Skocz do zawartości

Zdjęcie

Knocked Up (2007)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 15.01.2008 - |17:48|

Kolejna udana komedia romantyczna 2007, według mnie jednak ciut słabsza od Good Luck Chuck.

Fabuła: robiąca karierę laska przesypia się z papuśnym maniakiem komputerowym i BAM mamy ciążę.

Film ma jednak ręce i nogi, klimacik oraz dobre aktorstwo.

Nie można też zapomnieć o Katherine Heigl jednej z nielicznych w Hollywood młodej, pięknej kobiecie która jest ZDROWO ZBUDOWANA.

P.S. Chodzi mi o piękne duże naturalne CYCKI, to dla tych co nie wiedzą o co chodzi :D
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#2 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 16.01.2008 - |05:49|

Słaby film, nie było się z czego śmiać,a naciągnęli ludzi na ten film dzięki temu napisowi, że film twórców 40-letni prawiczek. Tamten film faktycznie był w dechę lałem ze śmiechu, ale ten był nędzny, jedynie ratowało go to że można znowu było się napatrzeć na słodką kathrine heigl. :rolleyes:
  • 0

#3 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 16.01.2008 - |17:03|

Jedynie pierwsze pół godziny można było obejrzeć.Jednak dalszą część to już wymęczyłem.Czemu taki film musiał trwać ponad dwie godziny.Warto było ?

I znowu mamy przykład totalnie wyluzowanej aczkolwiek niezbyt młodej amerykańskiej młodzieży na biznes i zabicie czasu wolnego :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#4 KAYRON

KAYRON

Plutonowy

• Użytkownik
  • 352 postów
  • MiastoCzarnków

Napisano 19.01.2008 - |21:15|

A mnie się podobał. Dlaczego? Bo nie podszedłem do niego jak do komedii.
Komedia romantyczna to to napewno nie jest chociaż elementy komediowe występują i jest z czego się pośmiac.
Jednakże ten film podejmuje poważny temat-wpadka,dziecko,nie przystosowanie do dorosłego życia i jak sobie w tej sytuacji poradzic.
I w tym temacie film jest świetny, nie mówię że zaraz jakieś wzniosłe myśli i przemyślenia ale jest niezły i świetnie się ogląda.
Jak ktoś ma wolny wieczór i niekoniecznie chce "lac ze śmiechu" a obejrzec dobry film to polecam
  • 0
1164 rok snu Pożogi
-Dowiedz się żołnierzu,że wróg którego nam zostawiliście był kruchy.
-Ich siła jest płytka wojowniku a wiara nie zna czci.Czy pójdziecie ze mną?
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor
''Malazańska Księga Poległych''

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych