Jak powinien zakończyć się Lost?
Napisano 01.01.2007 - |21:56|
Napisano 02.01.2007 - |05:54|
Thank you and Nestle!
Napisano 02.01.2007 - |15:00|
na stronce LOST.GWROTA gdzieś jak poszukasz w newsach to napewno znajdziesz, że nawet aktorzy nie wiedzą co się z nimi stanie, a co dopiero scenarzyści...
Napisano 02.01.2007 - |15:47|
Choć producenci decyduje o aktualnym kształcie serialu, nei sa oni jego włascicielami. Sieć ABC jest nim. jeśłi zdecydują, ze LOST ma miec dziesięc sezonów, a na to nei będą sięgodzić producencji, zostaną zastąpieni innymi. Jeśli ABC zdecyduje zrobić z Lost franczyze, to bedziemu mieli dwa lub trzy seriale na raz. Jeśli zaś przestanie przynosic zyski, pójdzie pod nóż i nikt nie będzie sie martwił o sensowne zakończenie.ja się mogę założyć!
na stronce LOST.GWROTA gdzieś jak poszukasz w newsach to napewno znajdziesz, że nawet aktorzy nie wiedzą co się z nimi stanie, a co dopiero scenarzyści...
Jeśłi natomiast, szcześliwym zbiegiem okoliczności seria zakończy się w sensownym okresie czasu, to będziemy mieli jakies sensowne zakończenie, nawet jeśli jescze nei jest one znane scenarzysta w tym momencie. Widzielismy już programu kończone, kiedy były w szczycie popularności.
Genesis
Napisano 02.01.2007 - |16:19|
było napisane coś w ten deseń:
aktorzy dowiadują się dopiero na planie, co się z nimi będzie działo w danym odcinku... a scenarzyści piszą odcinki na bieżąco: "mamy wizję historii na najwyżej 2 epizody w przód" [to akurat pamiętam i to można uważać za cytat]....
więc prawda, pomyliłem się... ale błąd poprawiłem, jeśli chcesz możesz poszukać dowodu na stronce...
Napisano 02.01.2007 - |19:48|
Napisano 02.01.2007 - |20:06|
Przyszła mi do głowy taka myśl :aniolek: :
Możliwie szybko i z wyjaśnieniem wszystkich poruszonych wątków - samo to potrwało by pewnie jeszcze ze dwa sezony
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie
Napisano 02.01.2007 - |20:12|
Nie mozna mylić pisania scenariuszów, które jest pierwsza fazą produkcji episodu z planami fabuły serialu jako całości. To, przynajmniej w ogólnych zarysach jest głownym autorom Cusowi i Lidndelofowi (nie zapominajmu o JJ Abramsie) znane. Wiedza do czego serial zmierza, lub przynajmniej mają kilka alternatywnych koncepcji , na wypadek, kaby stacja zdecydowała się dokładac kolejne sezony.Nie no Tobie wierzę, ale scenarzystą już nie bardzo. Coś mówić muszą. Gdyby powiedzieli, że scenariusze są już gotowe, ludzie dopytywaliby się co i jak a tak mają spokój. Moim zdaniem obecnie pisane są już ostatnie odcinki, bo tak się odbywa proces produkcyjny.
To już sie zaczeło. jeszcze w połowie drugiego sezonu mało co wiedzieliśmu o Innych, nawet nei byliśmy pewni ich istnienia, lub raczej stałego zamieszkania na wyspie - taraz juz wiemy bardzo dużo szczegułow, na ich temat. Jeszcze kilka epizodów i bedziemy mieli dobre pojęcie co tam się dzieje.Niezłe pytanie: Jak powinien zakończyć się LOST?
Przyszła mi do głowy taka myśl :aniolek: :
Możliwie szybko i z wyjaśnieniem wszystkich poruszonych wątków - samo to potrwało by pewnie jeszcze ze dwa sezonyA już zaczynam się niecierpliwić... co dalej...
Cytat z wywiadu z Lindelofem
But unfortunately, it’s completely moot whether it’s four years or five years or seven years, because I don’t own the show and [co-creator and executive producer] J.J. [Abrams] doesn’t own the show and [executive producer] Carlton [Cuse] doesn’t own the show - Touchstone and ABC own the show. And as long as it’s a show that is popular and that people are watching, they’ll never let us end it, which is sad and depressing.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 02.01.2007 - |21:12|
Genesis
Napisano 18.01.2007 - |00:53|
Napisano 25.01.2007 - |22:51|
a tak serio skoro zapowiedzieli ze bedzie 5 serii to podejrzewam ze pomimo przejsc grupa rozbitków i inyych bedzie musiała sie polaczyc aby stawic czoło jakims problemom albo w miedzyczasie okarze sie ze tak naprawde cała wyspa to jeden wielka sciema i bedzie tak jak w tym filmie z jimem careyem ze sa tak naprawde w wielkim studio telewizyjnym ;] hehe to byłoby zakonczenie:)))
Napisano 19.02.2007 - |18:25|
Nie spoileruj wiecej bez tagów, bo będą warny
Hans Olo
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 19.02.2007 - |19:37|
Napisano 19.02.2007 - |21:01|
Napisano 19.02.2007 - |21:24|
Napisano 19.02.2007 - |21:56|
Thank you and Nestle!
Napisano 26.02.2007 - |20:22|
tym bardziej teraz jak nie będzie juz innych przerw w serialu, to muszą się strzeszczać i tak jak piszecie mają odcinki rozpisane tylko kilka do przodu.
Napisano 27.02.2007 - |18:46|
twórcy, scenarzyści powiedzieli ze mają tylko ogólny zarys tego co będzie w przyszłości, mają także pomysł na zakończenie serialu, ale nic więcej...
tym bardziej teraz jak nie będzie juz innych przerw w serialu, to muszą się strzeszczać i tak jak piszecie mają odcinki rozpisane tylko kilka do przodu.
A ja myśle choć oczywiście nie jestem pewien, że do samego końca będą oglądać tematy podobne do tego na forach, wybiorą najciekawszy i wcielą go w życie. Chyba, że sami lepszy wymyślą.
Napisano 09.03.2007 - |16:27|
A jak sie zakonczy to wiadomo:ogladalnosc <6 000 000 (tylko zeby nie ucieli bezsensownie fabuly) :censored:
Użytkownik piotrekoonpl edytował ten post 09.03.2007 - |16:28|
Napisano 08.04.2007 - |13:15|
Rozbitkowie albo wracaja do domu po tym wszystkim, albo zostaja na wyspie zeby zajac sie "nastepnymi".
Napisano 08.04.2007 - |13:34|
Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.
Napisano 08.04.2007 - |20:01|
A oststecznie, dzieki perswazji Locke'a i tak wszyscy beda chcieli zostac na wyspie albo Desmond zabierze ich w podroz w czasie a Charlie zorbi biznes, uprawiajac jakies zielsko.
Do tego zaloza sobie internet i beda mogli szybciej porozumiewac sie z Othersami.
A potem zrobi nam sie z tego Moda na Sukces i dojdziemy do sezonu 10...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »