Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zakręcone spostrzeżenia.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
312 odpowiedzi w tym temacie

#41 Gość_SoJeR_*

Gość_SoJeR_*
  • Gość

Napisano 09.08.2005 - |12:01|

Tak Apropo to Locke Nie Jeździł na wuzku całe życie tylko przez 4 lata :] a Boone widział zrzerającą Shannon dlatego że Locke posmarował jego głowe tą halucynogenną mazią :) Co Do Reszty ( bo niechciało mi sie czytać ) jest pewnie trafna B)

Co Do Teori Kate myśle że coś może w tym być :> Możliwe że Ta wyspa jest wynalazkiem jakiegoś Doktorka który stworzył to wszystko, typu : ,, System Alarmowy " Właz Bez Uchwytu., Wierza o której mówiła Danielle. a że statek (Czarna Skała) nie był dość nowoczesny mógł nim przypłynąć i potym wszystkim umrzeć lub w jakiś sposób Zginąć przez własne wynalazki które mogły zacząć szwankować i obróciły sie przeciwko niemu. Mogłobyć też tak że ten System Alarmowy czegoś strzerze :> może laboratorium tego doktorka B) Co wy na to ??

Użytkownik SoJeR edytował ten post 09.08.2005 - |12:10|

• 0

#42 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 09.08.2005 - |12:21|

Ta teoria może miec sens. Nie jest tak bardzo niesamowita jak przytaczane czasami na forum inne hipotezy. Mogłaby wyjasnic wiele np.system alarmowy czy właz.
Jednego jednak nie kojarze. Jak ten "doktorek" mogłby spowodowac ze samolot spadł. A wiemy przecież ze oni nie sa przypadkiem na tej wyspie. Akurat oni mieli sie tam znalezc...
  • 0

#43 Gość_SoJeR_*

Gość_SoJeR_*
  • Gość

Napisano 09.08.2005 - |12:25|

Ten Doktorek mógł odkryć że Jego ,,System Alarmowy" zaczął szfankować dlatego wybudował coś żeby ściągło jakiś ludzi z zewnątrz, np: statek Danielle. Mógł zginąć i ni B) ezdążyć wyłączyć tego użądzenia idlatego nasi bohaterowie sie tam znaleźli.
  • 0

#44 magrat

magrat

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.08.2005 - |08:00|

Może piosenka jest grana przez pozytywkę którą naprawił Sayd?
Tak przynajmniej być powinno,zgadzałoby się z zapisywaniem w kółko jej tekstu przez Danielle.
  • 0

#45 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 15.08.2005 - |12:04|

To Co Mówi Magrat Jest Całkiem w Porządku i jest Bardzo Możliwe. Danielle bardzo sie ucieszyła kiedy Sayid naprawil jej tą pozytywke, więc tak bardzo podobała jej sie ta melodia dlatego pisała ją na tych mapach.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#46 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 01.09.2005 - |16:09|

. To by tez wyjaśniało czemu nie powiedział innym o spotkaniu z tym czymś. I w ogóle nasz myśliwy to chyba jako jedyny zapuszcza sie tak daleko w dżungle o kazdej porze nawet w nocy zupełnie jakby sie niczego nie bał, jak by wiedział ze i tak mu nic sie nie stanie.

To dlaczego speniał i uciekał w ostatnim odcinku??

Skoro producenci odrzucili:
czyściec
ufo
podróże w czasie

to co nam zostaje? :D Teoria spisku? :)

A czytał ktoś "Władcę Much"? Tam też był Jack...
  • 0

#47 Marlowe

Marlowe

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 01.09.2005 - |20:43|

Skoro producenci odrzucili:
czyściec
ufo
podróże w czasie

to co nam zostaje? :D Teoria spisku? :)

- Eksperyment rządowy
- Teoria "czarnych dziur w oceanie" ale w nie wpadaja raczej statki nie samoloty :D
- Alternatywna rzeczywistość. Samolot mógł "rozpruć" nasze kontinum i wpaśc do innego :D
- Wyspa moze być wielkim poligonem doświadczalnym, tylko dla kogo: obcych, rzadu, wiojska, szalonego naukowca (to raczej odpada w końcu nie sa to lata 50 :D)

Chyba od czasu grania w Silent Hill'a nie miałem tylu rożnych teorii na jeden temat. :)
  • 0

#48 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 02.09.2005 - |06:58|

O, ja też :D

Mąż mi powtarza, że ja to mam smutne życie - w 99 przypadkach na 100 na początku filmu odgaduję jak potoczą się główne wątki. :)

No bo na przykład po kiego grzyba jest pies w Lost?
Żeby w którymś momencie znaleźć Walta... as simple as that. :D
  • 0

#49 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 11.09.2005 - |09:44|

Szczęśliwka Jesteś Genialna :D To Na Sens :) Podaj Jeszcze Inne twoje spostrzeżenia, bo widać że jedyna tutaj myślisz !! Buźki Dla Ciebie :* :*

PS: jeżeli twój avatar to zdjęcie córki :> to masz fajnego bobasa :]
  • 0

#50 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 11.09.2005 - |12:00|

Tak, to mój bobas, Martusia jej na imię (nadęłam się z dumy jak balon, ale w końcu własno"ręcznie" rodziłam :D).

Hm, z jednej strony Walt wydaje się być ważny właśnie ze względu na te jego jakieś"zdolności", ale z jakiegoś dziwnego powodu ciągle wydaje mi się, że siedzimy w głowie... Locke'a (jakkolwiek to "siedzenie" rozumieć). Widać, że on z jakiegoś powodu do pewnego stopnia zna tzw. "reguły gry" na wyspie.

Hm.

Jak mi się przypomni to co wymyśliśmy, to napiszę. Teraz wracam do technologii odsiarczania ;-)
  • 0

#51 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 12.09.2005 - |15:32|

a ja uwazam ze poprostu to wszystko to dziwny zhieg okolicznośći ale naprawde Ciekawi strasznie ten Film.. W Kazdym punkcie filmu mozna mowic co innego tak jak wy tutaj wypisujecie swoje spostrzezenia.
  • 0

#52 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 24.09.2005 - |22:30|

derson
post 31.05.2005 |23:40|

http://img83.echo.cx...3/629/11br1.jpg

dziwne znaki wyryte w drzewie, nie wiem co o tym mam myslec

http://img253.echo.c...3/9284/29yf.jpg

wyglada jak obcy shifty.gif albo mi sie tylko zdaje

http://img253.echo.c...53/916/38re.jpg

obcy 2 shifty.gif z przymknietymi oczyma

co o tym myslicie

PS: oh ludzie ludzie, tak łatwo was nabrać,to nie są żadne znaki wyryte na drzewie tylko LUSTRZANE ODBICIE, zobaczcie sobie dokładniej całe drzewo do samej ziemi, jeżeli jesteście spostrzegawczy to to zobaczycie bez problemu... w sumie nie dziwie wam sie że sie nabraliście bo na pierwszy rzut oka to tak wygląda jak coś wyrytego. ale jeżeli sie przyjżycie to zobaczycie to co ja :) powinienem dostać + za spostrzegawczość :D :P B)
  • 0

#53 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 27.09.2005 - |14:42|

Twórcy tego serialu muszą być ponadprzeciętnie inteligentni. Myślę, że to z Biblią mogło być zamierzone. Nazwisko Ethana też. I mam nadzieję, że serial nie skończy się tak, jak wymyślił Maciek. Nie wiem dlaczego, ale wolałabym, żeby rozwiązanie było prostsze. Hmm, sama nie wiem. A Locke to jest chyba poprostu trochę "zakręcony" i może nie do końca normalny ;) Ale to moja ulubiona postać.
  • 0

#54 john constantine

john constantine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 30.09.2005 - |01:55|

Spostrzeżenie:
Nie sądzicie że Ethan mogł być kimś w rodzaju współpracownika Rouseau?Rouseau porwała dziecko Claire-Ethan chciał Claire(moze z powodu dziecka które Rouseau kazała mu zabrać?)
  • 0

#55 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 30.09.2005 - |08:28|

Coś mi się wydaje, że nie byłby wtedy tak zdeterminowany.

Chyba... że byłby ojcem Alexa (syna Ruso)
  • 0

#56 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 30.09.2005 - |23:58|

tylko że Ruso powiedziała że zastrzeliła swojego męża bo był " chory " :hyhy:
  • 0

#57 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 01.10.2005 - |11:18|

No właśnie! Więc jego "eagerness" jako pomocnika Ruso byłaby dosyc... hm... nieuzasadniona
  • 0

#58 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 01.10.2005 - |11:20|

a może ruso odbiła ją od Ethana.... :> a Claire potem uciekła.. Ruso i Ethan byli pokiereszowani od zadrapania ....
  • 0

#59 Vega_Q

Vega_Q

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 01.10.2005 - |14:33|

Chyba... że byłby ojcem Alexa (syna Ruso)

Wyświetl post

jak juz to ojcem Alex (córki Russo)
  • 0

#60 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 01.10.2005 - |22:12|

a kto ci powiedział że to jest dziewczynka ?? <_<
  • 0