Moce bohaterów
Napisano 01.05.2007 - |15:42|
moc ktorego z heroes'ow chcielibyscie posiadac, i dlaczego?
ja chyba niewidzialnosc...
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 01.05.2007 - |18:10|
Ps. Nie wspomne juz o tym,ze wiele osob mowi mi,,Ty to masz dar przekonywania.Tobie ludzie uwierza""
Napisano 01.05.2007 - |19:48|
chyba nie wszyscy ogladali "efekt motyla"
Napisano 01.05.2007 - |19:56|
Napisano 01.05.2007 - |19:57|
Trudno się zdecydować, postawiłem na moc Claire
Napisano 01.05.2007 - |19:58|
Napisano 01.05.2007 - |20:05|
dlatego dla mnie osobiscie, moc Petera czy Sylara nie jest interesujaca.
Napisano 01.05.2007 - |21:15|
To jest jednak tak jak z rybką i 3 życzeniami, gdybym miał 3 życzenia, to życzyłbym sobie nieskończoną liczbę życzeń...
Więc wybierzmy jedną, ja bym chciał mieć tą co Hiro, bo jest masa rzeczy, które zmieniłbym we własnej przeszłości, gożej raczej nie mogłoby być, a lepiej pewnie tak...
W celu pominięcia gadek o "paradoksie dziadka" itd, to od razu mówię o teorii strun i wielowymiarowym wszechświecie, który pozwala na istnienie światów równoległych i możliwości ich wzajemnego przenikania się itd
Napisano 01.05.2007 - |23:05|
LOL? Moc Petera i Sylera nie sa ciekawe:D? Oglądając JEssica jak się bije jest nudne, bo ma tylko jedna moc, patrzac jak Matt czyta w myslach jest jeszcze bardziej nudne, a moc Claire, mimo że przydatna, nic ciekawego nie wnosi. Wyobraź sobie walke Petera z Sylerem, gdzie obydwaj uzywaja wszystkich mocy jakie maja - to by było coś. Moc Petera jest jednak NAJCIEKAWSZA moca bo nigdy nie wiesz, jaka nowa moc Peter posiada
Napisano 02.05.2007 - |10:37|
Proszę temu o poprawienie w ankiecie mocy Haitańczyka.
Użytkownik SiLenT edytował ten post 02.05.2007 - |10:39|
Greed is eternal.
Napisano 02.05.2007 - |10:49|
PS Za chwilę pokemony z tego wyjdą. Ja przywołuję Haitańczyka, a ja odpowiadam gościem z energią atomową.
Napisano 02.05.2007 - |13:03|
Latanie to niezła frajda, a poza tym możliwość ucieczki z nawet bardzo ciężkich opresji i doskonałe zdolności bojowe (w końcu można latać bardzo szybko i z dużymi przyspieszeniami).
Niewidzialność. Bardzo fajna opcja, możliwość podsłuchiwania, podglądania, poznawania ludzi od stron, których nie eksponują na co dzień. Przydatna w biznesie, dająca możliwość zrobienia fortuny i ucieczki z trudnych sytuacji.
Polimorfizm. Podobnie do niewidzialności jednak daje potężne możliwości perswazji. Nadaje się dobrze do ucieczki i ukrywania. Daje możliwość popełniania zbrodni i bezproblemowego unikania kary.
Z tych wszystkich trzech chyba zrezygnowałbym z frajdy jaką daje latanie i wybrał polimorfizm. Najbardziej praktyczna i pociągająca
Użytkownik mathix edytował ten post 02.05.2007 - |13:05|
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 03.05.2007 - |09:49|
Napisano 03.05.2007 - |09:57|
ale hiro i tak jest najlepszy hehehehe
Napisano 05.05.2007 - |19:02|
dalam w ankiecie opcje "inna", bo moc Petera raczej trudno opisac... przejmuje moce tych, ktorych spotka. ale gdyby nigdy nie poznal zadnego innego herosa? nic by nie mial.
Ale w ankiecie nie jest powiedziane czy kto kolwiek inny by posiadal moc a jesli nie Twpja moc byla by zbedna bo bys nie mogl jej wykozystac aby nabic inne
A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.
Napisano 05.05.2007 - |20:56|
Napisano 06.05.2007 - |14:14|
Napisano 07.05.2007 - |20:57|
Zobaczyłbym jak działacie. :hehe:
Użytkownik Juki edytował ten post 07.05.2007 - |20:58|
Napisano 08.05.2007 - |06:40|
A teraz inne moce. czytanie w myślach. A na cholere coś takiego. Z tego to same problemy by wynikły. Samouleczanie, fajny bajer ale ja nie widze wielkich możliwości żeby na tym zarabiać. No chyba że zostało by się bokserem lub kaskaderem. Latanie -- bardzo kłopotliwe. Do wykorzystania tylko w samotności jak nikogo koło nas nie ma. Znikanie - dobre chyba tylko dla kolesi którzy chcieli by podglądać laski.
Ciekawą moc ma też koleś co może robić wybuchy atomowe. Też bajer bo można by robić za elektrownie i sprzedawać prąd lub terroryzować świat że jak ci nie zapłacą tyle i tyle to wywalisz w powietrze większe miasta w Polsce..
Użytkownik wwf edytował ten post 08.05.2007 - |06:45|
Napisano 08.05.2007 - |11:39|
Ja jkuż po pierwszych odcinkach uznałem że przewijanie czasu Hiro to najlepsza rzecz. Sami pomyślcie możecie skoczyć sobie do dinozaurów, możecie skoczyć sobie do przyszłości. Wreszcie możecie sobie zatrzymać czas. To jest bajer. Idziecie na egzamin stopujecie czas i macie 5.0 bo wszystko przepisujecie z książki. Nie macie kasy więc skaczecie sobie do poniedziałku i patrzycie jakie to wyniki padły w piłce nożnej. Wracacie idziecie do buka stawiacie 100zł przy 50 pozycjach i już macie 25-30 000 złotych. Normalnie żyć nie umieać. Do tego nawet nie musicie pracować a tylko raz na miesiąć robicie skok o 3,4 dni żeby poznać wyniki.
A teraz inne moce. czytanie w myślach. A na cholere coś takiego. Z tego to same problemy by wynikły. Samouleczanie, fajny bajer ale ja nie widze wielkich możliwości żeby na tym zarabiać. No chyba że zostało by się bokserem lub kaskaderem. Latanie -- bardzo kłopotliwe. Do wykorzystania tylko w samotności jak nikogo koło nas nie ma. Znikanie - dobre chyba tylko dla kolesi którzy chcieli by podglądać laski.
Ciekawą moc ma też koleś co może robić wybuchy atomowe. Też bajer bo można by robić za elektrownie i sprzedawać prąd lub terroryzować świat że jak ci nie zapłacą tyle i tyle to wywalisz w powietrze większe miasta w Polsce..
Sylar może pożreć ich moce i będzie mógł sobie skakać w czasie, robić wybuchy atamowe, mieć samouleczanie, zabawa byłaby ekstra. Co ja bym zrobił to poprostu... masakra... proponuje założyć temat o tym, co byśmy zrobili z mocami (na krótkie historyjki)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych