Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Zielona Góra] Spotkania?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 09.05.2007 - |21:02|

czy sa jacys forumowicze w zielonej gorze czy ja sam tu sie uchowalem.

jesli sie jakies osoby znajda moze jakies spotkanie sie zorganizuje

Użytkownik thrawn1972 edytował ten post 09.05.2007 - |21:10|

• 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#2 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 10.05.2007 - |06:04|

heh nie jestes sam :)
  • 0

#3 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 10.05.2007 - |15:40|

jezu jednak jest ktos jeszcze z zg. moze jak juz jest nas 2 :) heheheh to sie ktos jeszcze odezwie i cos w zg uskutecznimy mam na mysli jakies piwko :)
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#4 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 11.05.2007 - |16:32|

no ale jednak jak widac cos kiepskawo z zielona gora cisza wielka cisza jedna osoba tylko?
no nie bac sie
  • 0

#5 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 410 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 02.07.2008 - |13:09|

hehe mogę teraz już dołączyć do Zielonej Góry :) a opuścić Szczecin :(
  • 0

#6 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 07.09.2008 - |19:57|

To mamy szanse na zlot 3osobowy :)
  • 0

#7 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 05.10.2008 - |09:12|

hmmmmm 3 osoby to juz strasznie duze :) moze nawet bedzie trzeba zarezerwowac stolik hehehehehe
  • 0

#8 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 03.08.2014 - |08:31|

hmmmmm 3 osoby to juz strasznie duze smile.gif moze nawet bedzie trzeba zarezerwowac stolik hehehehehe

ta ale w czasie wakacji moze byc problem ze stolikami hehehe mozna siasc na deptaku na laweczce :)

• 0

#9 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 875 postów
  • MiastoPOZNAŃ

Napisano 18.03.2015 - |13:25|

to kto jeszcze jedzie na weekend czerwcowy nad morze?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych