Skocz do zawartości

Zdjęcie

Haunted

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 27.11.2007 - |13:28|

Nowy serial w TVN7 (W Polsce ponoć nie był jeszcze emitowany ale ja go już kiedyś chyba widziałem) emitowany w poniedziałki o 20.10 i powtórki we wtorek ok 7.45!

Problemy małżeńskie spowodowały, że życie detektywa policyjnego Franka Taylora (Matthew Fox) przewróciło się do góry nogami. Lecz to nie koniec, pewnej nocy zostaje porwany jego syn Kevin wraz z nianią. By ich ratować, Frank bierze sprawę w swoje ręce i zaczyna szukać swojego małego synka. Gdy staje twarzą w twarz z Simonem(John Mann)-porywaczem, zabija go a sam zostaje ciężko ranny. W szpitalu odkrywa ,że jest opętany przez grupę duchów. Kontynuując swoją pracę jako prywatny detektyw, otrzymuje nieznane wiadomości od dusz zmarłych.
  • 0

#2 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 27.11.2007 - |15:04|

W serialu gra tez Robert Knepper, czyli T-Bag aka Teodoro :)
A sam serial jak na razie bez rewelacji - wszystko to juz gdzies bylo...
Poza tym posiekane reklamami, lektor i obraz 4:3 nie przekonują.
Byc moze wersja DVD podobala by mi sie lepiej.
Chociaz w pewnym momencie byl fajny klimacik, kiedy Losto-Jack wszedl do szafy ! :)
  • 0

#3 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 28.11.2007 - |07:44|

ja pamiętam, że zrobiłam do tego przymiarkę, kiedy zaczął się Lost, ale odpadłam po pierwszym epie... nie wciągnął mnie :D
  • 0
Dołączona grafika

#4 tosli

tosli

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 108 postów

Napisano 28.11.2007 - |09:19|

Niestety żadna rewelacja, obejrzałem 1 odcinek po czym odwiedziłem stronkę EPW a tam info o tym że sezon miał mieć 13 odcinków, wyemitowano tylko 7 i dostał cancel.
Ciekawe czy TVN7 wyemituje wszystkie odcinki.
  • 0

#5 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 28.11.2007 - |10:24|

Ciekawe czy TVN7 wyemituje wszystkie odcinki.

Jeśli zostały one nakręcone to zapewne tak. Tak samo ma być na AXN z Masters of Sci Fi. Na ABC wyemitowano tylko 4 epizody, a na AXN zostaną wyemitowane wszystkie bodajże 6, które powstały.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#6 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 28.11.2007 - |14:57|

Podobnie Z Day Break na AXN zostaną wyemitowane wszystkie odcinki a nie tylko 6 tak jak na ABC!!!
  • 0

#7 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 29.11.2007 - |22:53|

ogladalam ten serial we Francji, jeszcze zanim zaczal sie szal z "LOST"em. faktycznie, nie powala, chociaz Frank jest postacia dosc sympatyczna - niestety, z odcinka na odcinek wszystko robi sie coraz bardziej zakrecone....
moze spodobac sie komus, lubiacemu LOST i Dead Zone - to cos podobnego do "martwej strefy", tylko nieco gorsze :)
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#8 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 30.11.2007 - |10:40|

niestety, z odcinka na odcinek wszystko robi sie coraz bardziej zakrecone....

Dla mnie to dobrze, a nie "niestety" :)
Nie lubie jak coś jest zbyt oczywiste, podane na tacy.
  • 0

#9 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 30.11.2007 - |21:21|

nie o to mi chodzilo...
nie chcialam pisac "porypane" :) a spojlerowac nie chce za bardzo :)
zaczyna sie fajnie - policjant, ktoremu porwano dziecko, widzi zmarlych i dzieki temu moze rozwiazywac zagadke; ale z odcinka na odcinek czuje coraz wieksza wiez z porywaczem-psychopata, i to jest takie... yyy. nawiedzone :D
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#10 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 02.07.2010 - |20:42|

Przypomniało mi się o tym serialu jakiś czas temu jak był emitowany na AXN, obejrzałem chyba ze 4 odcinki, ale co tutaj dużo mówić, taka podróbka SN i to raczej w słabym wydaniu, owszem pilot był nawet ciekawy, ale pozostałe jechały na sprawdzonych pomysłach, co nie do końca było fajne. Nie wiem nawet jak to się wszystko skończyło.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych