Nie znalazłem nigdzie wcześniej takiego tematu więc może podzielicie się swoimi spostrzeżeniami co do znanych wam symboli władców galaktyki. Każdy z nas wie że wąż oznacza Apophisa ( głównie dlatego że Teal'c nosi ten symbol ) ale co do innych władców to takiej wyraźnej oczywistości już jakoś nie ma. Chciałbym żebyście omówili w jednym poście jeden symbol - czyli do kogo on należy, i co przedstawia ( jeśli się uda rozpoznać ) a jakby ktoś zamieścił jakiegoś niewielkiego gifa to już całkiem świetnie by było, chociaż nie wiem czy można tu obrazki ze swojego komputera umieszczać.
Symbole władców galaktyki
Rozpoczęty przez
Marx red
, 03.07.2004 - |19:37|
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.07.2004 - |19:37|
fanatyczny wyznawca SGU
Napisano 04.07.2004 - |15:58|
- www.gwrota.com
Napisano 03.11.2005 - |17:46|
Heh fajnie, że ktoś poruszył ten temat. Na Stronce Oriona nie ma symboli też Ja proponuje obejrzeć zaobserwowane przeze mnie i narysowane odręcznie symbole. Na stronce podanej przez Grincha nie ma wszytkich.
Polecam zajrzeć TU
Polecam zajrzeć TU
Potęga i wielkość Ori jest niezaprzeczalna.
Ci, którzy odrzucą ścieżkę do oświecenia, muszą zostać zniszczeni.
Hallowed are the Ori
Hallowed are the Ori
Napisano 10.12.2005 - |15:05|
No nie powiem ... całkiem całkiem , ja sam nie mam talentu dlatego nie mnie to oceniać , jak dla mnie najfajnieszy znak ma Lord Yu
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 10.05.2006 - |14:09|
A jaki symbol miała ta japonka z negocjacji w 8*01
Napisano 10.05.2006 - |14:25|
tu sa ladniej wykonane http://www.chevron26...ogy/symbol.html Przydalby sie taki dzial na Orion-Tokra.
Napisano 13.05.2006 - |23:22|
zgadzam sie, powinno cos takiego byc. dzieki za wszystkie symbole
Napisano 28.07.2006 - |19:59|
Fajne.Swoją drogą ciekawe jaki symbol miał Ozyrys.Chyba nie było pokazane w żadnym odcinku ale mogę się mylic.
Napisano 28.07.2006 - |20:37|
W 3 sezonie w 1 odcinku była ładnie pokazana piramida z symbolami poszczególnych Władców Systemu. Może z jej pomoca i powyższych symboli dałoby sie zzrobic coś w miarę profesjonalnego na potrzeby Orion-Tokra
Potęga i wielkość Ori jest niezaprzeczalna.
Hallowed are the Ori
Hallowed are the Ori
Napisano 14.11.2009 - |17:03|
To nie był 1 odcinek, tylko 2 "Seth", a to nie była piramida z symbolami Władców Systemu, tylko z ich drzewem genealogicznym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych