Odcinek 002 - S01E02 Don't Look Back
Odcinek 002 - S01E02 Don't Look Back
Rozpoczęty przez
Sokar
, 02.05.2007 - |20:27|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17.05.2007 - |21:21|
jeszcze nie dam 10/10, bo szybko zabraknie skali... 
poznajemy policjanta Matta, ktory ratuje dziewczynke.
uwaga spojler - nie dla "nowicjuszy" -
- dlaczego ojciec Petrellich popelnil samobojstwo? (czy aby na pewno popelnil? )
- tatus Claire juz chyba w drugim odcinku ma u widzow wyrobiona opinie...
- Hiro w przyszlosci, i to dokladnie w momencie wybuchu bomby... BUM !
poznajemy policjanta Matta, ktory ratuje dziewczynke.
uwaga spojler - nie dla "nowicjuszy" -
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
- dlaczego ojciec Petrellich popelnil samobojstwo? (czy aby na pewno popelnil? )
- tatus Claire juz chyba w drugim odcinku ma u widzow wyrobiona opinie...
- Hiro w przyszlosci, i to dokladnie w momencie wybuchu bomby... BUM !
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 17.05.2007 - |22:52|
10/10?
Skąd taka ocena?
Ale rzeczywiście, odcinek lepszy od pierwszego, ale tylko nieco. Na razie za bardzo nie wiem po co i o czym ten serial ma być. Jakoś 'moce' same w sobie nie są zbyt interesujące, a babka ze skręconym kręgosłupem - mało ciekawy widok. Koleś na haju malujący przyszłość, Japończyk zafascynowany star trekiem, latający bracia i Alicja po drugiej stronie lusta, która jest seryjnym mordercą. No cóż, mnie to słabo zainteresowało.
Na razie jestem niemiło zaskoczony.
Skąd taka ocena?
Ale rzeczywiście, odcinek lepszy od pierwszego, ale tylko nieco. Na razie za bardzo nie wiem po co i o czym ten serial ma być. Jakoś 'moce' same w sobie nie są zbyt interesujące, a babka ze skręconym kręgosłupem - mało ciekawy widok. Koleś na haju malujący przyszłość, Japończyk zafascynowany star trekiem, latający bracia i Alicja po drugiej stronie lusta, która jest seryjnym mordercą. No cóż, mnie to słabo zainteresowało.
Na razie jestem niemiło zaskoczony.
Don't tell me, what I can't do!
Napisano 17.05.2007 - |23:05|
jak pisalam przy odcinku 1szym,
na razie faktycznie, nie wiadomo, co jak gdzie i po co, ani dlaczego, ale z odcinka na odcinek powiazania miedzy bohaterami i roznymi watkami robia sie coraz gestsze
no i postaci sa ciekawe, nietuzinkowe, niektore bardzo zlozone....
jasne, bylo narobione halasu o HEROES i po pierwszych odcinkach mozna pytac "ale ossso chodzi??" - jednak zobaczycie, ze serial wciaga bardziej, niz chodzenie po bagnach... i po kilku odcinkach zaczyna sie dostrzegac "smaczki" ktore wczesniej uciekaly...
na razie faktycznie, nie wiadomo, co jak gdzie i po co, ani dlaczego, ale z odcinka na odcinek powiazania miedzy bohaterami i roznymi watkami robia sie coraz gestsze
no i postaci sa ciekawe, nietuzinkowe, niektore bardzo zlozone....
jasne, bylo narobione halasu o HEROES i po pierwszych odcinkach mozna pytac "ale ossso chodzi??" - jednak zobaczycie, ze serial wciaga bardziej, niz chodzenie po bagnach... i po kilku odcinkach zaczyna sie dostrzegac "smaczki" ktore wczesniej uciekaly...
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 18.05.2007 - |06:40|
10/10? za co ja sie pytam... przy obu odcinkach, pierwszym jak i drugim maksymalna ocene jaka moglbym dac to 7 w porywach do 8, ale to 8 zostawilbym nastepnym epizodom...
szczerze to po obejrzeniu kolejny raz stwierdzam, ze serial jest poczatkowo dretwy, a "zdolnosc" Niki jest conajmniej dziwna :/
szczerze to po obejrzeniu kolejny raz stwierdzam, ze serial jest poczatkowo dretwy, a "zdolnosc" Niki jest conajmniej dziwna :/
You are what you believe yourself to be
Napisano 18.05.2007 - |13:10|
O tutaj masz bardzo fajny symbol
A Jessica/Nikki to moim zdaniem najlepsza postać w pierwszych odcinkach, dopiero później Matt, Peter itd się wyrobili. Dla mnie Jessica to 'bomba'; )
Użytkownik MorFeuS edytował ten post 18.05.2007 - |13:13|
Napisano 18.05.2007 - |19:25|
Dla mnie pierwszy jak i drugi odcinek rewelacyjny, nie mogłem doczekać się żeby zobaczyć kolejne i imho wszystkie epizody trzymają wysoki poziom. Jak się komuś nie podoba to trudno, wszystkim dogodzić nie można
Niektórzy nie lubią SG czy BSG
"Now tell me of home Lenier, I've been away far too long. - Pyromania is back."
Napisano 24.05.2007 - |16:19|
Fajnie się zapowiada cały serial. Czekam aż będą kontrolowali swe moce bo narazie je poznają. Ciekawe jest z tą Nikki jak tamta babka z lustra mogła ich zabić?? To jest bardzo interesujące.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »