Skocz do zawartości

Zdjęcie

War (2007)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.09.2007 - |06:59|

Obejżałem w końcu War, bo nie dawał mi spokoju od dawna, jak tylko usłyszałem że słynny kurier i Jet Lee zagrają razem w jednym filmie. No i powiem że się nie zawiodłem, film jak dla mnie rewelka :lol: , jest w nim wszystko co lubię i czego można się spodziewać po tych dwóch gościach. nie będę opisywał filmu, o czym on jest bo to jest bez sensu, każdy może to zrobić na pierwszym lepszym serwisie filmowym, a poza tym ten film już ma na tyle dobrą renomę że nie trzeba go nikomu przedstawiać.
Jedyne co według mnie zwalili w tym filmie to sama dosłownie końcówka ostatnie kilka minut filmu, jakieś takie wymęczone, jakby już chcieli skończyć ten film na siłę, niespodobało mi się to, bo wiecie jak to jest, zawsze pokazują miesiąc albo rok później co tam u naszeo bohatera, a tutaj bum i napisy. Te zakończenie jest bardzo podobne do tego jakie zaserwowali nam w Next z Cage-em.
Ale same rozikłanie sprawy na końcu jest niesamowite, dawno mnie tak żaden film nie zmylił, bo w większości produkcji da się szybko rozwikłać: kto, co i dlaczego, alu tutaj mi szczęka opadła, jak się dowiedziałem kto jest kim. Sami zobaczycie sami się przekonacie.
Ogólnie film spoko miło spędziłem czas na jego oglądaniu. Polecam każdemu kto lubi mordobicia. :lol:

Użytkownik waski edytował ten post 24.09.2007 - |07:03|

• 0

#2 tosli

tosli

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 108 postów

Napisano 25.09.2007 - |11:44|

Tak dla przypomnienia : słynny kurier Jason Statham i Jet Li ( a nie Lee) już się spotkali w roku 2001 na planie filmu THE ONE - Tylko Jeden :)
War oglądałem i mogę z czystym sumieniem polecić, jak napisał @waski - dobra rozrywka.
  • 0

#3 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 25.09.2007 - |12:42|

a ja powiem tak, porównując to do The1 to ten film nie warty jest nawet wspomnienia, wieje nudą, brakiem efektownych walk - między głównymi bohaterami choćby.... głownie to wybuchy i broń palna - mało ciekawie to się ogląda z tymi bohaterami...

a co do zakończenia, też się nie spodziewałem takiego, jednak to że po finale główny dobry postanowił nadal pozostać złym jest beznadziejne (mówię tu o jecie li)

#4 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 10.01.2008 - |22:40|

Bardzo dobre kino akcji/walki.

Jet Li i pan "transporter" nie zawodzą.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#5 KAYRON

KAYRON

Plutonowy

• Użytkownik
  • 352 postów
  • MiastoCzarnków

Napisano 11.01.2008 - |09:25|

Szczerze mówiąc dla mnie to był przeciętny film,nie powiem miło się oglądało a zakończenie zaskakiwało ale...
no właśnie to ale. Dwóch aktorów,którzy są świetni w filmach akcji(Jet Li rządzi :lol: :lol: )razem nie stworzyło duetu wszechczasów. Taki film na raz, w samotny wieczór.Szkoda bo mogło być coś lepszego
  • 0
1164 rok snu Pożogi
-Dowiedz się żołnierzu,że wróg którego nam zostawiliście był kruchy.
-Ich siła jest płytka wojowniku a wiara nie zna czci.Czy pójdziecie ze mną?
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor
''Malazańska Księga Poległych''

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych