[quote name='maslot' post='163774' date='7.03.2006 |00:54|']
Nawiasem mówiąc: w pierwszych 200 milionach cyfr rozwinięcia liczby pi nie ma ciągu Liczb. Nie ma też ich w pierwszym milionie cyfr rozwinięcia liczby e. To musicoś znaczyć
[/quote]
Taaa, to znaczy, że ten ciąg wystąpi dopiero w 815 milionie rozwinięć liczy pi i przy 108 milionie rozwinięć liczby e - napewno!
[quote name='Jonasz' post='163781' date='7.03.2006 |02:18|']
O nisą tak przekonani o słoności tej wody, że nawet nie prubóją.
Teraz zauważyłem, że wklepując cyferki do Google Earth pomyłiłem jedną (drugie 15 zamiast 16). Po wpisaniu prawidłowo, wyspa wypada w środku pusczy, z dala od wszelkiej wody. oznacza to, że ocean jest w 100% złudzeniem optycznym. Dobrą stroną mojej teorii jest łątwośc wytłumaczenia rozbitego samolotu z Nigerii. To za miedzą.
[/quote]
Święta prawda, ale wprowadza poważny problem z wyjaśnieniem obecności wraku "Black Rock".
[quote name='Jonasz' date='7.03.2006 |15:09|' post='163848']
Moja nagubsza teoria wyspy-nie-wyspy jest absolutnie najlepsza, gdy wyjania wszytsko z wyjśnia wszytsko z wyjątkiem Black Rock i Białego niedźwiedzia.
jedynie Walt pił ja za co został skarcony przez ojca. Pamiętacie jego zaskoczenie, gdy ten mu mówił, że nie można pić słonej wody?[quote]
Tak to musi być to - Walt w sprzeciwie ojcu ochlał sie jej dotego stopnia, aż mu się coś z mową stało (patrz odcinek gdzie Walt objawia się w namiocie Shanon).
[quote name='Jonasz' date='7.03.2006 |15:09|' post='163848']
Co zaś do misia polarnego, chyba nawet najwięksi sceptycy przyznają, że łatwiej mu było przewedrować drogą lądową z Syberii do Afryki, niz przepłynąć bezkresny Pacyfik.
[/quote]
Nie bieżesz po uwage Black Rock, moze nasz mis na niej podróżował, zniosło go na wyspę, spodobało to przepiękne miejsce i tak mu się tam zostało.
Najgłupsza teoria
Rozpoczęty przez
maslot
, 06.03.2006 - |13:32|
40 odpowiedzi w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych