Użytkownik Alessander edytował ten post 27.04.2007 - |13:46|
StarGate TCG
Rozpoczęty przez
Alessander
, 27.04.2007 - |13:42|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.04.2007 - |13:42|
a więc dostałem linka do tej o to gry http://stargateonlin...com/download.vm
szczerzę mówiąc za bardzo nie wiem czy gra się dobrze, czy źle ponieważ nie znam dobrze angielskiego, ale właśnie próbuję przebrnąć przez tutorial :bag:
Napisano 27.04.2007 - |19:17|
Napisano 28.04.2007 - |10:04|
Gralem kiedys w Magica zarowno karcianego jak i na kompie mozna i zagrac w Stargate. Jakby ktos mial opis takie bardziej po polsku bede wdzieczny. Zawsze mozna tez sprobowac metoda prob i bledow
Napisano 29.04.2007 - |14:43|
Ale Drinx Beta test już sie skończył i teraz trzeba płacić za gre
████████████████████████
Rip SG-1
Rip SG-1
Napisano 30.04.2007 - |10:33|
Tutorial sobie zrobilem. W gre nei zagralem prawda ale moze byc fajna. Zawsze w wakacje zamaist grac w wojne mozna w Stargate
Napisano 30.04.2007 - |19:53|
ok 15$ za paczke rejestracyjną i po kilka dolarów za turniej mnie nie stać niestety
████████████████████████
Rip SG-1
Rip SG-1
Napisano 02.05.2007 - |16:41|
Niestety mechanika gry jest tragiczna :| Zapowiadało się ciekawie (mechanika podobna do X-files), ale okazało się, że to jest praktycznie pasjans (interakcja z przeciwnikiem praktycznie żadna). Nie ma to jak dobry Star Trek CCG 2nd E. :]
Napisano 03.09.2007 - |17:53|
Po pograniu dłuższą chwilę w tą grę stwierdzam, że mechanika rzeczywiście nie jest najwyższych lotów, ale dosyć dobrze oddaje klimat serialu. Dużą różnicę robią też same karty, zupełnie inaczej gra się samą podstawką, a inaczej kiedy się złoży jako taki deck. Oprócz samej mechanik martwi mnie wykonanie karty, ich jakość pozostawia wiele do życzenia.
Co do grania online jest możliwość pogrania za free ale ograniczona. Trzeba dwóch graczy, jedne z nich robi practice game , a drugi się dołącza. Gra się dwoma podstawkami więc wiele się nie zobaczy, ale zawsze to coś.
Co do grania online jest możliwość pogrania za free ale ograniczona. Trzeba dwóch graczy, jedne z nich robi practice game , a drugi się dołącza. Gra się dwoma podstawkami więc wiele się nie zobaczy, ale zawsze to coś.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »