Dzisiaj w Wielkopolskiej Telewizji Kablowej zaszczycono niezbyt liczną widownię nowym reportażem połączonym z małym wywiadem ze Stanisławem Mąderkiem, który od lat zajmuje się tworzeniem krótkich, niskobudżetowych filmów (najczęściej parodii) sci fi. W końcu bodaj jeszcze w 2006 roku zaczął produkcję pełnometrażowego filmu "Gwiazdy w Czerni", który powstaje na prośbę tysięcy ludzi zawiedzionych tym, że "Stars in Black - zwiastun" jest zapowiedzią nie istniejącego filmu i stanowi film sam w sobie. W tej chwili odbywa się proces montażu, jednak Staszkowi brakuje sponsorów (może jest tu jakiś biznesmen, co szuka fajnej reklamy ) i wszystko wciąż się przedłuża. Powstał już prawdziwy, oficjalny zwiastun tego już prawie istniejącego filmu Podsumowując: piękne, polskie kobiety, 9 zniszczonych na planie aut, komputerowe VFXy itd. Znajdźcie mi coś lepszego z takim budżetem. Co ja gadam, znajdźcie mi coś lepszego . Czekam z utęsknieniem i polecam. Proponuję też zrobić delegację Tauricon na poznańską premierę gdy ta już nadejdzie http://stars-in-blac...obek_muzyka.htm
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 21.02.2008 - |10:15|