Odcinek 041 - S04E12 - Tiny Machines
Napisano 06.08.2007 - |01:39|
Napisano 11.09.2007 - |13:57|
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 13.09.2007 - |20:00|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#4
Napisano 15.09.2007 - |14:30|
Napisano 16.09.2007 - |17:55|
to nowa zdolnosc brata SHawna ktory "zaraża" ludzi promicyna. Swietna zdolnosc, dobra bron dla Coliera, taka chodzaca wersja Apokalpisy
Co o tym sadzicie??
Napisano 16.09.2007 - |19:20|
Tak, tak, dokładnie tak samo myślę.a mnie sie wydaje ze nie wziela zastrzyku
to nowa zdolnosc brata SHawna ktory "zaraża" ludzi promicyna. Swietna zdolnosc, dobra bron dla Coliera, taka chodzaca wersja Apokalpisy
Co o tym sadzicie??
IMO to jego zdolność.
Napisano 19.09.2007 - |20:56|
Ocena: 9
PLUSY:
+ Tom staje się w zasadzie głównym bad guyiem sezonu Facet jest coraz bardziej przerażający, a co gorsza dziewczyny nie mogą wymyślić jak się go pozbyć z ich życia i z dostępu do informacji NTAC. Wszakże uszkadzając złego Toma, uszkadzają dobrego Toma
+ miło iż scenarzyści powracają do tematu zastrzyku z promicyną w rękach brata Shawna. Ja już spisałem na straty ten mało ważny, poboczny wątek, a tu nagle niespodzianka. A co lepsze, jego zdolność może się stać niezmiernie istotna dla ruchu 4400
+ Kevin opracoał już test, Jordan porwany i przemieniony zostanie w Naznaczonego a Tom leży na podłodze z 2 kulami - w sumie zapowiada się rewelacyjny koniec sezonu
MINUSY:
- nadal nic nie wiadomo o skali makro całego przedsięwzięcia 4400, tak jak zauważył inwe, prosty podział na ludzi z przyszłości złych i dobrych jest niewystarczający.
- chyba ruda przyjaciółka Kyle'a myli się co do Izy i jej roli w stosunku do Jordana. Ten odcinek pokazał, że jej zachowanie rozpocznie koniec ekipy 4400 pod wodzą Jordana, którtzy dążyli do ulepszenia świata. Taka juz z niej femme fatale
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 24.09.2007 - |08:51|
Moja ocena: 9.5/10 i czekam na finał .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych