Skocz do zawartości

Zdjęcie

Naomi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 04.05.2007 - |11:17|

Jej nagłe pojawienie się w odcinku Catch-22 nieźle namieszało, gdyż przekazała rozbitkom szokujące informacje o tym, że ich samolot znaleziono i że wszyscy pasażerowie lotu 815 nie żyją. Krążą plotki, że Naomi kłamie i jest jednym z ludzi DHARMY, którzy przybyli na Wyspę po to, by sprawdzić co sie na niej dzieje... Jak jest naprawdę? Czy można jej ufać? Jak waszym zdaniem przybycie Naomi wpłynie na dalsze losy rozbitków? Zapraszam do dyskusji...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#2 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 04.05.2007 - |13:51|

Jest super nie wiem dlaczego, ale ją polubiłem może dlatego, że jest praktycznie jedyną szansą na ratunek.
  • 0

#3 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 04.05.2007 - |15:11|

A ja jakoś poczułem do niej niechęć - traktuje rozbitków jak trupów, choć w takim razie i ona byłaby martwa.
  • 0

#4 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 04.05.2007 - |17:52|

Wygląda na prawdziwego komandosa no nie? :P

Użytkownik Vismund edytował ten post 04.05.2007 - |18:58|

• 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#5 Himera

Himera

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • MiastoChicago

Napisano 04.05.2007 - |20:17|

Wygląda na prawdziwego komandosa no nie? :P

a co moze nie? :sam5: :sma1:

a tak wogole to jak ja zdjeli z tego drzewa i zdjeli jej kask to myslalam ze to jakis mlody kubanski chlopak :blink: ale jak sie odezwala to wiedzialam ze to nie chop:P
  • 0

Nothing inspires forgiveness quite like revenge.
Scott Adams (1957 - )

#6 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 05.05.2007 - |11:52|

Moim zdaniem ona naprawdę przyleciała odnaleźć Desmonda. Ciekawe czy dłużej zostanie z Zagubionymi i dołączy do postaci pierwszoplanowych.
  • 0

#7 radex

radex

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 06.05.2007 - |08:05|

Fajna osóbka i nid zdaje mi się aby była z dharmy(Ostatni odcinek drugiej serii), aczkolwiek jest to prawdopodobne(pamiętacie jak przyszedł w DOC "nieżyjący" z Enter 77 [jak on miał na imię] przyszedł pomóc?)
  • 0

#8 lord_hellfire

lord_hellfire

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 06.05.2007 - |14:15|

"Nieżyjący" jednooki to Michail Bakunin.

Co do Naomi to według mnie jest pewne że pracuje ona dla Penny. Pytanie jest tylko jedno. Skąd Penny wiedziała że trzeba szukać anomalii magnetycznej? Musiała wiedzieć że Desmond ma być w jej pobliżu, czyli wiedziała coś o wyspie, ale skąd? Na zawnątrz jedynymi źródłami informacji o wyspie mogła być albo Dharma, albo inni. Czyli możliwe że pośrednio Naomi pracuje dla Dharmy lub innych.

I jeszcze taka sprawa. Do Bakunina mówiła "Nie jestem sama". Mnie to brzmiało jak groźba - spróbuj mi coś zrobić, a ktoś odemnie dopadnie ciebie. Jakby poznała Bakunina i chciała go odstraszyć. A to musi oznaczać że Naomi wie więcej niż chce powiedzieć. O ile nie bredziała po prostu w szoku pourazowym.
  • 0

#9 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 06.05.2007 - |18:12|

Co do Naomi to według mnie jest pewne że pracuje ona dla Penny. Pytanie jest tylko jedno. Skąd Penny wiedziała że trzeba szukać anomalii magnetycznej? Musiała wiedzieć że Desmond ma być w jej pobliżu, czyli wiedziała coś o wyspie, ale skąd? Na zawnątrz jedynymi źródłami informacji o wyspie mogła być albo Dharma, albo inni. Czyli możliwe że pośrednio Naomi pracuje dla Dharmy lub innych.

A Widmore Corporation? Przecież ojciec Penny jest tam szefem wszystkich szefów. Jak wiemy z TLE korporacja ta może mieć bardzo wiele wspólnego z Dharmą. Penny wiedziała, że jej ojciec nie lubi Desmonda, oraz że Desmond wyruszył w rejs dookoła świata właśnie po to, aby odzyskać honor. Być może pogrzebała potajemnie w "szufladzie" taty i znalazła tam parę ciekawych informacji.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#10 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 14.05.2007 - |10:52|

Spoiler od Tajemniczej_Wyspy:
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Więc jednak sprawdza się to o czym mówiłem w pierwszym poście:)
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#11 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.05.2007 - |11:08|

Raczej obstawiam, że Penny dostała jakąś "tajemniczą przesyłkę" z info na temat :afro: Dharmy i wyspy :afro:
@robercik
Może wkrótce się wyjaśni, kto przypłynął na statku :afro: Penny czy ktoś inny :P
Czy to ratunek, czy zagłada :huh:
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#12 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 24.05.2007 - |18:36|

Może wkrótce się wyjaśni, kto przypłynął na statku Penny czy ktoś inny Czy to ratunek, czy zagłada

Juz wiemy, że to nie Penny wysłała Naomi. Wiemy, że ktoś wie gdzie jest Desmond (ojciec Pen?!). Prawdopodobnie to nie ratunek, lecz zagłada. Skoro ma być jeszcze 3x16 odcinków to mozna założyć, że sporo osób się uratuje (Jack, Kate i jeszcze ktoś na pewno...).
Naomi wydawała się być miła osobą. Absolutnie nie sprawiała wrażenia złej osoby i kogoś kto chce zgładzić wszystkich z Wyspy. Pewnie była nieświadoma swojej prawdziwej misji...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych