Naomi
Napisano 04.05.2007 - |11:17|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 04.05.2007 - |13:51|
Napisano 04.05.2007 - |15:11|
Napisano 04.05.2007 - |17:52|
Użytkownik Vismund edytował ten post 04.05.2007 - |18:58|
Napisano 04.05.2007 - |20:17|
Wygląda na prawdziwego komandosa no nie?
a co moze nie? :sam5: :sma1:
a tak wogole to jak ja zdjeli z tego drzewa i zdjeli jej kask to myslalam ze to jakis mlody kubanski chlopak ale jak sie odezwala to wiedzialam ze to nie chop:P
Nothing inspires forgiveness quite like revenge.
Scott Adams (1957 - )
Napisano 05.05.2007 - |11:52|
Napisano 06.05.2007 - |08:05|
Napisano 06.05.2007 - |14:15|
Co do Naomi to według mnie jest pewne że pracuje ona dla Penny. Pytanie jest tylko jedno. Skąd Penny wiedziała że trzeba szukać anomalii magnetycznej? Musiała wiedzieć że Desmond ma być w jej pobliżu, czyli wiedziała coś o wyspie, ale skąd? Na zawnątrz jedynymi źródłami informacji o wyspie mogła być albo Dharma, albo inni. Czyli możliwe że pośrednio Naomi pracuje dla Dharmy lub innych.
I jeszcze taka sprawa. Do Bakunina mówiła "Nie jestem sama". Mnie to brzmiało jak groźba - spróbuj mi coś zrobić, a ktoś odemnie dopadnie ciebie. Jakby poznała Bakunina i chciała go odstraszyć. A to musi oznaczać że Naomi wie więcej niż chce powiedzieć. O ile nie bredziała po prostu w szoku pourazowym.
Napisano 06.05.2007 - |18:12|
A Widmore Corporation? Przecież ojciec Penny jest tam szefem wszystkich szefów. Jak wiemy z TLE korporacja ta może mieć bardzo wiele wspólnego z Dharmą. Penny wiedziała, że jej ojciec nie lubi Desmonda, oraz że Desmond wyruszył w rejs dookoła świata właśnie po to, aby odzyskać honor. Być może pogrzebała potajemnie w "szufladzie" taty i znalazła tam parę ciekawych informacji.Co do Naomi to według mnie jest pewne że pracuje ona dla Penny. Pytanie jest tylko jedno. Skąd Penny wiedziała że trzeba szukać anomalii magnetycznej? Musiała wiedzieć że Desmond ma być w jej pobliżu, czyli wiedziała coś o wyspie, ale skąd? Na zawnątrz jedynymi źródłami informacji o wyspie mogła być albo Dharma, albo inni. Czyli możliwe że pośrednio Naomi pracuje dla Dharmy lub innych.
E. J. Walten
Napisano 14.05.2007 - |10:52|
Więc jednak sprawdza się to o czym mówiłem w pierwszym poście:)
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 14.05.2007 - |11:08|
@robercik
Może wkrótce się wyjaśni, kto przypłynął na statku :afro: Penny czy ktoś inny
Czy to ratunek, czy zagłada
Napisano 24.05.2007 - |18:36|
Juz wiemy, że to nie Penny wysłała Naomi. Wiemy, że ktoś wie gdzie jest Desmond (ojciec Pen?!). Prawdopodobnie to nie ratunek, lecz zagłada. Skoro ma być jeszcze 3x16 odcinków to mozna założyć, że sporo osób się uratuje (Jack, Kate i jeszcze ktoś na pewno...).Może wkrótce się wyjaśni, kto przypłynął na statku Penny czy ktoś inny Czy to ratunek, czy zagłada
Naomi wydawała się być miła osobą. Absolutnie nie sprawiała wrażenia złej osoby i kogoś kto chce zgładzić wszystkich z Wyspy. Pewnie była nieświadoma swojej prawdziwej misji...
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych