiem, bo zepsuję zabawę :X
EDIT, uwaga do adminów: ta wasza cenzura na forum jest do kitu. Co złego jest w słowie "i diota"? Jak wygląda z cenzurą takiego słowa zdanie powyżej? Podpowiem: wygląda jak śmierdzący kupsztal. Nie wiadomo, co autor chciał powiedzieć. Bo równie dobrze mogło chodzić o "i diotami" co "dup kami" ,"ch**ami" etc. Bananami i samochodami, gwoli ścisłości, też. Rzadma wolności słowa! :/
Użytkownik Zarrow edytował ten post 17.02.2007 - |18:37|
Napisano 17.02.2007 - |19:00|
Tollanie nie sa częścią paktu Asgard-Goa'uld, do którego tyczy się ta klauzula. Swój poziom technologiczny osiągnęli sami i byli sobie w stanie sami zapewnić bezpieczeństwo.
W sumie, możesz mieć rację
Yyy... Trochę zaspoileruję-nie, nie przekonali się. Pozostali takimi samymi [beeep]mi, zapatrzonymi w samych siebie. Więcej już nie powiem, bo zepsuję zabawę :X
A już myślałem, że coś się zmieni No trudno, zobaczymy jak to będzie dalej
Napisano 17.02.2007 - |19:03|
W sumie to mam rację Ale tak na 100%, bo to nie są domysły, tylko informacje.W sumie, możesz mieć rację
A czy ja mówiłem, że sie nic nie zmieni? Oglądaj, oglądajA już myślałem, że coś się zmieni No trudno, zobaczymy jak to będzie dalej
Napisano 19.02.2008 - |14:48|
przy pomocy Noxów. Rozbroił mnie tekst Jacka o ich wrotach. Sam zachwycona, a on na to, że nasze są większeTollanie wykombinowali sobie własne Gwiezdne Wrota, no nieźle
Dobry odcinek, przede wszystkim spodobał mi się zjazd przedstawicieli tylu ras w jednym miejscu Super to wyszło. Tollanie trochę mało wdzięczni po uratowaniu tyłka, ale, pies ich tam
Napisano 11.12.2008 - |23:23|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych