Stargate SG-1 - Behind The Mythology Of Stargate
Rozpoczęty przez
GrYfU
, 04.07.2007 - |17:12|
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04.07.2007 - |17:12|
Witam,
kiedyś na necie znalazłem plik 'Stargate SG-1 - Behind The Mythology Of Stargate AAF DSR [tvu.org.ru]' ... jest to chyb cos w rodzaju podsumowania wszystkich sezonow SG-1 ... problem w tym że odkąd mam to na kompie ... a troszkę czasu już minęło ... nie mogę znaleźć do tego napisów ... Jeżeli ktoś chciałby zająć się tłumaczeniem xDD ... albo miałby napisy byłbym wdzieczny ...
na ww.youtube.com jest cały ten film w kilku partach ... początek to serialowy Daniel Jackson mowiacy na podeście GW ..
jakby ktoś pomógł byłoby miło ... bo mój angielski pozostawia wiele do życzenia ; ]
kiedyś na necie znalazłem plik 'Stargate SG-1 - Behind The Mythology Of Stargate AAF DSR [tvu.org.ru]' ... jest to chyb cos w rodzaju podsumowania wszystkich sezonow SG-1 ... problem w tym że odkąd mam to na kompie ... a troszkę czasu już minęło ... nie mogę znaleźć do tego napisów ... Jeżeli ktoś chciałby zająć się tłumaczeniem xDD ... albo miałby napisy byłbym wdzieczny ...
na ww.youtube.com jest cały ten film w kilku partach ... początek to serialowy Daniel Jackson mowiacy na podeście GW ..
jakby ktoś pomógł byłoby miło ... bo mój angielski pozostawia wiele do życzenia ; ]
Napisano 04.07.2007 - |19:50|
Mam ten filmik na kompie (491 MB. Obawiam sie, że nie będę miała możliwości udostępnienia go, ale z tego co wiem jest łatwo dostępny na torrentach). Został wyświetlony na Sci-Fi Channel tuż po zakończeniu 10 sezonu SG-1.
"Behind the mythology..." to krótki opis "mitologii", która została na swój sposób stworzona na potrzeby serialu. Są w niej przedstawione wszystkie rasy i ich genezy (chyba),możliwości, technologie, itp.
Po historii Stargate oprowadza Michael Shanks i Chris Judge. W sumie jak ktoś tego nie obejrzy, to myślę, że nic wielkiego nie straci. Wystarczy obejrzeć 10 sezonów SG-1. :biggrin2:
Ale nie ukrywam, że napisy by się przydały (drobna sugestia... :rolleyes7: ). Sama myślałam o przetłumaczeniu tego, jednak sposób wypowiadania się Shanks'a czasami przekracza moje możliwości... :unsure5:
P.S.: Na YouTube chyba już nie jest dostępny.
"Behind the mythology..." to krótki opis "mitologii", która została na swój sposób stworzona na potrzeby serialu. Są w niej przedstawione wszystkie rasy i ich genezy (chyba),możliwości, technologie, itp.
Po historii Stargate oprowadza Michael Shanks i Chris Judge. W sumie jak ktoś tego nie obejrzy, to myślę, że nic wielkiego nie straci. Wystarczy obejrzeć 10 sezonów SG-1. :biggrin2:
Ale nie ukrywam, że napisy by się przydały (drobna sugestia... :rolleyes7: ). Sama myślałam o przetłumaczeniu tego, jednak sposób wypowiadania się Shanks'a czasami przekracza moje możliwości... :unsure5:
P.S.: Na YouTube chyba już nie jest dostępny.
Użytkownik pixey edytował ten post 04.07.2007 - |19:52|
WACKO!!
Napisano 07.07.2007 - |22:55|
cóż po oglądnięciu tegoż dokumentu zastanawia mnie tylko jedno; kto jest targetem tego filmiku?; fani wiedzą doskonale o wszystkich faktach tam zaprezentowanych, natomiast nowi widzowie będą mieli tylko totalny chaos w głowach po oglądnięciu tegoż filmu; raczej odradzam; jeśli jesteś fanem stracisz tylko czas, jeśli zastanawiasz się natomiast nad oglądnięciem po raz pierwszy(a jak oglądniesz to na pewno nie ostatni:)) SG-1 to dzieło Ci tylko namiesza;
Najciemniej jest pod jabłonią.
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 11.07.2007 - |18:50|
No fakt inwe że niczego nowego nie wnosi ale w ramach oczekiwania na filmy i Atlantis bardzo przyjemnie sie go oglądało fajnie było sobie przypomnieć niektóre sceny i słuchać Michela w swoim żywiole
████████████████████████
Rip SG-1
Rip SG-1
Napisano 21.07.2007 - |08:53|
Ja to obejrzałam raz. I mi wystarczy.
WACKO!!
Napisano 26.07.2007 - |13:27|
Dziękuję bardzo =***
Napisano 26.07.2007 - |13:45|
Nowy link (tamten przez przypadek skasowalem...)
http://rapidshare.co...5611/napisy.rar
Zajrzyjcie na
http://forum.gwrota....mp;#entry246464
http://rapidshare.co...5611/napisy.rar
Zajrzyjcie na
http://forum.gwrota....mp;#entry246464
Napisano 21.08.2007 - |10:48|
Napisano 13.01.2009 - |08:26|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych