Osobiscie chciałem załozyc juz wczoraj temat ale jakos tak mi to umkneło z głowy ....
Dobra bede tutaj kontunuował opisy poszczególnych odcinków 4 sezonu Entka ale tymczasem moze popiszemy sobie tutaj co kto by chciał zobaczyc w owej 4 serii ....?
Osobiscie chciałbym by kogos uśmiercili z głownych aktorów. Tylko kogo ....
No to lecmy po kolei .....
- Archer - nie no kapitana nie uśmierca, wreszcie pokazał, ze ma "jaja" to by go nie wywalali ze serialu
- Topola - nie (chyba kazdy wie dlaczego)!. Ale pewne jest ,że znów jej strój zmodyfikują na bardziej ciasny .....
- Trip - czy ja wiem ale na jego miejsce nie ma zastępstwa w postaci mechanika-Macgayvera
- Malcolm - tym bardziej nie ! - kurde na razie wyglada to tak, że cała galaktyka ..... ba nawet inny wymiar ..... mówi płynnie z amerykańskim akcentem. Malcolm i jego angielski akcent przypomina mi, ze jednak ktos "inaczej" mówi w galaktyce. A ogólnie to teraz mi wyszło, ze to Malcolm jest jedynym obcym w serialu .....
- _czarny_za_sterem_ czyli ..... cholera nie wiem jak on ma na imie...tj wiedziałem ale wypadło mi z głowy ..... - ten tym bardziej nie wyleci z obsady ze serialu bo to by było rasistowskie .....
- Doktorek ? - NIE jedyny akcent chumorystyczny miałby wyleciec ze serialu ?
- Hoshi - no niestety pozostała mi tylko ona zreszta w erze translatorów to po cholere ona jest na statku i tak jak Enterprise dopadnie jakies dane to je tłumaczy komputer, a np w odcinku 3x22 jak stała w sali obrad rady Xindi to ....trzymała tłumacza .... bez sensu po co ona jest w serialu ?.
Dobra koniec moich gdybań- zapraszam do rozmowy.

Logowanie »