Witam!
Właśnie skończyłem robić okładki do pierwszych pięciu sezonów Monk'a. Większość motywów czerpałem z oryginalnych DVD, chociaż tył piątego sezonu został wykonany od podstaw . Proszę o opinie i ewentualne propozycje poprawek. Mam jeszcze zamiar wykonać etykiety na płyty.
Okładki (non-TG) - Monk
Rozpoczęty przez
kleju
, 08.09.2007 - |23:11|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.09.2007 - |23:11|
Napisano 09.09.2007 - |09:47|
"Wzorowałem się"? Daj spokój, przecież oryginalne okładki wyglądają tak samo!!!
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 10.09.2007 - |13:23|
Takie pytanie czy te okładki które zrobiłeś i zamieściłeś w pierwszym poście to są okładki finalne czy tylko niskiej rozdzielczości przykłady?
No prawdę powiedziawszy to za wiele nie zrobiłeś przy tych okładkach, ale ja nie będę osądzał bo zaraz zaczną mi wyskakiwać ludzie że moje okładki do Atlantisa to kilka pociętych i posklejanych tapet . Każdy od czegoś zaczynał ja od okładek do Atlantisa i jakoś mi idzie nie ma co się martwić głosami krytyki zawsze się przydają mi też mieli wiele do zarzucenia jak zaczynałem czekam na inne twoje projekty oby już nie były to przerobione oryginalne okładki.
No prawdę powiedziawszy to za wiele nie zrobiłeś przy tych okładkach, ale ja nie będę osądzał bo zaraz zaczną mi wyskakiwać ludzie że moje okładki do Atlantisa to kilka pociętych i posklejanych tapet . Każdy od czegoś zaczynał ja od okładek do Atlantisa i jakoś mi idzie nie ma co się martwić głosami krytyki zawsze się przydają mi też mieli wiele do zarzucenia jak zaczynałem czekam na inne twoje projekty oby już nie były to przerobione oryginalne okładki.
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a
Prawo Clarke'a
Napisano 11.09.2007 - |11:12|
Dzięki morman , niestety są to już finalne okładki wiem, że nie jest to 300 DPI, ale nie chciałem tych kiepskich skanów tak bardzo rozciągać, etykiety na płyty zrobię już w 300 DPI, a co do oryginalności to zapraszam do tematu w którym zamieściłem etykiety na płyty do serialu Alias, one są 100% mojego autorstwa i pomysłu .
Napisano 15.09.2007 - |16:45|
No i skończyłem etykiety na płyty, tym razem wszystko w 300 DPI i całkowicie, od podstaw według mojego pomysłu . Proszę pisać czy się podoba, czy nie i co ewetualnie mam poprawić .
PS: Jeżeli kogoś interesuje to zamieszczam link ze wszystkimi okładkami i etykietami spakowanymi RARem
Monk Complete.rar - 15.79 Mb
PS: Jeżeli kogoś interesuje to zamieszczam link ze wszystkimi okładkami i etykietami spakowanymi RARem
Monk Complete.rar - 15.79 Mb
Użytkownik kleju edytował ten post 16.09.2007 - |15:10|
Napisano 25.10.2008 - |19:53|
Cześć.
Znalazłem Twoje okładki i bardzo mi się spodobały. Wypalam je na LightScribe i wychodzi całkiem fajnie. Niestety nie ma okładki do sezonu 6 i 7, które właśnie trwa. Wiem, że minął rok o twojego postu, ale czy byłaby możliwość, abyś wstawił okładki do sezonu 6 i 7.
Oczywiście żadnych nacisków.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
.:ESP:.
Znalazłem Twoje okładki i bardzo mi się spodobały. Wypalam je na LightScribe i wychodzi całkiem fajnie. Niestety nie ma okładki do sezonu 6 i 7, które właśnie trwa. Wiem, że minął rok o twojego postu, ale czy byłaby możliwość, abyś wstawił okładki do sezonu 6 i 7.
Oczywiście żadnych nacisków.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
.:ESP:.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych