Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Wrocław] 15.05.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
116 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.05.2004 - |19:35|

Zgddnie z tym co napisałem w topicu o zlocie w Sierakowie, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na spotkanie we Wrocławiu. Termin 15.05.2004. Miejsce spotkania w trakcie ustalania. Nie jest to impreza konkurencyjna do spotkania w Poznaniu :) Wręcz przeciwnie. Chciałbym poznać ze sobą jak najwięcej ludzi z Wrocławia i okolic oraz wszystkich gości, którzy będą chcieli przyjechać, zanim pojedziemy do Poznania. Będzie to dobra okazja na zintegrowanie regionalnej jednostki SG1 :D Postaram się o uatrakcyjnienie spotkania ( i napewno nie będę to ja tańczący przy rurze :P).
Chętnych do pomocy zapraszam, a może zorganizujemy jakieś spotkanie przedspotkaniowe przed spotkaniem :D

Użytkownik SGTokar edytował ten post 09.04.2006 - |11:22|

• 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#2 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 04.05.2004 - |19:49|

i napewno nie będę to ja tańczący przy rurze

Uff . No i w takim razie ktoś się morze pojawi :D . Tylko Dlaczego proponjesz datę która jest już zajęta ? No wiesz : Poznań , Warszawa. I teraz powiedz mi jak ci biedni forumowicze mają się zdecydować gdzie chcą się pojawić .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 04.05.2004 - |20:09|

Tylko  Dlaczego proponjesz datę  która jest  już zajęta ?

Jak termin jest zajęty :blink:

Przcież mamy Poznań 22.05.2004, a z tego co wiem, to Warszawa jest teraz przed zmianą terminu.
Nie ma to jednak znaczenia bo z założeni będzie to impreza głównie nastawiona na nowych zlotowiczów, którzy nie dotarli ani do Poznania w zeszłym roku, ani Gliwic w kwietniu. Tak czy inaczej jeśli będą mieli możliwość spotkania gdzieś bliżej swojej lokalizacji to pewnie się przełamią i pojawią. Oczywiście wetarani zlotowi też są mile widziani :)
Ja oczywiście będę, do Wrocławia mam bardzo blisko, drobne 80km, poza tym jakiś stary wyjadacz na pewno się przyda i może przekona się ludzi na Poznań 22.05 a przede wszystkim 25-27.06 :) :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#4 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.05.2004 - |20:12|

Zajęty? Poznań jest tydzień póżniej. Data bliska i jak napisałem celem jest poznanie się ludzi przed Poznaniem :D Najbardziej liczę tutaj na blisko mieszkających, bo dla nich nie będzie to duży wydatek, bądź praktcznie żaden jeśli mieszkają na miejscu :D Jeśli to koliduje, to możemy to zorganizować tydzień później :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#5 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 04.05.2004 - |20:29|

Ups . Sorrki , powaliły mi się daty .
Cofam wszystko o terminach . A co do daty zlotu w Wawie , to jutro może się jeszcze okazać że nic się nie zmieni .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 05.05.2004 - |06:31|

:wub:
Jejku jak fajnie :D !!!!!!
Postaram się zjawić na tym zlocie :]. Prowadze pewne negocjacje i to, że będe na zlocie jest z każdą chwilą coraz baaardziej prawdopodobne :) .
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#7 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 05.05.2004 - |12:47|

Ja do Wrocławia będę jechał tym pociągiem P 36100, rusza z Przemyśla, przez Kraków, Gliwce. Planowo na miejscu 13:35 :)

Z drugiej strony mamy P 56104 z Olsztyna przez Poznań. Planowo na miejscu 13:36 :)

Tak więc wszyscy co mają ochotę niech się dosiądą po drodze :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#8 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.05.2004 - |16:37|

[...]
Z drugiej strony mamy P 56104 z Olsztyna przez Poznań. Planowo na miejscu 13:36  :)

[...]

Wszystko wskazuje, że będę tego dnia w tym pociągu. :rolleyes:
Czyli na spotkaniu się pojawię. Nie jestem, na dzień dzisiejszy, jednak pewien czy bedę mógł zostać do końca.

PS
Zakładam oczywiście, że koniec oznacza : grubo po północy ;)
  • 0

#9 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.05.2004 - |17:01|

Dzięki kwiatek za info o pociągach :) Będę na Was czekał na dworcu. Do tego czasu postaram się o zorganizowanie sobie koszulki z moim avatarem i nickiem :D W ostateczności zastosuję starą wypróbowaną metodę zlotowiczów - będę się darł "Jaffa Kree!" :lol:
Do soboty powinieniem znać lokację. Przyznam, że druga może być bardzo interesująca i to nie tylko na specjalną dla nas cenę na złoty trunek, ale i sam lokal. Szczegóły zatrzymam na razie dla siebie, aż do ustalenia.

Lista zgłoszonych:
Ja czyli Nexus
kwiatek
saggi - negocjacje zakończone - na 100% będzie :)
rejm (?)
dark.raven
Jolinar - jak odwołają mecz będzie :P
januszek
andrzejb - 90%
Rexsik
Wiher
Katharn - 100%!
jackert
stilo
BSL - 90% (mam nadzieję, że moneta nie upadnie na kant :P) <---przechyla się w dobrą stronę :D
Tomek B. - załogant USS Browarek (podobnie jak januszek)
Bartosz M. + sidekick (załogant USS Browarek) - zjawią się ok. 20.00
reyden - najpierw skok na kasę, a potem do pociągu :P
gwol
Krzycho + małżonka (jeśli się uda - udało się :D )
arkaszka
Setesh - od 19.00
fugiel - początek imprezy

Lista straconych dusz:

Ksyrax - 70% (niestety 30% wygrało :( )

No to zalążek odprawy mamy :) <- rośnie nam całkiem ładne drzewko :D

Użytkownik Nexus edytował ten post 14.05.2004 - |21:11|

• 0

#10 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 05.05.2004 - |17:50|

:D :lol:
Pewność mojej obecności na zlocie na dzień dzisiejszy wynosi 100% ;]

Cieszę się bardzo na to spotkanie choć lista chętnych jest NARAZIE (miejmy nadzieję) dość ...hmmmm... jakby to powiedzieć :P krótka ;] mam jednak nadzieję, że się zwiększy :D
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#11 dark.raven

dark.raven

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.05.2004 - |20:45|

Wrocek to dobry pomysl, jeszcze na zadnym zlocie nie bylam, choc bardzo chcialam, a o ostatnim dowiedzialam sie od saggi jak juz wyjezdzala:(
Wrocek mi odpowiada bo tu mieszkam i 15 na 100% w miescie bede.
  • 0
znana obecnie jako ladyhawke

#12 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.05.2004 - |21:01|

No i tak trzymać :) Jak będzie przybywała jedna osoba dziennie, to będzie nas spora grupa. W miarę jak będą zgłaszali się ludzie, dodam ich do listy w poście powyżej.
  • 0

#13 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 06.05.2004 - |13:16|

Kurcze, chciałbym pojawić się na tym zlocie ale jeszcze nie wiem czy mi się uda na razie daję 70% pewności że będę. Cały czas pracuję aby się udało dociągnąć do 100% :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#14 Jolinar

Jolinar

Szeregowy

• VIP
  • 47 postów

Napisano 06.05.2004 - |13:17|

Pojawie się jak nie pojadę do Sopotu na 4 mecz finału Prokom-Śląsk :) dam odpowiedź po niedzieli :)
  • 0

#15 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.05.2004 - |13:25|

Hej :)

Mogę się zająć organizacją spotkania we Wrocławiu. Mam doświadczenie :P

Moje: REFERENCJE

Oczywiscie kilka osob z Browarka tez sie stawi... ;)
  • 0

#16 andrzejb

andrzejb

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 06.05.2004 - |14:34|

Witam,
na dzisiaj stan mojej obecności 90%, moze uda mi się sciagnąc jeszcze jednego zarazonego SG1 :D :)

pozdro Andrzej
  • 0
pozdrowienia Andrzej

#17 Rexsik

Rexsik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 06.05.2004 - |18:55|

Witam

Jako "ten jeszcze jeden zarażony SG" zgłaszam chęć uczestnictwa w ZLOCIE, miło mi będzie poznać ludziów lubiących sf, jednego już znam, tego powyżej gwoli ścisłości, dużo pifa pije tak jak ja, a tak pozatym to cool człek, tak wiec do zobaczenia przy złocistym...

Pozdrawiam

Użytkownik Rexsik edytował ten post 06.05.2004 - |19:18|

• 0

#18 Wiher

Wiher

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 06.05.2004 - |21:35|

Poslusznie melduje swoje przybycie na forum i to ze jestem niejako powiazany z tematem bo na codzien studiuje we Wrocku, wiec :
Poprosze jakies konkretniejsze koordynatu punktu zbornego..
DOkladniejsze koordynaty czasowe i plan misji bedacej topiciem tej wypowiedzi tez by sie przydlay a jakos ichnei moge znaesc:?- nowy jestem - glupi;-P
o to by bylo na tyle z mojego pierwszego maila... :P
--
"Nie zapominaj, ze Wiher to nie czlowiek, tylko Wiher.."
Wiher mailto:wiher@go2.pl
  • 0

#19 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 06.05.2004 - |21:51|

No brawo!!! To sie nazywa postawa ;] Inni powinni brać przykład!!
Gratuluje :)

Proszę państwa, jeżeli dobrze licze to przekroczyliśmy 10 :D teraz to już powinno być z górki :)

Jestem pełna podziwu Wiher BRAWO!! Oby więcej takich ludzi B)
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#20 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.05.2004 - |22:07|

Poprosze jakies konkretniejsze koordynatu punktu zbornego..
DOkladniejsze koordynaty czasowe i plan misji bedacej topiciem tej wypowiedzi tez by sie przydlay a jakos ichnei moge znaesc:?

Wiher, szczegóły będą podane później. Muszę potwierdzić lokalizację. Czas - wszystko się zacznie jak zjadą dwa pociągi przeciwbieżne :D czyli około 13.35 na dworcu głównym. Ale "tubylcy" będą mogli przybyć bezpośrednio do lokalu. Myślę, że jakieś wiążące informacje podam w najbliższą sobotę.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych