Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wasze propozycje zmian na forum?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
173 odpowiedzi w tym temacie

#61 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 30.04.2006 - |22:31|

Ja mam propozycje,by do regulaminu dodać, żeby nie pisać całych tematów w CAPSLOCKu, bo coraz częściej takie się pojawiają, a strasznie źle to wygląda...

I związku z tym, prosił był by te kilka tak napisanych tematów poprawić. Jeśli oczywiście istnieje taka możliwość...

edit:

odpowiadałem na post Grincha, ale chyba go usunął, a głupio wyglądały dwa moje posty jeden po drugim :)

Lekko się nie zrozumieliśmi,

chodzi mi o sam temat nie post, ponieważ najczęściej nie ma potrzeby by pisać cały temat wielkimi literami, tak jak w tym przypadku http://forum.gwrota....?showtopic=5304

Użytkownik Toudi edytował ten post 30.04.2006 - |22:45|

#62 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 30.04.2006 - |22:49|

Tak wiem, wiem przeczytalem 2 raz i zrozumialem :) A jak chcialem edytowac to baza chwilowo padla ;)

Ten punkt zostanie dodany wraz z nadchodzaca aktualizacja regulaminu.

Edita:
Ten punkt regulaminu nie bedzie sie tyczyl nazw seriali, filmow i wyjatkow. Oczywiscie tematy typu: "GDZIE MOGE ZNALESC STARGATE SEZON 9" beda edytowane.

Pozdrawiam.

Użytkownik Grinch edytował ten post 30.04.2006 - |22:52|

• www.gwrota.com

#63 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 01.05.2006 - |11:24|

Do rozmowy o podziałach, działach i przedziałach forum się nie wtrącam ale wracając do tematu "Wasze propozycje" wnoszę o dodanie do komnikatorów nazwę użytkownika Skype. Kiedys z głupoty założyłem dlatego nowty temat(mea culpa). Tam dowiedziałem sie że "Będzie to poprawione" i czekam. Nie widziałem żeby wielu ludzi miało w profilach MSnA czy ICQ. A sumie na Skypie też można prowadzić tematowe czaty może nie będzie z tym tyle problemów co z IRc. Taka moja propozycha, może się doczekam.
  • 0

#64 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 01.05.2006 - |11:29|

Tak dobrze zostalo napisane, ze bedzie to bedzie.
Czy mamy pracowac w swieto dla skype ? ;]
  • www.gwrota.com

#65 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 01.05.2006 - |11:50|

OK, sorry. Odniosłem złudne wrażenie że zostało to zapomniane. Pare ciakawych zmian się pojawiło na forum i czekałem też na to. W takim razie ponowne mea culpa.
  • 0

#66 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 04.05.2006 - |13:36|

Jeden z użytkowników (Faja) w dziale "stargate sg-1" zaproponował konkurs na user bara, wedłóg mnie jest to dość fajny pomysł, co myślią o tym Admini?
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#67 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.05.2006 - |13:49|

Konkurs bez wiekszego sensu. Przeciez i tak nie mozna wozic grafik w sygnaturkach. (nie dotyczy pojedynczych osob.)
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#68 greco

greco

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 345 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 04.05.2006 - |16:24|

W sumei to userbar orion-tokra by sie przydal.
  • 0

#69 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 04.05.2006 - |16:58|

nie tylko można by było zrobiś UB całej sieni OTG :) przecież wielu z nas wypowiada się na innych forach można by było troche zareklamować sieć OTG :)
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#70 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 15.08.2006 - |17:11|

Ja mam taką propozycje odnośnie adresów wrót przy działach, mianowicie co administratorzy myślą o tym aby zrobić coś takiego jak na forum OTG Smalvile, na którym te obrazki mrugają, ale to nie zbyt ładnie wygląda u nas by można było zrobić coś takiego aby mrugały tylko obrazki w działach w których pojawiły się nowe odpowiedzi i aby nie mrugały tak intesywnie jak na forum OTG Smalwille :afro:
  • 0
Prawo Clarke'a

#71 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 29.09.2006 - |21:46|

witam,
staram sie zawsze napisac wiecej, niz 1 linijke, bo nie lubie FTSL :) jednak czasem trudno jest sie naprawde rozpisac... a awatar i dane usera zabieraja na tym forum niezwykle duzo miejsca. jak sie nie ma myszki z rolka, to przewijanie strony trwa i trwa i trwa... :)
byloby to pewna oszczednoscia, gdyby udalo sie jakos zwezyc okienko profilu.
to tylko taka moja sugestia. :)
no prosze, ile napisalam, a ile jeszcze wolnego miejsca pod moim postem....
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#72 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 01.10.2006 - |10:43|

elam: proponuje uzyc przycisku "Page Up/Down" na klawiaturze ;) przewija ono okno o cala dlugosc ekranu (rolka przewija standardowo o 3/4 dlugosci).
  • 0

#73 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 01.10.2006 - |12:11|

jeeej no taka mundra to tez jestem :) rownie dobrze moge sobie zainstalowac myszke z rolka. nie robie tego, bo... nie :)
przycisnij sobie page down, czasem przewinie ci sie za duzo, bo to od posta tez zalezy.
chodzi mi o ergonomicznosc i o oszczednosc miejsca, na stronach forum, a nie mojej klawiatury. troche mnie denerwuja te wolne przestrzenie. jak w kosmosie :)

Użytkownik elam edytował ten post 01.10.2006 - |12:13|

• 0

#74 kamkaw

kamkaw

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoTrzebinia

Napisano 02.10.2006 - |20:50|

chodzi mi o ergonomicznosc i o oszczednosc miejsca, na stronach forum, a nie mojej klawiatury. troche mnie denerwuja te wolne przestrzenie. jak w kosmosie

Może zrobić takiego tricka, że profil normalnie jest schowany a jak najedziesz na napis 'PROFIL' to sie rozsówa i mamy normalnie ergonomiczność :D
  • 0
████████████████████████
Rip SG-1

#75 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 07.10.2006 - |20:55|

a da sie tak?
to ja poprosze :D
  • 0

#76 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 08.10.2006 - |00:40|

ludzie, po co komplikować działanie forum, tak było, jest, to czemu ma nie być? źle wam że musicie przewijać stronę?
ustawcie sobie JEDEN POST na stronę, to nie będziecie musieli przewijać

ja np ustawiam max ile można, by wszystko było w jednym oknie, a nie że czekać na kolejną stronę.....

poza tym zawsze macie

Wersję Lo-Fi

tam w ogóle nie macie profilu i problemu.

#77 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.10.2006 - |14:39|

chcecie ergonomicznosci uzywajcie Wersja Lo-Fi

nie ma to jak nie przeczytac tematu do konca
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#78 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.02.2007 - |13:24|

Mam małą propozycję na zmianę na forum, otóż trochę wkurzające jest to, że nabijacze postów szybko zdobywają wyższe rangi pisząc krótkie posty a ci co piszą mało a wielkie posty tkwią w niskiej randze. Co powiedzielibyście na to, aby naliczać każde 3 linijki w poscie jako jeden post do rangi, czyli jak zacznie pisać jednego posta to automatycznie ma 1 do rangi, jak przekroczy 3 linijki to ma 2 posty do rangi a jak przekroczy 6 linijek to ma 3 itd. . To tylko taka propozycja ponieważ trochę mnie to denerwuje, nie odbierzcie tego źle odpowiadając mi coś w stylu "jak ci się nie podoba to opuść forum" bo i tak zostane ;).

Użytkownik Juki edytował ten post 18.02.2007 - |13:26|

• 0

Dołączona grafika

#79 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.02.2007 - |13:35|

Czy te rangi są aż tak ważne? Moderatorzy pracują nad tym by nabijacze mieli utrudnione życie.
Nie róbmy znowu problemu z rangami. To tylko dodatek do forum dla wprowadzenia wojskowej atmosfery.
  • www.gwrota.com

#80 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.02.2007 - |14:04|

Pracujemy, pracujemy. Tylko chyba juz kazdy zauwazyl, ze usuniecie posta nie ucina liczby w liczniku :/ Nie wiem czy mozna to przelaczyc ale byloby to zalecane.

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 18.02.2007 - |14:04|

• 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych