Skocz do zawartości

Zdjęcie

Napisy - Journeyman

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Carion

Carion

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 07.10.2007 - |10:13|

....

Użytkownik Carion edytował ten post 03.05.2011 - |21:35|

• 0

#2 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 07.10.2007 - |17:31|

witam...chodzi o napisy do najnowszego odcinka 1x02 wersji PROPER.HDTV.XViD-HiQT

chodzi o to, że synchro jest zrobione na "szybkiego" i jest strasznie skopane...powiem tak przyzwyczailiście nas, że tak powiem do profechy w tym co robicie...zawsze było elegancko jeśli chodzi o synchro, a tu po 5 minutach przestałem oglądać, bo nie dało się napisy rozjeżdżały się raz za późno, raz idealnie wraz z otwarciem ust aktora...brak mi słów...nawet nie można w subedicie raz dwa se naprawić synchro, bo jak pisze wyżej są źle poustawiane dialogi więc nawet w opcji w subedicie (zmiana początkowego i końcowego opóźnienia) nie można sobie samemu zrobić...więc to jest to o czym chcę zgłosić - synchro jest skopane...tłumaczenie 6+, ale synchro to też podstawa jeśli chodzi o waszą pracę...

Nie wiem, na czym polega problem. Synchronizację do tej wersji robił Highlander, powiedziałem mu, że ludzie się skarżą, ale nie otrzymałem odzewu. Cieszę, że podobało ci się moje tłumaczenie. Do następnego odcinka ściągnę wszystkie możliwe wersje i sam zrobię dopasowanie. Pozdrawiam.
  • 0

#3 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 07.10.2007 - |22:24|

Właśnie kończę to poprawiać i wrzucam na Hataka więc wszystko powinno być ok :mellow:
U Highlandera wszystko chodziło bo pociągnął wersję od jakiegoś cioła który źle nazwał odcienek.
Czasem tak bywa. Miłego oglądania życzę.

Użytkownik ..::Lincolm::.. edytował ten post 07.10.2007 - |22:24|

• 0

#4 Carion

Carion

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 08.10.2007 - |09:35|

Dzięki za szybką interwencją...teraz sprawdziłem i synchro jest dobre..ale są nakładające się wersy...jeśli mogę sam to poprawię i prześlę ci lincolm na maila ... pozdro

Użytkownik Carion edytował ten post 03.05.2011 - |21:37|

• 0

#5 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 08.10.2007 - |10:25|

Jeżeli możesz to byłbym wdzięczny, robiłem to dosyć późno i wszystkiego już nie wyłapałem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych