Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki (non-TG) - Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 29.08.2007 - |20:53|

Jestem ostatnio na fali to już 2 okładka w tym tygodniu :), jak naraź ie tylko tył bo na front nie mam jeszcze pomysłu, poza tym jeszcze się dziwie jak udało mi się to zrobić mimo znikomej ilości materiałów do tego serialu.

http://img122.imageshack.us/img122/9668/jerichobymormancopygf4.jpg

[EDIT]
ok udało mi się zrobić front skromny ale nie jest taki zły, okładka na ukończeniu jeszcze tylko lista odcinków z tyłu i gotowe co myślicie?

Użytkownik morman edytował ten post 05.11.2007 - |18:51|

• 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#2 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów

Napisano 10.09.2007 - |13:26|

czekam na opinie odnośnie frontu czy mam go wykończyć i publikować czy zawiesić projekt do czasu pojawienia się większej ilości materiałów z tego serialu.
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#3 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 10.09.2007 - |15:24|

Odnośnie frontu, to spróbuj dac jakiś gradient pomiędzy zdjeciem a czarnym tłem (po prawej stronie od loga) żeby nie było widocznej kreski, tak jak jest to zrobione z lewej strony.
  • 0
Zawsze po grudzie

#4 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów

Napisano 10.09.2007 - |15:48|

Odnośnie frontu, to spróbuj dac jakiś gradient pomiędzy zdjeciem a czarnym tłem (po prawej stronie od loga) żeby nie było widocznej kreski, tak jak jest to zrobione z lewej strony.

Tak wiem o tym nie chciało mi się porostu ponownie uplaudować zdjęcia :) (lenistwo)
  • 0
Prawo Clarke'a

#5 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.09.2007 - |23:42|

Jak tam idzie praca?
  • 0

#6 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów

Napisano 24.09.2007 - |19:15|

Jak tam idzie praca?

Projekt staną z braku czasu, jednak że okładka jest ukończona poza góra 3 poprawkami, jak narazie front taki zostaje jaki jest jest to związane z brakiem jakich kol wiek materiałów wysokiej jakości. Jednak z powodu zawieszenia działalności TG i zmniejszenia zainteresowania okładkami jeszcze nie udostępniłem jej ogólnemu gronu co nie znaczy że nie można jej zdobyć wystarczy PM do mnie a ja jak znajdę czas to poprawię okładkę i wyśle :D
  • 0
Prawo Clarke'a

#7 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.09.2007 - |23:17|

To ja nienarzucając się poczekam jak w wolnych chwilach ją skończysz. Gdy takowa informacja się pojawi wyśle PW z maila i prośbą o okładkę:>
  • 0

#8 horoszka

horoszka

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 10.10.2007 - |08:55|

Hej
Nie dziwię się z tym brakiem materiałów;
Sam czegoś szukałem na okładkę, no i znalazłem ale już gotową:)
Wyglądała prosto aż do bólu ale jakoś mi się nawet spodobała, może to dzięki tej prostocie;
Jak będziesz miał już gotowe to daj znać;
Pozdrawiam
  • 0

#9 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów

Napisano 17.10.2007 - |13:24|

Dobra wziąłem się i zrobiłem mniej tandetny front :) i teraz nie wiem który jest lepszy są 2 mroczny i bardziej pogodny który lepiej wygląda?

Dołączona grafika

Dołączona grafika
  • 0
Prawo Clarke'a

#10 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.10.2007 - |00:59|

według mnie są za skrajne. Można coś pomiędzy, a jednocześnie bliżej 1?
  • 0

#11 horoszka

horoszka

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 19.10.2007 - |12:13|

Mi znowuż bardziej podchodzi druga wersja,
front mógłby być jednak trochę jaśniejszy (chyba, że tak na miniaturce to widać);
Pozdrawiam
  • 0

#12 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów

Napisano 19.10.2007 - |12:23|

Mi znowuż bardziej podchodzi druga wersja,
front mógłby być jednak trochę jaśniejszy (chyba, że tak na miniaturce to widać);
Pozdrawiam

Ta czerń jest zrobiona celowo z tego względu że obrazek jest wzięty z filmu i nie jest zbyt wysokiej jakości.
  • 0
Prawo Clarke'a

#13 Narfi

Narfi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 02.12.2007 - |10:14|

Ta ciemniejsza zdecydowanie bardziej mi się podoba, świetna robota. Kiedy będzie możliwa do ściągnięcia?
  • 0

#14 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 02.12.2007 - |12:30|

Ucieło ci literkę ;p "COMPLET(E) FIRST SEASON"
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#15 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 523 postów

Napisano 02.12.2007 - |21:01|

Okładka do pobrania.

Dołączona grafika

Download

• 0
Prawo Clarke'a

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych