Walt
Napisano 06.04.2006 - |16:45|
Napisano 06.04.2006 - |17:05|
1. Michael powróci bez syna, ale za to z bardzo cennymi informacjami o "innych"
2. Powróci z Waltem i któryś z nich nic nie będzie pamiętał, albo obaj ;0
3. Któryś z nich zginie
Napisano 06.04.2006 - |18:07|
3. Któryś z nich zginie
to by było bezsensowne ... albo zginą oba albo żaden ! ale wątpie żeby w drugim sezonie oddali Walta :] i czy wogóle oddadzą Walta ~> chyba że na koniec losta padnie Dharma i przyjadą samoloty rozbiorą bunkry ukarają winnych za eksperymenty . . . ale wątpie
Napisano 06.04.2006 - |23:14|
Napisano 08.04.2006 - |10:23|
Mały Bambo jest w rękach tzw. "Innych" ale gdzie Michael? Lata jak oszalały między drzewami i szuka łącz ionternetowych za pomocą których poczatował? Ależ od tego czatu ludziom się w głowach miesza
To by miało ręce i nogi. Dobry pomysł :clap:
Ale te kable to chyba pod ziemią są, więc łopatę powinien wziąść.
Napisano 19.05.2006 - |21:23|
Co o tym sądzicie ?? Pamietacie slowa ojczyma Walta ze wokól niego czasem dzieją sie dziwne rzeczy ze jest inny niz inne dzieciaki ? A ta scena z tą kukulką która uderza w okno. Ja jestem niemal pewny ze biale niedzwiedzie stworzyl wlasnie Walt. Niejednokrotnie przyglądal sie obrazkowi niedziwedzia w komiksie (który zostal niestety spalony). A wiec istnieje tez szansa ze owa tajemnicza bestia grasująca po dxunli to takze jakis wytwór Walta. Sam Lock mówil ze Walt ma niesamowite zdolnosci i powinien je cwiczyc. Co sądzicie o tym wszystkim :?:
Bardzo prawdopodobne, ale raczej wątpię, że stworzył go Walt, może go tylko przyciągną do nich. Bardziej zdaje mi się, że na niedzwiedziu eksperymentowali przedłużanie życia itp. ci z Dharma Initiative...
to by było bezsensowne ... albo zginą oba albo żaden ! ale wątpie żeby w drugim sezonie oddali Walta :] i czy wogóle oddadzą Walta ~> chyba że na koniec losta padnie Dharma i przyjadą samoloty rozbiorą bunkry ukarają winnych za eksperymenty . . . ale wątpie
Fenry: "Oni nigdy nie oddadzą wam Walta..."
Napisano 08.06.2006 - |07:03|
Fenry: "Oni nigdy nie oddadzą wam Walta..."
Oddadzą - nie oddadzą...
póki co znika na horyzoncie i mam WIELKĄ nadzieję, że wróci jeszcze jakoś do serialu - był bardzo ciekawą postacią i jego tajemnicze zdolności MUSZĄ zostać wyjaśnione (a także to, dlaczego został jednak oddany...)
Może M&W dopłyną do jakiejś innej wyspy/statku/lądu i Walt powie tacie, że zawraca bo już nie należy do niego tylko do Nauki :clap: :clap: :clap:
Napisano 08.06.2006 - |19:14|
nie pamiętam komu Henry to powiedział ale na pewno nie Michaelowi, a z nim wiemy że Othersi prowadzili zakulisowe rozmowyFenry: "Oni nigdy nie oddadzą wam Walta..."
Napisano 08.06.2006 - |19:28|
nie pamiętam komu Henry to powiedział ale na pewno nie Michaelowi, a z nim wiemy że Othersi prowadzili zakulisowe rozmowy
Fenry powiedział to do Jacka kiedy chciał się spotkać z Innymi aby wymienic Fenry'ego na Walt'a
Napisano 14.06.2006 - |07:16|
Jak Walt Odrabiał lekcje jaskołka sie zabiła tydzien pozniej matka mu zmarła tydzien pozniej jak lecieli samolotem to sie rozbił. Troche mogło też być z jego winy ale tez moze z Desmonda.
A kiedyś jak Lock znalazł właz i cały czas probował go otwierać to Walt za jakis czas do niego podszedł i powiedział mu prosze tego nie otwierać, niech pan tego nie otwiera! Wydaj mi sie ze Walt poprostu za duzo Wiedział i ma jakies moce co o tym sadzicie ??
Napisano 14.06.2006 - |13:35|
Troche odświezyłem sobie pamiec i przypomniały mi sie zdarzenia z waltem
Jak Walt Odrabiał lekcje jaskołka sie zabiła tydzien pozniej matka mu zmarła tydzien pozniej jak lecieli samolotem to sie rozbił. Troche mogło też być z jego winy ale tez moze z Desmonda.
A kiedyś jak Lock znalazł właz i cały czas probował go otwierać to Walt za jakis czas do niego podszedł i powiedział mu prosze tego nie otwierać, niech pan tego nie otwiera! Wydaj mi sie ze Walt poprostu za duzo Wiedział i ma jakies moce co o tym sadzicie ??
Wow. No nie wiem co o tym sądzić bo trochę mnie zatkało.
Na serio to wiemy o tym wszystkim a z twojej wypowiedzi nie wynika nic konstruktywnego.
Zastanów się co chciałeś przekazać.
Użytkownik Wuszczur edytował ten post 14.06.2006 - |13:37|
Napisano 03.08.2006 - |10:24|
A ile naboi było w walizce Kate? Dokładnie 100.
Jeszcze ktoś mówił, że bestia w dżungli to odgłosy wydawane przez łamiący się samolot. Może to być. Co łamie drzewa i wydaje dźwięki jak łamiący się samolot? Oczywiście samolot, który w wyniku katastrofy rozbija się o ziemie. Może Walt faktycznie przywołuje obrazy z przeszłości...?
Napisano 03.08.2006 - |11:19|
Użytkownik logic edytował ten post 03.08.2006 - |11:19|
Napisano 03.08.2006 - |20:21|
Powiedzieli? Hehe, jak to dobrze że spoilerów nie czytam, będę miał większą frajdę przy oglądaniu :clap:I twórcy już powiedzieli czym jest potwór...
E. J. Walten
Napisano 03.08.2006 - |20:40|
Użytkownik logic edytował ten post 03.08.2006 - |20:41|
Napisano 08.08.2006 - |08:00|
Flash i Green to osobny komiks, który na pewno jest związany.
A 100 naboi to inny hiszpański komiks, który mi się skojarzył jak tylko Jack powiedział Sawyerowi, że mają sto naboi.
Tak dla sprostowania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »