Eee tam Rambo,dlaczego miałby si.e nie podpakować???Normalna rzecz,ma wyglądać jak ciota???To tylko serial,nie płacą im tam milionów,żeby mógł sobie na ciotowanie pozwolić a,że już Jacka przerósł w sile,to normalne.Daniel ma 33 lata gdzies a Jack 53.Znaczy sie w normalnym życiu.
Wiesz najgorsze gdy znasz zbyt szczegółowo serial i niemal każdy fakt jaki są zostają wykerowane postacie. (Nieraz myśle że bycie maniakalnym fanem ma swoje wady, normalny fan nie przejmuje się szczególami i ma spokój, nie widzi błędów itd.) Owszem, charaktery się zmieniają. Teal'c z sezonu na sezon staje się bardziej człowiekiem... Daniel najwyraźniej jeszcze trochę a wstąpi do komandosów i pobije Tealca:].
Mówią o sprawach siłowych. Ostatnio to widzieliśmy Sam i Daniela na siłowni, co dla mnie było całkowitym szokiem! :> Jak dotąd kreowano Teal'ca i Jacka jako takowych maniaków wysiłku fizycznego. Jack naucyzł Tealca boksu, a też Jack wydawał się być zaintersowany w odcinku 403 siłownią. Teraz podkreślana jest kulturystyka Daniela. W 706 ten obcy w głowie Daniela mówił ze ma takie i takie ciało, w 705 Daniel tak usiadł przy stole że Tealc już mnie muskularnie wyglądał no i teraz 711. Czy to dobrze czy źle? Możliwe że to dobrze że Daniel staje się coraz bardziej podobny do żołnierza, może też zacznie myśleć jak żołnierz i będzie już całkiem miło. (prawde mówiąc nawet by mi to pasowało)
A teraz co do Lowdown?
Tam w pewnym momencie Daniel mówi: "biorę waszę stanowisko, zbierajmy technologię, dokopmy Goauldom". (to się nawet trochę wiąże z powyższym)... czy ktoś wie z jakie odcinka to może być? jeśli wogóle to jest z jakiegoś odcinka?
Także scena z zapowiedzi do siódmego sezonu gdzie Jack odpowiada co najbardziej lubi i o tym obiedzie z Marry Streenburger (jakkolwiek się nazwisko tej pani pisze). Czyżby to była jakaś wycięta scena z któregoś odcinka? Bo np. nie widzieliśmy żadnych scen z 711, 710, 709. Zabardzo też nie mogę dopasować? I wogóle kto to był, jakiś wywiad? A może poprostu nakręcili scenę dla Scf-Fi Channel?
Jack ile ma lat? hehe sam nie wiem... najnowsze dane mówią że 46 bo tak stwierdzono na oficjalnej stronie, jednak niedługo okaże sie wkolejnym odcinku że 60, a jeszcze w następnym że 35 :]

Logowanie »