Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sam & Jack Shippers

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
548 odpowiedzi w tym temacie

#41 Basiek

Basiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 27.08.2003 - |15:07|

Podobnie jak większość osób chciałabym zobaczyć happy end w wykonaniu jack& sam ale dopiero na zakończenie wszystkich sezonów.Nie chciałabym oglądać odcinków, które niczym nie rózniłyby się od tych wszystkich telenoweli brazylijskich.W końcu to scfi a nie kolejna część zbuntowanego anioła. ;)
  • 0

#42 jarmat

jarmat

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów
  • MiastoRadom

Napisano 27.08.2003 - |15:22|

Mam propozycje dla autorow na 8 serie:

W jednym z pierwszych odcinkow Sam i Jack biora slub. Miesiac miodowy, okres sielanki, wychodzi niezgodnosc charakterow. Rozpoczyna sie cos na ksztalt Wojny Panstwa Rose. Dwa ostatnie odcinki: Sam wsciekla na Jacka i chcac go ukarac pobytem na niegoscinnej planecie manipuluje przy komputerze sterujacym wrotami. W wyniku tego przez przypadkowy zbieg okolicznosci Jack laduje pod nieznanym adresem z czesiowa amnezja: wie kim jest, ale nie pamieta adresu domowego. Seria dziewiata: poszukiwania Jacka przez skruszana Sam a Jack probuje sam wrocic do domu, zeby sie z nia pogodzic.

Ja osobiscie nie wierze w mozliwosc trwalego zwiazku miedzy nimi. Jest dobrze tak jak jest.
  • 0
There is always a bigger fish.

#43 Basiek

Basiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 27.08.2003 - |15:49|

Sam & Jack - stały związek czemu nie. W końcu pasują do siebie. Ale nie wcześniej niż pod koniec całej serii. Nie chciałabym oglądać w co drugim odcinku małżeńskich problemów tej dwójki. :D
  • 0

#44 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.08.2003 - |16:08|

Jedno co mnie dziwi to wbrew pozorom nie-shipers mają nie raz większą fantazję i zdolności do pisania telenowelato niż shipers. ;)
Nie raz mówiłem, że trudno jest wyjaśnić czego shiper chce i błędnie wszystkim to się kojarzy że to czego chce to telenowela. Otóż info: telenowel nie nawidzę (wszystkie pokoleji brazylijskie i te klany, nie klany, dobre i zle) jednak
Niezgodnośc charakterów miałaby wyjść? Ja naprawdę jej tak wyraźnie nie widzę! Ostatnio rexus nagle uznał że Sam lubi się zabawiać bardziej niż Jack. Różnica charakterów dla mnie występuje między Jackiem i Danielem. Oni się na poczatku serialu tak różnili jednak potrafili się dogadać i teraz są przjaciółmi. Natomiast Sam i Jack. To że postanowili służyć w siłach powietrznych ich łączy (chociaż wiadomo ze Jack dołączył z zamiłowania raczejw wieku 18 lat, a Sam po śmierci matki by pokazać to ojcu). Sam i Jack są pilotami, ich pierwsza rozmowa w 101 w sali odpraw pokazała podobne podejście. Rzadko, ale pojawiają się także teksty a'la Jack (np. ten z 608 do Jonasa: "Czemu się nie uśmiechasz?"). Owszem trochę ich różni, szczególnie zainteresowania (u Sam to astrofizyka u Jacka... yyy... nic).
Czy trwały związek? Stanowczo wątpię by było ukazane jak to wszystko wypadnie (chyba że w jakiś sposób wspomną w Atlantis), wątpię też by scenarzyści posunęli się tak daleko na koniec serii stwierdzając że się ożenią. Chociaż zbliża się ÓSMY sezon który jest juz z założenia dziwny. Spoiler do ósmego sezonu.... Jack ma zostać generałem, odejść z SG1 zapewne, co chyba otwiera drogę dla tej pary (nie wiem dokładnie jak to z przepisami jest w tej sprawie), a główny wróg - Goauldowie nie będą już wchodzić w rachubę. |
Log65: Happy camper

#45 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.08.2003 - |11:13|

Dzisij (28 sierpień 2003) Amanda Tapping obchodzi swoje 38 urodziny. (wszystkiego najlepszego z tej okazji)
Dotykając jeszcze tematu różnicy wieków. Wiek Jacka był określany w różnych wartościach. 47, 53 lata... teraz na Scf-Fi Channel (strona oficjalna) jest dostępny do ściągnięcia "trading card" (są dostępne tylko dwóch postaci i jakimś zbiegem okoliczności są to Sam i Jack) z którego wynika że Jack urodził się w Chicago w 1957 roku co oznacza że ma teraz 46 lat. Oczywiście ponownie wiek Carter nie zostaje podany.
W informacjach oczywiście nie ma nic nowego co shipera zaciekawiło. Nie ma wznianki o nich.... jest tylko wyraźnie zaznaczone że Jack jest rozwiedziony, a Sam zerwała niegdyś zaręczyny z Jonasem.

http://www.scifi.com/stargate/

#46 Rosha

Rosha

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 31.08.2003 - |01:48|

W niedawnym wywiadzie Amanda Tapping opowiedziała troche o życiu miłosnym Sam. Dlatego teraz bedzie troche spoilerów do Chimery.
Spoiler

Użytkownik Rosha edytował ten post 31.08.2003 - |01:50|

• 0

#47 karson

karson

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 31.08.2003 - |02:22|

Odnosnie Jacka i Sam to powinno zostac tak jak jest, poniewaz wydaje mi sie, ze jesli producenci postanowiliby polaczyc ta pare ze soba to rzeczywisacie moglaby sie z tego swietnego serialu zrobic telenowela, a nigdy bysmy tego nie wybaczyli. Jest to serial s-f i niech takim zostanie. Jakies watki milosne mozna wstawic, ale bez przesady. :rolleyes:
  • 0

#48 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 31.08.2003 - |07:45|

Co do SPOILERA Roshy: już ja to widzę! Nowy chłopak z pewnością przebije Orlina - ten pojawił się na ekranie przez 33 minuty i 23 sekundy. :D Nowy dobije aż do 38 minuty. Może. Tyle wypadków w tym serialu się zdarza. :lol: Poza tym lookajcie co mu się stanie - czy to aby nie SGTokar za tą kolumną? Tą, która spadła? :ph34r:
  • 0

#49 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 31.08.2003 - |08:23|

Na początku chce zaznaczyć, że chyba wcześniej nie byłam taką shipperką ale teraz to normalnie mam już totalnego bzika. Jak widze Jacka z jakąś inną dziewczyną to tylko myśle- ,, Sam trzepnij go czymś w łep''. :rolleyes:

Dalej jestem i bede za tym żeby Sam i Jack byli razem. I nawet jak by wzieli ślub w następnym odcinku 7 sezony to by ze Stargate taka telenowela by nie wyszła, bo przecierz w pracy musieli by udawać, że nic ich nie łączy. Taka prawda! a jeśli chodzi kiedy ślub na końcu serialu to ja bym chciała żeby to było w ostatnim odcinku 7 serii. A w 8 by było pokazane jakie mają mądre i zabawne dzieci. :D
I by mogli coś takiego zrobić, że ziemie ktoś atakuje a naszą planete ratują nie kto inny jak .... Sam&Jack junior.

No i teraz mam powera i shippera.!! :lol: hehehe
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#50 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 31.08.2003 - |08:29|

Słub najwyżej pod koniec ósmej serii (nie mówię, że 22, ale np. 20). A tak na marginesie to wydaje mi się, że z Klubu Maniakalnych Shipperów™, robi się Spoiler Club.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#51 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.08.2003 - |08:31|

czy to aby nie SGTokar za tą kolumną? Tą, która spadła? 

:D
Sorki za niego... będę myślał (bo Chimera to przyszłość jeszcze) że to jakiś Jaffa ;) Muszę się przyznać że ja namówiłem Anubisa by zaatakował Tollane (tylko nie dotrzymał umowy i chciał atakować Ziemie), a o Orlinie już gadałem z Pradawnymi wczoraj... przysięgli mi że dadzą mu zakaz przebywania w odległości bliższej niż 1000 lat świetlnych koło Sam... negocjacje dalej trwają :>
Generał Hammond jeśli się dowie o tych wyczynach wyrzuci mnie z SGC :ph34r:

--------------
*to była cześć mocno faktazyjna*

. Jest to serial s-f

A Farscape nie? I jakoś żyją ze swoją parą serialową i mimo że mi się wydaje że to poprostu dobry serial przez wielu jest uważany za wspaniały :>

Jakies watki milosne mozna wstawic, ale bez przesady.

Jak to rexus trafnie stwierdza. SG nie ma wątku miłosnego! To co się dzieje jak narazie między Jackiem i Sam jest nagranicy przyjaźni z czymś więcej, jednak to "coś więcej" ujawnia się raz na sezon (jeśli nawet) i to w sytuacjach gdy trzeba umierać lub są zmuszani do tego. (oj, musze wysłać jakiś list do nich w ramach kampani :>)

PS: Znam już te nowe spoilery do Chimery (nie zdziwcie się jak nie wróce po tym odcinku z powodu zawału) W przeciągu tygodnia przeczytam do wszystkich odcinków... tylko znajde czas (może dzisiaj :D) Jestem zbyt głodny i szukam naprawdę dobrych odcinków w siódmym sezonie! Może sobie zepsuje całe oglądanie, ale co tam... na pewno mniej sobie tak zepsuje niż to co się działo w pierwszej połowie, tak to przynajmniej przez parę miesiecy będę mógł sobie marzyć że to będzie naprawdę dobry odcinek :>

#52 aton

aton

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 31.08.2003 - |08:33|

:P

Oj niech biora slub, Sam bedzie w ciazy, no do tego jeszcze bedzie odcinek specjalny, a glowne atrakcje

1) Porod Sam, rodzi chlopca (wizjoner ze mnie )
2) Jak przystalo na pozadnych rodzicow dokonoja obrzezania dzieciaka
3) Dr i Trealc (do wyboru do koloru sadnak albo chrzestny)
3) Dziecko czyni cuda, Loki ma racje Jack da poczatkien ewolucji
4) Ziemie atakuje Anibus
5) Tealc rozwala statek matke z zata

:blink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0

#53 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.08.2003 - |20:42|

Nie wiem czy pokazywane było już to oto "shippy" zdjęcie:
http://www.amandatap...5/aac.sized.jpg

W każdym bądź razie przeczytałem kolejną serię spoilerów (teraz już wiem wszystko co można teraz o Chimerze i Lost City) A więc ... SPOILERY DO 722.
Nie wchodzę w tematykę tyczącą nie tego tematu, powiem tylko że zapowiada się odjazdowo pod względem akcji,
Na Gateworld niby nic tak shippy, aż w końcu na forum czytam i tam link taki: http://www.savedanie...lost_city.shtml
Oczywiście linki odstraszył mnie nazwą już, ale komentarze jego dotyczące odrazu mnie zmusiły do jego przeczytania. Ten tekst tam mnie kompletnie rozbrojił: "Jeśli usłyszymy coś o rolach Teal'ca i Daniela w odcinku damy wam znać". Buahaha... jakoś Lifeboat wychwalają pod niebiosa, jakoś Enemy Mine też... ale już nie ważne. Kompletnie zgłupiałem! Po nocy z chłopakiem w Chimerze (co nie powiem info mnie zaszokowało i już myślałem że to koniec i dołączyć do oddziałów głoszących apokalise przez rexusa), Sam idzie do Jacka wyznać miłość w ostatnim odcinku! :> Teraz się nie będę sprzeczał... ale co to jest!? Sam naprawdę skacze z kwiatka na kwiatek i to mi śmierdzi.... Lepiej by to dobrze wytłumaczyli bo robi się niezły bałagan. Możliwe że jednak Chimera przez 38 minut bedzie nie przyjemna dla shipera, jednak końcowe 4 minuty mogą być rewelacyjne. (mówię o podejściu do tematyki shipu, cały odcinek może być super, kto wie... jednak tam jacka za dużo też nie ma)

PS: Spoilery umonicły mnie w przekonaniu że to zapowiada się odjazdowy finał seoznu. Mam nadzieje ze nie zepsują mi oglądania tak bardzo...

#54 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 31.08.2003 - |20:50|

Jak zobaczyłem to zdjęcie to normalnie LOL! maksymalny. A później ten mały dopisik na górze... :D Hłe, hłe, moim zdaniem to oni są parą już jakiś czas, a Hammond stale wciska kity przełożonym. Dlaczego? Obiecali, że dostanie fuchę ojca chrzesnego malucha :lol: :D :ph34r:
  • 0

#55 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.08.2003 - |21:06|

Dlaczego? Obiecali, że dostanie fuchę ojca chrzesnego malucha   

:D :lol:
Właśnie Hammond musi o tym wiedzieć po tym co się stało w 405 :D

#56 karson

karson

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 31.08.2003 - |22:30|

SGTokar pokazujac to adjecie przekonales nas, ze cos sie jednak miedzy nimi klei ( wystarczy spojrzec na wyraz twarzy Sam ). A Jack wie z pierszego sezonu ( odcinek o ludziach z ciemnej strony, kiedy zostali zakarzeni i cofali sie w rozwoju )jaka Sam moze byc dzika... Kto wie moze cos z tego bedzie :)
  • 0

#57 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.09.2003 - |10:43|

SGTokar pokazujac to adjecie przekonales nas, ze cos sie jednak miedzy nimi klei

Heh, zdjecie jest aż tak przekonujące :D
Musże oczywiście zaznaczyć że tej sceny nie ma w żadnym odcinku. Zdjęcie zostało zrobione podczas kręcenia odcinka z drugiego sezonu pt. "Holiday" (217). Jest też drugie podobne zdjęcie w którym widzimy nawet pocałunek! Wszystko to było robione pod prasę by chyba zbadać reakcję fanów na taką właśnie możliwość. Najwyraźniej reakcja była pozytywny ponieważ potem stworzony odcinki 317-318-322 które z wielkiego załamania szybko przeszły w drugim kierunku.
Zastanawiające jest też teraz ukazanie się dosyć kontrowersyjnego wywiadu ( tutaj link )Amandy dotyczącego odcinka "Chimery" też jest zapewne próbą wywołania dyskusji w świecie fanów (co patrząc na grup samandjack udało im się całkowicie).

Oprócz tego Gateworld powoli staje się neutralnym portalem internetowym dla fanów SG. Mamy już newsy, możliwośc e-maila, forum, archiwum fanficów, informacje o odcinkach, oraz teraz doszła nowa rozszerzona encyklopedia. encyklopedia (link tutaj) .... wracając do tematu o postaciach Jack i Sam jest mały kawałek z długiego ciekawego opisu charakterów:

SAM
Sam herself has strong feelings for Colonel Jack O'Neill, though military regulations prohibit the two from developing a personal relationship. Unfortunately, the men interested in Sam have a tendency to ... die.
JACK
And beyond his friendship forged with Samantha Carter, O'Neill has confessed that he has come to care about her a lot more than their military relationship allows him to. Regulations prevent them from initiating a romantic relationship.

#58 ceta

ceta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.09.2003 - |11:17|

Moje zdanie na temat tych gołąbeczków :P -->
bardzo bym chciała ich zobaczyc razem ,jednak nie jest to ten typ serialu .gdy będą razem to trzeba konczyć z serialem [a tego bym nie chciała] -stanie sie on poprostu nudy gdyby oni jako para mieli dalej wojować w galaktyce. spójrzmy na np: "Z archiwum X" -dlaczego Fox nigdy nie był z Diana ??!!---bo serial stracił by to "coś" .uważam ze SG1 jezeli kiedyś zakończą powinno to tak wyglądać jak u "z archiwum x" -ostatnia scena wymiata bo są pokazami jako ludzie co rozumieją sie bez słow ,są przyjaciółmi [?] moze i cos więcej ale tego sie juz nigdy nie dowiemy i to stwarza klimat.
  • 0
There is no weakness, there is the Dark Side

#59 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 01.09.2003 - |21:05|

Uwaga tekst zawiera spoilery wszelkiej maści, a szczególnie do drugiej połowy serii siódmej.

Po sobotnim najnowszym spoileże ręce mi opadły. Sam będzie mieć chłopca, z którym będzie się bzykać, podczas gdy Jack będzie łowił w tym czasie rybki (a to wieśniara tak za jego plecami). Pozna go prawdopodobnie przez Marka (swojego brata). Ów chłopiec będzie detektywem, który prowadzi śledztwo jakiejś tam sprawie (przyjezdny obwieś). Zabierze ją na tańce a potem hop – obydwoje do wyrka i bara bara. I co ma sobie shiper o tym pomyśleć no co. SGTokar uważa, że wszystko naprostuje się w Lost City. Taaaaaakkk. Nie dziwie mu się bo naczytał się takich bzdór (w 90% nieprawdziwych):

” Carter takes the opportunity to feel sad losing him and try to remind him that she was interrupted in what she was trying to say to him back at this...”

A swoją drogą to ciekawie by to musiało wyglądać – tu się miżdzy z detektywem a tu nagle łasi się do Jacka, normalnie – w pracy Jack a w domciu detektyw („a astrolog (detektyw) wziąwszy lupę zajrzał raz królewnie (Sam) w.... wielkim cyrklem... „ – nie wiem dlaczego detektyw zawsze mi się z lupą kojarzy)

SGTokar – jak dziecko dał się nabrać na ten tekst. Ehhhhhhhh... ponoć wiara czyni cuda. Tylko powiem jedno – taki cud po Chimerze to niech oni sobie w du... wsadzą. T tym monecie zaczyna przypominać to telenowele a tego nie znosze – a poza tym cholerni dziwnie bym się czuł po takim odcinku. (i tak prostując powyższy cytat – to Sam przyjdzie do Jacka wraz z Teal’cem i Danielem a nie sama)

Poza tym znowu będziemy mieli masę odcinków indywidualnych, w których Sam wyraźnie lepiej czyje się bez Jacka.

Kilka uwag od wypowiedzi SGTokara

Jestem zbyt głodny i szukam naprawdę dobrych odcinków

Jedynie Heroes I i II zapowiadają się ciekawie reszta przypomina lipne odcinki z pierwszego sezonu - znów shipu jak na lekarstwo.

Spoilery umonicły mnie w przekonaniu że to zapowiada się odjazdowy finał seoznu. Mam nadzieje ze nie zepsują mi oglądania tak bardzo...

Mogę wiedzieć co konkretnie cię tak umocniło – bo chyba nie fragment cytowany powyżej ??

Właśnie Hammond musi o tym wiedzieć po tym co się stało w 405

No pięknie teraz to wychodzi że mamy w SGC jakąś zmowę milczenia. Nikt nic nie wie a wszyscy wiedzą. Hamonnd – nie wie, wie że Jack traktuje Sam jako najlepszego przyjaciela (co dla przypomnienia w wojsku jest zakazane). Teal’c i Janet wcale nie usieli słyszeć tego co mówili widzieli tylko obracające się kółeczko na monitorze.

Tak więc – żegnaj shipie, już nawet się nie łudzę (no jeszcze iskra nadziei jest – pisze scenariusz do extra odcinka 7 sezonu który prostuje całą zaistniałą sytuację – może im wysłać ....eeee głupi pomysł ). Cóż nic na to poradzić nie mogę. Trzeba się przerzucić na inny wątek. Żegnaj shipe.

Użytkownik rexus edytował ten post 01.09.2003 - |21:18|

• 0

#60 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.09.2003 - |21:34|

No to spoilery... do wielu odcików drugiej połowy SIÓDMEGO SEZONU

Powtarzam DRUGA POŁOWA SIÓDMEGO SEZONU
SPOILERY

a to wieśniara tak za jego plecami)

Oj... żeby tylko... początkowo miałem nawet gorsza skojerzania, jednak było one wywołane zbyt emocjonalnie i popatrzyłem na sprawę powaznie. Producenci będą musieli dobrze to wytłumaczyć czemu tak, a nie inaczej zrobiła. Wydarzenia z Grace gdzie Sam rozważa o swoim życiu, a także utrata przyjaciółki w Heros musi wzbudzac do reflekcji i zacząć korzystać z tego co może mieć, a nie tego co nie może. Nadal jest to beznadziejne jednak... cóż...

uważa, że wszystko naprostuje się w Lost City

Czytałes te spoilery na SaveDanielJackson. Nie wiem... naprawdę nie mam pojecia teraz jakie czynniki złożyły sie u Sam na podjęcie takiej decyzji, nieznamy szczegółów które zazwczyaj są ważne.
W 90% nieprawdziwe mogą być również i informacje o Chimerze. Nie mamy pojęcia jaki to będzie odcinek. Możliwe że w ostatniej minucie Sam sobie zda z czegoś sprawę.... Kto wie? Jednak nigdy ci nie podadzą spoilera co się dzieje w ostatniej minucie? Czemu ... sam nie wiem.

swoją drogą to ciekawie by to musiało wyglądać – tu się miżdzy z detektywem a tu nagle łasi się do Jacka, normalnie – w pracy Jack a w domciu detektyw

Jak już mówiłem... określiłem gdy pierwszy raz to słówkiem którego nie powtórzę bo się z moderuję wtedy :>. Jednak ponownie... dla mnie teraz to wygląda całkiem źle takie skakanie z kwiatka na kwiatek, ale wierze że zostanie to jakoś logicznie wyjaśnione. (Sam jako jedyna z SG1 nie łowiła rybek, Jack robił to w 108, 317, Tealc w 404, 710 oraz Daniel między filmem, a 101, 113, oraz możliwe że w 311) Podsumowując ten serial powinen być od 18 lat!

taki cud po Chimerze to niech oni sobie w du... wsadzą

Ponownie nie możemy nic oceniać nieznają szczegółów. Nieraz scenarzyści spoilerami wyrzucali fanów w pole. Pamiętam jak przytoczyli na grupie przykład The Other Guys, gdzie wszyscy myśleli że naprawdę Felger ma ratować SG1, w odcinku okazało się inaczej. Możliwe (ale tylko możliwe) że tu jest tak samo.
Chodzi o to, że owszem juz teraz mi to śmierdzi (i wielu innym shiperom na grupie) ten scenariusz który trzeba przyznać jest już z pogranicza tragedi.

to Sam przyjdzie do Jacka wraz z Teal’cem i Danielem a nie sama

Nie nie... zostało to poruszone na Gateworld forum bo była to różnica pomiędzy ifnormacjami na SaveDanielJackson (których chyba nie czytałeś) a ifnormacjami Gateworld. Darren (admin gateworld) stwierdził (skąd oni mają te informacje) że tak było jak podaje SDJ... najpierw przyjdzie Sam, i potem Daniel i Tealc przerywając najwyraźniej prywatną rozmowę.

Jedynie Heroes I i II

O wlaśnie Heros... możliwe że te pytanie dzienikarza Sam o relacje z Jackiem samłkowicie ją zmieszało. (teorezyuje teraz) i by udowodnić że nie ma żadnych relacji i by nie było pogłosek rzuca się innemu. Dalej brzmi to bezsensownie i strasznie nieshippy jednak co ja mam poradzić :|.

Mogę wiedzieć co konkretnie cię tak umocniło – bo chyba nie fragment cytowany powyżej ??

Hmmm... jak narazie przeczytałem tylko o Lost City, Chimerze i Heros... Lost City podoba mi się podwzględem tematyki i tym co tam się będzie działo, oraz Heros tak samo... na doatek całe te zamieszanie wokół dziwnej psotawy Sam sprawia że ciekawi mnie co się takiego stanie co ją tak zmieni... mam nadzieje że to nie jest ta apokalipsa o której mówisz, to jest po prostu niemożliwe! :> Ja to wiem....

Jack traktuje Sam jako najlepszego przyjaciela

Jack tak traktuje Daniela i nie kryje tego... i ciągle zapominasz o rozmowie Jacka z Sam przed badaniami. Czy naprawdę robili by aferę o utajnianie przyjaźni. Czy naprawdę z przyjaźni Jack pocałował Sam w 406. I nie fantazuj tu że całował i inne bo tego już nie ma w serialu więc nie zaliczam. Nie mogę zakładać że Jack uwielbia grać w piłke nożną skoro nigdy nie zostało to stwierdzone! Nie zostało stwierdzone, więc nie zalicza się do serialu i tyle. A rozmowy Jacka i Sam, zostały wspomniane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych