Skocz do zawartości

Zdjęcie

Walt

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
56 odpowiedzi w tym temacie

#41 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 06.04.2006 - |16:45|

Jak myślicie czy niedługo powróci Walt z Michaelem czy może sam Michael??
  • 0

#42 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 06.04.2006 - |17:05|

Trzy opcje:
1. Michael powróci bez syna, ale za to z bardzo cennymi informacjami o "innych"
2. Powróci z Waltem i któryś z nich nic nie będzie pamiętał, albo obaj ;0
3. Któryś z nich zginie
  • 0

#43 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 06.04.2006 - |18:07|

3. Któryś z nich zginie

to by było bezsensowne ... albo zginą oba albo żaden ! ale wątpie żeby w drugim sezonie oddali Walta :] i czy wogóle oddadzą Walta ~> chyba że na koniec losta padnie Dharma i przyjadą samoloty rozbiorą bunkry ukarają winnych za eksperymenty . . . ale wątpie :huh:
  • 0

#44 Abdullah Am Adar Um Nahhall

Abdullah Am Adar Um Nahhall

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 06.04.2006 - |23:14|

Mały Bambo jest w rękach tzw. "Innych" ale gdzie Michael? Lata jak oszalały między drzewami i szuka łącz ionternetowych za pomocą których poczatował? Ależ od tego czatu ludziom się w głowach miesza :D
  • 0

#45 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 08.04.2006 - |10:23|

Mały Bambo jest w rękach tzw. "Innych" ale gdzie Michael? Lata jak oszalały między drzewami i szuka łącz ionternetowych za pomocą których poczatował? Ależ od tego czatu ludziom się w głowach miesza :D

To by miało ręce i nogi. Dobry pomysł :clap:
Ale te kable to chyba pod ziemią są, więc łopatę powinien wziąść.
  • 0

#46 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 19.05.2006 - |21:23|

Co o tym sądzicie ?? Pamietacie slowa ojczyma Walta ze wokól niego czasem dzieją sie dziwne rzeczy ze jest inny niz inne dzieciaki ? A ta scena z tą kukulką która uderza w okno. Ja jestem niemal pewny ze biale niedzwiedzie stworzyl wlasnie Walt. Niejednokrotnie przyglądal sie obrazkowi niedziwedzia w komiksie (który zostal niestety spalony). A wiec istnieje tez szansa ze owa tajemnicza bestia grasująca po dxunli to takze jakis wytwór Walta. Sam Lock mówil ze Walt ma niesamowite zdolnosci i powinien je cwiczyc. Co sądzicie o tym wszystkim :?:

Bardzo prawdopodobne, ale raczej wątpię, że stworzył go Walt, może go tylko przyciągną do nich. Bardziej zdaje mi się, że na niedzwiedziu eksperymentowali przedłużanie życia itp. ci z Dharma Initiative...

to by było bezsensowne ... albo zginą oba albo żaden ! ale wątpie żeby w drugim sezonie oddali Walta :] i czy wogóle oddadzą Walta ~> chyba że na koniec losta padnie Dharma i przyjadą samoloty rozbiorą bunkry ukarają winnych za eksperymenty . . . ale wątpie :huh:

Fenry: "Oni nigdy nie oddadzą wam Walta..."
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#47 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.06.2006 - |07:03|

Oddadzą - nie oddadzą...

póki co znika na horyzoncie i mam WIELKĄ nadzieję, że wróci jeszcze jakoś do serialu - był bardzo ciekawą postacią i jego tajemnicze zdolności MUSZĄ zostać wyjaśnione (a także to, dlaczego został jednak oddany...)
Może M&W dopłyną do jakiejś innej wyspy/statku/lądu i Walt powie tacie, że zawraca bo już nie należy do niego tylko do Nauki :clap: :clap: :clap:
  • 0

#48 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 08.06.2006 - |19:14|

nie pamiętam komu Henry to powiedział ale na pewno nie Michaelowi, a z nim wiemy że Othersi prowadzili zakulisowe rozmowy
  • 0

#49 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 08.06.2006 - |19:28|

nie pamiętam komu Henry to powiedział ale na pewno nie Michaelowi, a z nim wiemy że Othersi prowadzili zakulisowe rozmowy

Fenry powiedział to do Jacka kiedy chciał się spotkać z Innymi aby wymienic Fenry'ego na Walt'a :)
  • 0

#50 Desmond666

Desmond666

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 14.06.2006 - |07:16|

Troche odświezyłem sobie pamiec i przypomniały mi sie zdarzenia z waltem

Jak Walt Odrabiał lekcje jaskołka sie zabiła tydzien pozniej matka mu zmarła tydzien pozniej jak lecieli samolotem to sie rozbił. Troche mogło też być z jego winy ale tez moze z Desmonda.

A kiedyś jak Lock znalazł właz i cały czas probował go otwierać to Walt za jakis czas do niego podszedł i powiedział mu prosze tego nie otwierać, niech pan tego nie otwiera! Wydaj mi sie ze Walt poprostu za duzo Wiedział i ma jakies moce co o tym sadzicie ??
  • 0

#51 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 14.06.2006 - |13:35|

Troche odświezyłem sobie pamiec i przypomniały mi sie zdarzenia z waltem

Jak Walt Odrabiał lekcje jaskołka sie zabiła tydzien pozniej matka mu zmarła tydzien pozniej jak lecieli samolotem to sie rozbił. Troche mogło też być z jego winy ale tez moze z Desmonda.

A kiedyś jak Lock znalazł właz i cały czas probował go otwierać to Walt za jakis czas do niego podszedł i powiedział mu prosze tego nie otwierać, niech pan tego nie otwiera! Wydaj mi sie ze Walt poprostu za duzo Wiedział i ma jakies moce co o tym sadzicie ??

Wow. No nie wiem co o tym sądzić bo trochę mnie zatkało.

Na serio to wiemy o tym wszystkim a z twojej wypowiedzi nie wynika nic konstruktywnego.
Zastanów się co chciałeś przekazać.

Użytkownik Wuszczur edytował ten post 14.06.2006 - |13:37|

• 0

#52 Don Vito

Don Vito

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 03.08.2006 - |10:24|

Co do Walta i jego komiksu. Jest taki komiks, chyba nawet hiszpański (!) o nazwie "100 naboi".
A ile naboi było w walizce Kate? Dokładnie 100.
Jeszcze ktoś mówił, że bestia w dżungli to odgłosy wydawane przez łamiący się samolot. Może to być. Co łamie drzewa i wydaje dźwięki jak łamiący się samolot? Oczywiście samolot, który w wyniku katastrofy rozbija się o ziemie. Może Walt faktycznie przywołuje obrazy z przeszłości...?
  • 0

#53 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 03.08.2006 - |11:19|

Sorry Vito, ale jak dla mnie to komiks nazywał się (jeśli dobrze pamiętam) Green Lantern Flash -był o grupie superbohaterów... Komiks był hiszpański, ale nie nazywał się 100 naboi. I twórcy już powiedzieli czym jest potwór...

Użytkownik logic edytował ten post 03.08.2006 - |11:19|

• 0
The memory remains.

#54 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 03.08.2006 - |20:21|

I twórcy już powiedzieli czym jest potwór...

Powiedzieli? Hehe, jak to dobrze że spoilerów nie czytam, będę miał większą frajdę przy oglądaniu :clap:
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#55 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 03.08.2006 - |20:37|

Powiedzieli? Hehe, jak to dobrze że spoilerów nie czytam, będę miał większą frajdę przy oglądaniu :clap:

możliwe, że wszyscy będa mieli, bo nie powiedzieli :) tylko Ktoś głupoty wypisuje... :/
  • 0

Dołączona grafika

#56 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 03.08.2006 - |20:40|

Sam Vol głupoty wypisujesz... Nie powiedzieli konkretnie czym jest potwór, ale potwierdzili pewną informację - ale to nie spoiler zone wiec nie będę nic pisał... Tam możesz sobie przeczytać, chyba że nie chcesz.

Użytkownik logic edytował ten post 03.08.2006 - |20:41|

• 0
The memory remains.

#57 Don Vito

Don Vito

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 08.08.2006 - |08:00|

Oj oj nie powiedziałem, że ten komiks się zwał 100 naboi.
Flash i Green to osobny komiks, który na pewno jest związany.
A 100 naboi to inny hiszpański komiks, który mi się skojarzył jak tylko Jack powiedział Sawyerowi, że mają sto naboi.
Tak dla sprostowania :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych