Mr. Brooks (2007)
Rozpoczęty przez
waski
, 23.07.2007 - |17:50|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.07.2007 - |17:50|
Mr.Brooks jest kolejnym zaliczonym przezemnie filmem, i jest kolejnym dobrym dzisiaj filmem po 28 tygodniach......, fajna muzyczka, trzyma w napięciu, moze jest troche przewidywalny, ale to nie szkodzi, bo całą resztą nadrabia tą niedogodność. Fajnie że znowu mozna było zobaczyć Demi Moore, dawno jej nie widziałem w żadnym filmie. Nie będę się wiele rozpisywał o filmie, bo opisałbym go cały i zepsułbym zabawę odnośnie jego obejżenia, ale naprawdę warto go zobaczyć, bo film jest niczego sobie, polecam miłośnikom thrillerów.
Napisano 01.10.2007 - |13:39|
Inna wersja American Psycho.
Oba zresztą mi się podobały.
Dobrze zagrany, war zobaczenia
Oba zresztą mi się podobały.
Dobrze zagrany, war zobaczenia
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 13.11.2007 - |00:52|
Jak Costner gra, to chyba regułą jest, że film jest dobry. Trzyma w napięciu. Muza fajna. Ten jego koszmar na końcu - w pierwszej chwili dałem się nabrać
Spock: I made an error in my computations.
McCoy: Oh? This could be an historic occasion.
McCoy: Oh? This could be an historic occasion.
Napisano 22.12.2007 - |19:37|
Film godny polecenia.
Koszmar na końcu też zrobił mnie w konia. Podobało mi się też jak na początku usłyszałem treść modlitwy dla uzależnionych. Wrażenie zrobił na mnie ten kontrast/połączenie przykładnego obywatela, rodzinnego ojca z uzależnionym gościem. I nazwanie zabijania uzależnieniem
bomba
Oprócz Costnera świetnie trafili z obsadzeniem roli Marshalla przez Williama Hurta. Od czasu kiedy obejrzałem "Marzenia i Koszmary" i jego walkę z małymi żołnierzykami uwielbiam tego gościa na ekranie.
Koszmar na końcu też zrobił mnie w konia. Podobało mi się też jak na początku usłyszałem treść modlitwy dla uzależnionych. Wrażenie zrobił na mnie ten kontrast/połączenie przykładnego obywatela, rodzinnego ojca z uzależnionym gościem. I nazwanie zabijania uzależnieniem
Oprócz Costnera świetnie trafili z obsadzeniem roli Marshalla przez Williama Hurta. Od czasu kiedy obejrzałem "Marzenia i Koszmary" i jego walkę z małymi żołnierzykami uwielbiam tego gościa na ekranie.
Użytkownik Sharak edytował ten post 22.12.2007 - |19:37|
Bursztyn & Perła
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »