Odcinek 024 - S01E24 - Exodus - Part 2
Napisano 31.07.2005 - |19:39|
Napisano 01.08.2005 - |08:27|
Napisano 01.08.2005 - |10:53|
#44 Gość_SoJeR_*
Napisano 08.08.2005 - |11:52|
Napisano 10.08.2005 - |22:59|
Napisano 13.08.2005 - |09:43|
Jestem pod wrażeniem poziomu i treści tego posta, normalnie nie wiem co powiedzieć... Cóż za głębia przekazu. :>Wogule ta Danielle jest jakaś dziwna, zadaje sie z Ethenem i wogule powaliło ja
A co do Danielle - kilkanaście lat spędzonych na bezludnej wyspie, lat w trakcie których giną wszyscy jej przyjaciele, traci dziecko i nie ma żadnych perspektyw na wydostanie się ze swojego "więzienia" mogło ją zmienić i jest to zupełnie naturalne. Każdy może po czymś takim popaść w szaleństwo, a u Danielle jego oznaki są i tak bardzo łagodne.
Co do imienia Alex - jak najbardziej może być to imię francuskie. Nie tylko Amerykanie mają tendencję do skracania nazw czy imion.
PS. W OGÓLE piszemy osobno i przez Ó. Polecam czasem odwiedzić stronę http://so.pwn.pl/
Blood is the truth...
Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl
Napisano 13.08.2005 - |13:10|
Co do imienia Alex - jak najbardziej może być to imię francuskie. Nie tylko Amerykanie mają tendencję do skracania nazw czy imion.
Masz rację. Alex w tym przypadku to na pewno imię francuskie. Najprawdopodobniej jest to zdrobnienie od imienia Alexander, a takie imię nosiło bądz nosi wielu Francuzów, np. Alexander Dumas, autor "Trzech muszkieterów"
Napisano 02.01.2006 - |22:06|
wczoraj na AXN leciały odcinki od 15 do ostaniego I sezonu. Wczesniej oglądałem serial na TVP ale nie mogłem sie powstrzymac i obejrzałem do konca I serię. Miałem nadzieje ze w ostatnim odcinku pierwszej serii cos sie wyjasni, ale zamiast tego przybyło wiecej pytan. Dziwnie wygląda mi sprawa z dzieckiem claire, mianowicie jak russo zabierała dziecko, to claire widząc zadrapania na jej rece przypomina sobie ze to ona jej to zrobiła. Wychodzi w takim razie na to ze russo miała cos wspólnego z wczesniejszym porwaniem claire. Co wy o tym myslicie ?
Napisano 03.01.2006 - |17:40|
Napisano 03.01.2006 - |18:12|
Napisano 05.01.2006 - |12:08|
Jestem juz po obejrzeniu pierwszego sezonu i zabrałem sie za drugi :> a że trudno komentowac po kolei wszystkie 24 odcinki to może napiszę tylko odczucia co do ostatniego :]
Nie wiem, czy ktoś z Was zauważył że los or cokolwiek to jest nie chciało pozwolić Hurleyowi co by zdążył na samolot... nieszczęścia dotykają tylko ludzi, którzy w jakiś sposób są związani z Hugo a jemu nic nigdy się nie stało więc... może wszyscy pasażerowie mieli zginąć?! Ale w takim razie w jaki sposób są z nim związani? Lock wiadomo, pracuje w jego fabryce... a reszta?
Z drugiej strony katastrofa lotu była przewidziana przez tego wróżbitę co wróżył Claire a ona miała wychować to dziecko sama... a może nie miała wychować tylko miała razem z dzieckiem zginąć... sam już nie wiem.
Zastanawiam sie w jaki sposób Claire spotkała sie z Russo... no bo porwał ją Ethan (o którym nic nie wiemy poza tym, że był na wyspie zanim samolot się rozbił) więc może Russo zabrała ją Ethanowi a ona jej uciekła...
na razie tyle...
Napisano 05.01.2006 - |14:43|
Napisano 08.01.2006 - |17:45|
Moja teoria: przy sterze byl akurat Walt kiedy nastalo cale zamieszanie. Uwazam ze lodka byla tam nieprzypadkowo tylko ze Jin Say i Mike nie mieli jej zobaczyc.
Napisano 28.01.2006 - |17:08|
http://oak.cats.ohio...ineenhanced.gif
nasz potwór w akcji
Hehehe, oj ludzie ludzie. To nie jest zaden potwor, naprawde nie wiem skad to wyciagneliscie
Ogladnijcie dobrze poczatek pierwszego odcinka - wszystko lata w powietrzu, rozne czesci, ubrania, itd.
Dlaczego? Przez silnik, to chyba oczywiste. Zatrzymajcie sobie na 5 minucie - ktos zostal wessany do srodka i to spowodowalo eksplozje.
Nie doszukujmy sie w tym serialu Bog wie czego - np. latajacych duchow rozwalajacych silniki:)
Pozdrawiam.
Użytkownik cuth edytował ten post 28.01.2006 - |17:10|
Napisano 01.03.2006 - |17:04|
Jesteś w bardzo dużym błedzie. Sami producenci serialu zwrucili uwagę na tą scenkę, to jest "system alarmowy"Hehehe, oj ludzie ludzie. To nie jest zaden potwor, naprawde nie wiem skad to wyciagneliscie
Ogladnijcie dobrze poczatek pierwszego odcinka - wszystko lata w powietrzu, rozne czesci, ubrania, itd.
Dlaczego? Przez silnik, to chyba oczywiste. Zatrzymajcie sobie na 5 minucie - ktos zostal wessany do srodka i to spowodowalo eksplozje.
Nie doszukujmy sie w tym serialu Bog wie czego - np. latajacych duchow rozwalajacych silniki:)
Pozdrawiam.
Napisano 03.03.2006 - |17:47|
Hehehe, oj ludzie ludzie. To nie jest zaden potwor, naprawde nie wiem skad to wyciagneliscie dry.gif
Pozdrawiam.
Jesteś w bardzo dużym błedzie. Sami producenci serialu zwrucili uwagę na tą scenkę, to jest "system alarmowy"
Czy ty('cuth') widziałeś ten fragment filmu ? ? ? albo chociaż GIFa którego ktoś tu kiedyś zamieszczał ? ;]
Tak nie lataja rzeczy po wypadku ... poza tym kiedy to 'coś' uderzyło w silnik nic już nie latało.. co miało spaść już spadło...
-> no i chyba każdy widział jak to 'spadało'/'leciało' .... sami sobie odpowiedzcie ;]
EDIT: oo jest całkiem blisko ten GIF ... no tak .. spadało i angle zaczeło się unosić .... jasssnnne juz to widze ;]
Użytkownik martinczesiek edytował ten post 03.03.2006 - |17:49|
Napisano 04.03.2006 - |01:09|
Napisano 04.03.2006 - |22:52|
Napisano 05.04.2006 - |07:40|
Też jakoś nie wierze, że jest "przyjacielsko nastawiony do rozbitków" ale gdyby chiał ich zabić lub coś to już by dawno to zrobił - a Locka może dlatego, że byli wtedy na "czarnym terytorium" - a tam może coś być ukrywane i rozbitkowie nie mają prawa tego znaleźć.Czyli według cie jest on przyjacielsko nastawiony do rozbitków? To wytłumacz mi czemu ciągnoł on Locka w doł?
Napisano 05.04.2006 - |07:44|
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 05.04.2006 - |07:45|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych