Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sam Carter [SG1]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#41 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 14.11.2003 - |23:03|

Zrobiłam zdjęcie, jak wypstrykam kliszę do końca to zamieszczę na forum (nawet jak wyjdzie brzydkie - bo obiecałam)

.

rexus być poważnie zaniepokojony stanem 121277 i zastanawiać się czy nie pożyczyć jej kropelek w celu opamiętania się

rexus być przeciwny umieszczaniu fotki przez 121277 na forum – z powodu duze ilości młodych ludzi go czytających u których owo zdjęcie może spowodować złamania nerwowe stany lękowe i inne nieprzewidziane skutki

Ja sie za to zaczac zastanawiac czy rexus aby nie naduzywac kropelek - i czy one cos nie robic z jego glowa :D

Mam nadzieje ze to tylko pozory - :D - i z rexusem bedzie wszystko w porzadku :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#42 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 18.11.2003 - |19:35|

Ja sie za to zaczac zastanawiac czy rexus aby nie naduzywac kropelek - i czy one cos nie robic z jego glowa

rexus wyjaśniać ze zażywane przez niego kropelki mieć właściwości leczniczo – terapeutyczno - uspokajające. Zaś, co do umieszczenia zdjęcia 121277 – rexus obawiać się że gdy go zobaczyć to nawet kropelki nie być wstanie mu pomóc (a rexus’owi nie chce się kupować nowego monitora)

Mam nadzieje ze to tylko pozory -  - i z rexusem bedzie wszystko w porządku

Z rexus’em być zawsze jest wszystko w porządku – tylko z wami innowiercami jest inaczej :D
  • 0

#43 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 19.11.2003 - |23:48|

Z rexus’em być zawsze jest wszystko w porządku – tylko z wami innowiercami jest inaczej :D

Śmiem wątpić czasami:)

A co do zdjęcia to nie jestem aż tak powalająca pięknością, ani tak strasznym maszkaronem, żeby ktoś przeze mnie musiał zażywac kropelek. Coponiektórzy, którzy widzieli fotkę w gazecie "Dziecko" (robiona tuż przed zmiana fryzury) lub starą, na podanej przeze mnie stronie moga poświadczyć...

Coś rexus jest słabego zdrowia...bardzo...

Czy zakładamy ruch "Saverexus"?

:D
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#44 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 23.11.2003 - |12:44|

Śmiem wątpić czasami:) ...
..Coś rexus jest słabego zdrowia...bardzo...

Czy zakładamy ruch "Saverexus"?

Orzesz ty niewierna kobieto :D

Tu potrzeba założyć ruch „saveforumsg-1”, i wezwać doktora żeby przebadał, co poniektórych, (bo maniactwo serialowe zdaje się negatywnie wpływać na niektórych forumowiczów – do fryzury się zaczyna ….hee… a ciekawe na czym skończy)

Zrozumiałbym gdyby 121277 chciała sobie zrobić fryzurę ala Janet Fraiser – mógłbym jej to wybaczyć, ale że zachciało się jej mieć fryzuje pospolitej ladacznicy Sam tego wybaczyć nie mogę …feeee..

rexus chcący uśmiercenia Sam w 8 sezonie !!
  • 0

#45 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 25.11.2003 - |14:37|

Tak jak dalej różnicy niewidzę w sezonie siódmym u Sam w wyglądzie, tak ostatnie pojawienie się Amandy w ten weekend na zjeździe w Niemczech i jej zdjęcie może wszystkich zdziwić nie tylko z powodu długich włosów.
Na stronie http://tomama.de/news2003/ jest zdjęcie:
http://www.stargaten...cc/amanda01.jpg
Zdjęcie to wskazuje że:
a. zdjęcia które podało SDJ drużyny SG1 z siódmego sezonu (do których linki podałem w odpowiednim temacie) jest przeróbką z innych zdjęć, lub są to zdjęcia odległe
b. Amanda w ciągu dwóch miesięcy po prostu sobie odpuściła.
Log65: Happy camper

#46 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 25.11.2003 - |19:18|

Lepiej wygląda w krótkich i wtedy gdy sobie nie "odpuszcza".

Tak się zastanawiam, może zapuścić włosy i zrobić fryzurkę "na Sam" :P (ja mam proste to może mi wyjdzie :D)? Hehe :D.

Użytkownik mathix edytował ten post 25.11.2003 - |19:18|

• 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#47 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 25.11.2003 - |22:54|

kończy się na odchudzaniu...coby zostać taką anorektyczką jak Sam.
A fryzura na Janet juz była...i mi się znudziła...po prostu.
Ale tej co teraz mam też nie będe nosiła długo...
Przed sylwestrem obcinam sie na Daniela:)
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#48 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 25.11.2003 - |23:02|

Co do tego zdjęcia. Było ono szczególnie źle zrobione. Pojawiło się teraz więcej zdjęć Amandy z tego zjazdu (zresztą w najbliższy weekend zjazd też we Francji) na których wygląda normalnie.
Ja proponuję fryzurę Teal'ca.
Dobra jest też Jacka gdy się nie czesze.
Log65: Happy camper

#49 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 26.11.2003 - |08:33|

O,tak, fryzura Jack'a jak się nie czesze jest gigant. A ja już mam fryzurę na Daniela (ukrywam się przed NID ( potrzebna mi do zadań specjalnych. Długie mi zawadzają ale to zdjęcie jest wyraźnie nieudane, to fakt. ;)
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#50 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 26.11.2003 - |18:22|

Pewnie rexus przerobił w Photoshopie, żeby wyglądała gorzej. :P Zaraz dostaniem zdjęcie Janet z wypolerowanymi zębami, dodatkowym makijażem i powiększonym biustem. :D Pewnie też będzie wyższa. :)
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#51 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.11.2003 - |22:44|

Dla Rexusa nawet najbrzydsza Janet będzie najładniejszą. I o to chodzi w prawdziwej miłości.
A moja fryzurę a'la Carter diabli wzięli dzisiaj.
Synek podczas zabawy (udawałam, ze śpię, na dywanie) wziął jakieś mazidło i głaskał mnie po głowie. Jeszcze nie doszłam co to było i skąd to wziął (podejrzewam, ze to jakiś klej), ale skutecznie posklejał mi włosy. Ni dało się toto zmyś ani sciągnąć...jakby guma, ale przezroczysta...i musiałam iść do fryzjera... I:
mam teraz ciut krótszą fryzurę a'la Janet. To dla rexusa:)

A...zrobię fotkę i tez umieszczę...chyba, ze rexus założy jakiś ruch Saveczłonkówforuminiezamiszczajzdjęć ( chyba tak się powinien nazywać) :)

Użytkownik 121277 edytował ten post 27.11.2003 - |22:44|

• 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#52 Gość_Abr@_*

Gość_Abr@_*
  • Gość

Napisano 07.03.2004 - |03:09|

Sam - chodząca alfa i omega zbyt mądra - osobiście nie lubię tej postaci - choć aktorka niczego sobie.
  • 0

#53 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 19.05.2004 - |19:42|

To że serial nie trzyma się logicznie kupy wszyscy wiemy.

To że postacie są wogóle niedopracowane tez wiemy. Ale niektóre rzeczy już wołają o pomstę do nieba.

Sam w odcinku – 1x01 mówi:

„Podczas wojny w zatoce wylatałam ponad100 godzin na terytorium wroga.”

Koś zapyta i co z tego …a to że to kłamstwo jak cholera – wystarczy się przyjrzeć odznaczeniom, same naukowe, raptem 3 za treningi i szkolenia wojskowe – i to takie badziewie jak cholera(o tym ze nie ma nic za kampanie w Kuwejcie i operacji „Pustynna burza” nawet nie wspomnę). To nawet Janet ma 3 odznaczenia za kampanie w Kuwejcie. Nasza kochana ladacznica Sam nie ma nawet odznaczenia za dobrą służbę – gdyby wierzyć temu co nosi na mundurze – wychodzi z niej mol książkowy a nie żołnierz sił lotniczych - paranoja
  • 0

#54 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 19.05.2004 - |20:33|

Niestety znów masz racje, choć ja patrzę na to troszkę inaczej
Coś mi się wydaję, że w pierwszych sezonach nikt od strony wojskowej tak dokładnie na to nie patrzył i tyle.
Choć to ewidentnie niedopatrzenie przede wszystkim koordynatora wojskowego bo scenarzysta może napisać wszystko a to koordynator ma zadbać o to żeby było ok :)
:censored: :censored: :censored:
  • 0

#55 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.05.2004 - |21:29|

czy ktoś mi wytłumaczy skad rexus zna odznaczenia Carter? byly pokazane w ktoryms odcinku?
proszę o odpowiedź!
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#56 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 19.05.2004 - |22:10|

czy ktoś mi wytłumaczy skad rexus zna odznaczenia Carter? byly pokazane w ktoryms odcinku?
proszę o odpowiedź!

Normalnie było i to nie raz :P

Ale żebyś dokładnie wiedział co i jak proponuję zajżeć na stronę podną TUTAJ

Użytkownik rexus edytował ten post 19.05.2004 - |22:18|

• 0

#57 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 20.05.2004 - |11:20|

Ale ona tylko powiedziała, że wylatała, a to nie znaczy, że gdzieś wykonała jakąś misję, może po prostu sobie latała i już 
... albo operacja była aż tak tajna, że nie można było jej przyznać odznaczenia 

Odznaczenia się przyznaje bez względu na tajność misji poprostu akta są tajne
to poprotu błąd koordynatora wojskowego i tyle ale dziwie się, że tego nie zmienili :(
Pewnie jak by zmienili baretki po kilku odcinkach lub w 2 to nikt by nie zauważył szczegulnie że w mundurach często nie chodzą.
Tak się zastanawiam czy Scenażyści wiedzą o tym BURACZKU ??
  • 0

#58 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 20.05.2004 - |12:08|

Przepraszam że to powiem dobitnie ale opowiadasz dyrdymały poprostu ten kto miał tego pilnować od strony wojskowej skopał sprawe pewnie nawet nie przeczytał scenariusza i do tej pory nie wiedzą chyba że skopali ten wątek tyle :(
  • 0

#59 occultus

occultus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów
  • MiastoLONDek Zdrój

Napisano 16.06.2004 - |15:08|

Bądzmy szczerzy..serial ma wiele niedociagnięć, postaci są ostro naciagane.... ale mi się podobają!!
Do postaci Sam się przyzwyczaiłem i nie wyobrażam sobie na jej miejscu np. teraz jakiegoś naukowca w okularkach (tak aby po prostu zewnętrznie spełniał wymagania bycia naukowcem). Zwłaszcza jak obejrzałem "BeyondGate" z Amandą Tapping i wtedy o dziwo przypadła mi jeszcze bardziej do gustu :P
  • 0

#60 lechar

lechar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoZgierz

Napisano 18.06.2004 - |10:08|

Ale dyskusja ! Sam jest kluczowa w serialu. A tu dyskusja czy jest tłusta czy nie :wacko: . Więcej można by powiedzieć o jej roli w filmie, większość wątków utkęła by w miejscu. Więc logiczną konsekwencją jest że musi się pojawić osoba uzdolniona i z wiedzą techniczną. A skoro mamy już Daniela naukowaca i nie wojskowego to naturalne, że musiała powstać Sam. No i oczywiście musi się pojawić jako kobieta by zaprzeczyć mitowi blondynki. (facet w takiej roli byłby nudny, a poza tym zostaje jeszcze do wyboru Jack i Teal'c :D ).

<Lechar nie kochać SAM ale podabać się bardzo i wcale nie być tłusta o nie>
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych