Enterprise na AXN
Napisano 27.04.2004 - |07:07|
Godzina emisji 20.20 - w kazda niedziele.
Kanal jest dostepny na platformie Polsatu i w kablowkach.
OT. Po Enterprise maja byc wyswietlane odcinki C.S.I. Miami - dobry serial o pracy ekipy badajacej miejsca popelnionych przestepstw (zbrodni). Na dwojce byla puszczana pierwsza seria C.S.I. Las Vegas pod tytulem Kryminalne Zagadki Las Vegas.
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę
Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]
Napisano 27.04.2004 - |10:17|
We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One
Napisano 27.04.2004 - |13:27|
Pozdrowionka
Napisano 27.04.2004 - |17:58|
Napisano 27.04.2004 - |18:28|
Obi - nie wiem zkąd miałeś takie informacje ale zostałeś wprowadzony w błąd.A w Wawie jest . tylko że ja nie mam UPC .
Jestem z wawy i mam UPC i nie ma śladu AXN. Dla pewności zadzwoniłem po twoim poście do UPC. Owszem, planują wprowadzenie do swojej oferty ten program ale jeszcze nawet nie wiedzą kiedy to się stanie. Jak pani powiedziała "rozmowy trwają". Jest to taka sama informacja jak miesiąc temu, dwa miesiące temu i.t.d, i.t.d. Za to mamy program pilot, arirang, dubaj i jeszcze kilka "wspaniałych"
Napisano 27.04.2004 - |18:43|
Napisano 27.04.2004 - |20:10|
Sorrki AtroN . Któryś z kumpli mających UPC chwalił się jakiś czas temu że ma AXN i oglada Andromedę na nim. Jeśli to prawda , to przez jakiś czas nie miło bedzie wspominał nasze następne spotkanie .Obi - nie wiem zkąd miałeś takie informacje ale zostałeś wprowadzony w błąd.
Jestem z wawy i mam UPC i nie ma śladu AXN. Dla pewności zadzwoniłem po twoim poście do UPC. Owszem, planują wprowadzenie do swojej oferty ten program ale jeszcze nawet nie wiedzą kiedy to się stanie. Jak pani powiedziała "rozmowy trwają". Jest to taka sama informacja jak miesiąc temu, dwa miesiące temu i.t.d, i.t.d. Za to mamy program pilot, arirang, dubaj i jeszcze kilka "wspaniałych"
Inaczej mówiąc - sorrki dla tych co wprowadziłem przez przypadek w błąd .
Napisano 28.04.2004 - |16:11|
Napisano 30.04.2004 - |16:34|
Odcinki ENTa i wielu innych zawsze mozna z netu zassac i to bez zadnego kiczowatego lektora, ktoryzapewne bedzie towaryzszyl ENTom z AXNu, tak wiec nagrywanie tego mija sie kompletnie z celem
Napisano 02.05.2004 - |13:18|
Z tego co wiem to odcinki beda z napisamiOdcinki ENTa i wielu innych zawsze mozna z netu zassac i to bez zadnego kiczowatego lektora, ktoryzapewne bedzie towaryzszyl ENTom z AXNu, tak wiec nagrywanie tego mija sie kompletnie z celem
Ale to i tak nie zmienia faktu ze ja tej stacji nie mam
Napisano 02.05.2004 - |19:50|
Właśnie oglądam Enterprise, wersja 16:9, może "ciut" inna wersja, ale nie 4:3.
Tłumaczenie dobre, lektor w porządku, więc może spokojnie oglądać
Pozdrowienia
ARTURS
Napisano 02.05.2004 - |20:03|
No, powiedzmy ;]Tłumaczenie dobre, lektor w porządku, więc może spokojnie oglądać
Pozdrowienia
ARTURS
Gdyby nie mega wpadka [ a moze po prostu mi sie przeslyszalo ]: Archer do Sato zwrocil sie "Bylbys pierwszym czlowiekiem, ktory porozmaiwa po klingonsku' [czy jakos tak, dokladnie dialogu nie pamietam]
Użytkownik drooido edytował ten post 03.05.2004 - |11:13|
Napisano 02.05.2004 - |21:22|
dlamnie tez jest wszystko w porzadku zadnych wiekszych wpadek nie zauwarzylem.
Choc bylo troche smieci w sprawie technicznej (zaklucen na obrazie), choc musze przyznac ze jak na Pols.....e to jakosc byla bardzo dobra !!!
Wiec mozna spokojnie ogladac - Ci co maja mozliwosc.
Żelazny
PS: Roberto nagrywales moze albo ktos inny ?
Napisano 02.05.2004 - |21:40|
Napisano 02.05.2004 - |23:08|
Srobuje to obrobic. Jak wyjdzie w miare dobrze i jak bedzie ktos z ftepem do wrzucenia to mozna bedzie pokombinowac.
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę
Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]
Napisano 03.05.2004 - |00:24|
Andromeda dawali co dzienie az doszli do 4 sezonu ... ameryka jest na 4x20 a polska na 4x03 lub 4x04 jak beda chciali to dadza szybyciejDelphi napisano 2.05.2004 |22:40|
Przede wszystkim tez dlatego, ze jak mam ochote to wkladam plytke, a tutaj, teraz tydzien posuchy i jakies kilka latek zanim dotra do 3 sezonu, a to juz ponad moje sily
Jedyne co mnie draznilo to to ze gadali Star Trek : Enterprise !! to jest burak jakich malo !!!
Napisano 03.05.2004 - |06:58|
Nie rozumiem?Jedyne co mnie draznilo to to ze gadali Star Trek : Enterprise !! to jest burak jakich malo !!!
Ze tytul brzmial 'Star Trek: Enterprise' zamiast samo 'Enterprise'?
Przeciez od 3 sezonu wlasnie mamy: 'ST: Enterprise' i IMO to bardzo dobre ze tytul na AXN dali od razu taki sam zamiast po 2 sezonach [jesli tyle puszcza...] go zmienic...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych