Tarantino jakos podupadl. pierwsza czesc byla czyms nowym w pewnym sesie obrzydliwym i dajacym do myslenia jak czlowiek sobie uswiadamia ze tacy ludzie moga wsrod nas chodzic i robic takie rzeczy, po obejzeniu drugiej czesci hmmmm jestem zawiedziony, nic nowego mozna nawet powiedziec ze to ta sama 1 czesci tylko ze zamiast chlopakow sa 3 dziewczyny. nic nas nie zaskakuje nic nie ma nowego poprostu oglada sie ten film i nie czuje czlowiek zadnego strach czy zaciekawienia.
poprostu film gdzie poprostu leje sie wiele krwi. jednym slowem porazka niestety nie sadzilm ze kiedys to powiem bo jednak tarantino ma dobre flmy a tu? hmmm brak mi slow poprostu nie ogladajcie tego. nie ma sensu.
Hostel: Part II (2007)
Rozpoczęty przez
thrawn1972
, 19.08.2007 - |08:51|
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.08.2007 - |08:51|
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.
Napisano 19.08.2007 - |09:55|
Ohydny to mało powiedziane :/ Lubię horrory,ale nie w takim klimacie :/ Faktycznie to samo co w pierwszęj części,tylko inaczej przełożone.
Najlepsza akcja w filmie ?
-sabaka,niet !
Ci co oglądali,chyba kojarzą scenę
Najlepsza akcja w filmie ?
-sabaka,niet !
Ci co oglądali,chyba kojarzą scenę
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "
Napisano 19.08.2007 - |09:56|
dokladnie a sabaka co?
oblizala sie hehehehe
cienizna szkoda nawet byla ogldac i tracic czasu na ta szmire.
prawdziwy horror to np obcy
cienizna szkoda nawet byla ogldac i tracic czasu na ta szmire.
prawdziwy horror to np obcy
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »