Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia vs. Kate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#41 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:06|

wtedy zapewne pokaże swoje prawdziwe oblicze :hyhy:

wg mnie ona caly czas jest i bedzie soba. w obliczu zagrozenia bedzie jako jedna z nielicznych umiala zachowac zimna krew i przystapic do dzialania, tak samo jak sawyer i kate :)
  • 0

#42 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |22:08|

no ale może w obliczu zagrożenia pokaże na cą ją stać,i naprawi swój wizerunek wśród lostowiczów
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#43 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:21|

no ale może w obliczu zagrożenia pokaże na cą ją stać,i naprawi swój wizerunek wśród lostowiczów

gdyby nie miala naprawic to inaczej nie wstawialiby jej jako "season regular" :)
poza tym jak juz gdzies pisalem - dopiero ja poznajemy i to ze ocenilismy ja na podstawie dwoch,trzech odcinkow nie znaczy ze jest taka caly czas :)
zauwazcie ze kazdy w nowej grupie jest na poczatku nieufny :)
  • 0

#44 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |22:23|

no jej ufają tylko ziomki z tylnej częsci samolotu,pewnie gdyby nie zabiła shannon to szybiej zaskarbiła by sobie sympatie pozostałych rozbitków
  • 0
Dołączona grafika

#45 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |22:28|

No jak Jack z Ana zaczna tworzyc ta swoja "armie" to niesadze zeby lostowicze polubili Ane poniewaz bedzie ona duzo od nich wymagala a co za tym idzie nie bedzie zbyt milutka
  • 0

#46 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:32|

No jak Jack z Ana zaczna tworzyc ta swoja "armie" to niesadze zeby lostowicze polubili Ane poniewaz bedzie ona duzo od nich wymagala a co za tym idzie nie bedzie zbyt milutka

jak armia to armia a nie wojsko na wakacjach :)
ja sie nie zdziwie jak bedzie wymagajaca bo dzieki temu przynajmniej wiekszosc "zolnierzy" bedzie miala szanse na przezycie :)
  • 0

#47 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:44|

jak komus zalezy na przezyciu to zrobi wszystko aby tak sie stalo :)
oczywiscie moga sie trafic slabe jednostki ktore nie dadza rady i wtedy "armia lostowa" bedzie musiala ich bronic jako "cywilow" :P
  • 0

#48 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 13.03.2006 - |23:36|

Spokojnie panowie, spokojnie.
Rozważmy rzecz na chłodno:
1. Inteligencja
Ana-Lucia - podstęp z dołem
Kate - wpadka z Innymi
2. Siła fizyczna - trochę bez sensu analizować - ale jak lubicie
Ana-Lucia - całe stado facetów z Sawyerem na czele
Kate - nie kojarzę
3. Uroda - podejrzewam, że Kate jest bardziej bliska ideałowi urody mieszkańców północnej Europy

Nie wiem, skąd te poklady nienawiści do Any-Lucii. To, że ktoś musiał wyeliminować Shannon jest jasne, bo chciała zagrać w Mgle i tyle.
  • 0

#49 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 13.03.2006 - |23:56|

Jaka tam zła kobieta. Przekroczyła czasem granicę obrony koniecznej, ale na jej miejscu postąpiłbyś inaczej?

Może jednak bym się chwilkę zastanowił - w sytuacjach "dużego stresu" jakim jest zagrożenie staram się zachowywać i myśleć logicznie - i myślę, że jabym jednak poczekal i zobaczył co na mnie idzie - zresztą jabym się misia spodziewał a jedna kula by go niepowaliła więc już wolałbym brać nogi za pas... :>
  • 0

Dołączona grafika

#50 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.03.2006 - |00:03|

poczekalbys ?
nie zapomnij ze shannon biegla w tym kierunku a poza tym na miejscu luzynki jakby ja widzial i slyszal ze cos biegnie w moim kierunku i nie wiadomo co to jest to wiedzialbym ze za mna stalo kilka osob i nie chcialbym narazac ich zyc na niebezpieczenstwo :)
zreszta czym sie martwic - zginela shannon ale sa nowi ludzie w obozie dzieki temu :)
rose odzyskala meza wiec ona najbardziej sie cieszy :P
  • 0

#51 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.03.2006 - |00:14|

racja jej tam jakoś wisi śmierć Shannon zyskała coś więcej - swoją drogą coś mało o nich jest powiedziane...

no wlasnie, smierc innych jej wisi bo odzyskala meza :P
szczerze? dobrze ze o nich nie mowia bo nie dosc ze jakc mial 5 odcinkow (ktos tak naliczyl) a claire tylko jeden a doszli jeszcze libby, lucynka i eko wiec po co kolejne osoby? niech lepiej nadrobia claire, hurley'a, libby, eko i lucynke :)
  • 0

#52 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 14.03.2006 - |11:57|

Ana Lucia ma dwie niewinne osoby na sumieniu zabiła Shannon a do tego zamkneła Nathana co przyczyniło się do jego śmierci. Oprócz tego chciała zostawić Sawyera, który pewnie też by zmarł.
  • 0

#53 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 14.03.2006 - |12:23|

Ana Lucia ma dwie niewinne osoby na sumieniu zabiła Shannon a do tego zamkneła Nathana co przyczyniło się do jego śmierci. Oprócz tego chciała zostawić Sawyera, który pewnie też by zmarł.

Bo to kobieta z ogromnym instynktem przetrwania, to że chciała zostawic Sawyera wykonikalo z prostej kalkulacji - albo Sawyer albo reszta grupy.
To że jej sie strzelilo do Shannon to wynik stresu, jakbys slyszal wszedzie szepty i widzial jak dzialaja ci Inni co potrafia to tez bys roztrzesiony i zdenerwowany chodził.

P.S. Ja tam i tak Kate wole jest bardziej kobieca :P
  • 0

#54 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |14:55|

ok... jednak skoro Saywer ma teraz broń i dał ją Kate ( jak szły do dźungli ) to czemu miałby niedać jej lucynie? więc jej przerwa w zabijaniu może niepotrwać długo... :D

Ana-Lucia to twarda baba, ale nie jest psychopatką. Nie przesadzajcie.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#55 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 14.03.2006 - |15:02|

ok... jednak skoro Saywer ma teraz broń i dał ją Kate ( jak szły do dźungli ) to czemu miałby niedać jej lucynie? więc jej przerwa w zabijaniu może niepotrwać długo... :D

A nie mówiłem, że zaszkodziło? Ana jest osobą, która nie zabija bez potrzeby. Wielbicielom Kate przypominam jak kończa powiązani z nią mężczyźni...
  • 0

#56 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14.03.2006 - |21:36|

i wtedy będzie rzeź niewiniątek,ja już dostałem,10%(za coś)a tak swoją drogą to lucynka,jak się dorwie do gnatów to będzie chciała jak najszybiec iść na othersów,bo jak ktoś już napisał "jak lucynka widzi broń to orgazmu dostaje" :hyhy: :hyhy:
  • 0
Dołączona grafika

#57 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 14.03.2006 - |22:35|

Mógł się wystarac o jakies pozwolenie. Przeciez jak były w luku bagażowym to i tak by ich nie użył w czasie lotu.

niby racja - ale ja podejrzewam, że jak mu niepozwolili jechać na te wyprawę bo był niepełnosprawny, więc postanowił samemu wybrać się na taką wycieczkę... więc na wszelki wypadek wziął ze sobą parę noży...
  • 0

Dołączona grafika

#58 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.03.2006 - |22:37|

pozwolenie na bron maja tylko policjanci itp itd.
noze to jest bron a broni nie wolno wnosic na poklad samolotu, nawet w bagazach :)
  • 0

#59 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 14.03.2006 - |23:48|

pozwolenie na bron maja tylko policjanci itp itd.
noze to jest bron a broni nie wolno wnosic na poklad samolotu, nawet w bagazach :)

Wiesz, ile razy miałem "broń" w swoich bagażach? Jeśli noże były w luku bagażowym, to nikt nie ma prawa ci złego słowa powiedzieć.
  • 0

#60 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 15.03.2006 - |01:25|

i wtedy będzie rzeź niewiniątek,ja już dostałem,10%(za coś)a tak swoją drogą to lucynka,jak się dorwie do gnatów to będzie chciała jak najszybiec iść na othersów,bo jak ktoś już napisał "jak lucynka widzi broń to orgazmu dostaje" :hyhy: :hyhy:

Przeciez to Ana zabraniala Michaelowi isc do Innych po syna. Gdyby byla tak odwazna to by dawno poszla do Nich ale ona (mozliwe ze jako jedna z nielicznych) doskonale zdaje sobie sprawe z ogromnej sily Innych i jest bardzo ostrozna
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych