Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cashmere Mafia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Luizjana

Luizjana

Kapral

• Użytkownik
  • 175 postów

Napisano 16.01.2008 - |20:29|

Już sam tytuł mówi "nie tykać" ja głupi tknąłem i jestem zdegustowany po tych dwóch odcinkach, zrobiłem to dla Lucy Liu i naprawdę mi żal iż w serialowym świecie musiała trafić na taką produkcję, mamy tu dylematy rodzinno-uczuciowe czterech przyjaciółek, odnoszą same sukcesy w życiu zawodowym co odbija się na ich życiu prywatnym, oglądaliśmy to już setki razy i nie mu tu nic nowego, flaki z olejem jak dla mnie, ale ktoś może się do tego przekona :lol:

Posted Image

Użytkownik johnass edytował ten post 13.06.2010 - |21:37|

• 0

#2 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 16.01.2008 - |21:43|

patrząc na oglądalnośc również sukcesu nie wróże i jak piszesz tematyka oklepana ja sobie podaruje ten serial :P
ABC Cashmere Mafia 6.16mln
źródło: http://primetime.blo...erminatora.html
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#3 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.01.2008 - |21:52|

patrząc na oglądalnośc również sukcesu nie wróże i jak piszesz tematyka oklepana ja sobie podaruje ten serial :P
ABC Cashmere Mafia 6.16mln
źródło: http://primetime.blo...erminatora.html

To babski serial. Jesli te 6 milionow trafia w grupe docelowa i utrzyma taka ogladalnosc to moze sie uchowa.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#4 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 16.01.2008 - |22:06|

wątpię :P Dodam że to jest oglądalnosc pilota, a wiadomo potem i tak oglądalnośc spada
Po za tym Desperate Housewives też jest "babskim" serialem a oglądalnośc ma 3 razy większą. Chociaż mi "desperatki" akurat się podobają mimo że jestem facetem.
Ale moze masz racje, takie Men in trees, które ogląda moja babka z niezbyt dobrą oglądalnością przeszło dalej...
Tak, wiec zobaczymy.
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#5 Luizjana

Luizjana

Kapral

• Użytkownik
  • 175 postów

Napisano 16.01.2008 - |22:20|

Teraz wyniki są trochę wypaczone, przez strajk ludzie łapią co leci, ja osobiście nie wróżę sukcesu, ale fakt, że to babski serial i ta grupa ma w stacjach 'priorytet', więc jak utrzymają oglądalność na 7mln, to spokojnie będą kręcić, szkoda jednak, że Lucy nie trafiła do czegoś lepszego, tu się marnuje, głupią rolę ma tu do grania, kobitkę, która idzie po trupach swojego faceta i mentora w jakieś zakichanej agencji, nie ma nawet tu drugiego dna, wystarczy popatrzeć na minę jej postaci gdy kupiła sobie nową torebkę od Gucciego, ble.
  • 0

#6 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 17.01.2008 - |17:47|

Mnie już samm tytuł serialu rozbawił, jakiś taki durny, aż się nie chce sięgać po ten tytuł.
  • 0

#7 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.01.2008 - |19:18|

To babski serial

Heh. Jam kobieta nietypowa i takich seriali unikam jak ognia, seriale czysto obyczajowe nie interesuja mnie (Grey's Anatomy to jeden, jedyny wyjatek). Pozatym Cashmere Mafia to nic odkrywczego, ot perypetie młodych, pieknych i bogatych pańc, których problemy obracają się wokół facetów i przecen w sklepach.
  • 0
High I fly
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#8 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 05.03.2008 - |09:54|

W Seriale nie zawsze trzeba się wczuwać. Można je poprostu oglądać i śmiać sie oglądając! Ja polecam ten serial jak ktoś chce się pośmiać!
Ocena: 7/10
  • 0

#9 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 05.03.2008 - |22:08|

Pozatym Cashmere Mafia to nic odkrywczego, ot perypetie młodych, pieknych i bogatych pańc, których problemy obracają się wokół facetów i przecen w sklepach.

Zgadzam się, to nic odkrywczego, ale dla mnie Ally McBeal było jeszcze gorsze.
Te panie nie są takie młode, no chyba, że na filmie, jak im zrobią dobry makijaż.
Co się tyczy ich piękna, Miranda Otto, która gra tę rudą babkę, dla mnie jest brzydka jak noc, ale to rzecz gustu.
Osobiście uważam, że serial nadaje się do obejrzenia, choć nie przepadam za taką tematyką.
Przynajmniej mogę pośmiać się [czyt. szydzić] z amerykańskiego stylu życia.
  • 0

#10 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 06.03.2008 - |09:35|

hmm jako że dużo czytam ostatnio książek (!!!) o podobnej tematyce, seriali oglądam mniej gdyż nie ma az tak tylu, stwierdzam iż jest to serial poniżej średniej, zbyt typowy, zbyt banalny, nic odkrywczego w nim nie ma, do oglądania gdy nic innego nie ma xD
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#11 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 10.11.2008 - |11:50|

Serial jest naprawde średniej jakości. Dałem sobie spokój po 1 odcinku ponieważ serial miał niską widownie i wolałem nie oglądać, żeby później nie czekać na kontynuacje, której się nigdy nie doczekam. xD Ale się myliłem. Serial od 3 chyba tygodni emituje stacja POLSAT CAFE w niedzielne wieczory o 21.00 pt. KASZMIROWA MAFIA. Stacja wyemituje wszystkie 13 odc. więc będzie jako taki koniec xD! Ten serial jest durny ale za to można naprawdę się czasami nieźle pośmiać!
  • 0

#12 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 30.06.2010 - |09:16|

Od 23 lipca Polsat rozpocznie emisję serialu "Kaszmirowa Mafia"! Emisja od poniedziałku - do piątku ok 9:30 w Polsacie.
  • 0

#13 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 30.06.2010 - |12:38|

Od 23 lipca Polsat rozpocznie emisję serialu "Kaszmirowa Mafia"! Emisja od poniedziałku - do piątku ok 9:30 w Polsacie.

Ha,ha, ha - jaka godzina taki też to serial, na poziomie :" Melrose Place" czy "Komisarza Rexa"
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych